Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Birminghamissa asuntoautolla

  Yksi Birminghamin parhaista asioista on sen sijainti. Birminghamin kaupunki sijaitsee aivan Englannin sydämessä ja se on täydellinen strateginen kohde matkoille asuntoautolla. Meidän maineikkaat liikekumppanimme tarjoavat sinulle fantastisia tarjouksia! Tiesitkö, että voit varata modernin matkailuauton Bunk Campersilta 20% alennuksella vuoden 2018 maaliskuun loppuun saakka? Nouda asuntoautosi Birminghamista ja nauti matkasta! Suosituksemme kiertoajeluille:

  Coventry

  Vanha Coventryn kaupunki on täynnä historiaa ja mainio kaikille historian ystäville. Se oli kerran kukoistava brittiläinen kaupunki, mutta vaurioitui vakavasti natsien pommituksissa marraskuussa 1940. Suuren mittakaavan hyökkäys aiheutti käsittämätöntä vahinkoa kaupungille ja asetti sen kymmeniä vuosia takaperin. Onneksi on olemassa useita keskiaikaisia katuja, jotka ovat pysyneet ennallaan, joilla voit vielä nähdä Coventryn vanhan kuuluisuuden.

  Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Mousley House Farm leirintäalue ja Glamping (koiraystävällinen), Somers Wood Caravan Park (vain aikuisille), Kingsbury Water Park Camping ja Caravanning Club -alue.

  Cotswolds

  Suuntaa Cotswoldsiin etsimään lisää kulttuuriperintöä. Sukella syvälle Englannin historiaan, kun vaellat hunajanvärisiä muinaisen kylän katuja ja kuljeskelet idyllisten olkikattoisten mökkien ohi. Cotswoldsissa on runsaasti leirintäalueita asuntoautoille, joten matkustaminen ja leiriytyminen nykyaikaisella ajoneuvolla on helppoa. Matkusta oman aikataulun mukaan ja vieraile historiallisilla pubeilla, perinteisillä markkinoilla täynnä paikallisia tuotteita tai varaa yksi monista kävelykierroksista eri aiheilla, jotka vaihtelevat kirjallisuudesta luontoon.

  Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Bourton-on-the-Water Caravan Club, Briarfields Motel ja Touring Caravan Park (vain aikuisille), Winchcombe Camping ja Caravanning Club -alue.

  Peak District kansallispuisto

  Peak Districtin kansallispuiston unelmalliset ja toisinaan salaperäiset maisemat kiehtovat varsinkin, jos vierailet ensimmäistä kertaa. Valitse yksi monista poluista ja vaella sen kumpuilevilla kukkuloilla, karuilla poluilla ja nostalgisilla kanervanummilla. Sinut palkitaan raikkaalla ilmalla, ihastuttavalla panoraamalla ja erinomaisella ajalla perheesi kanssa.

  Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Beech Croft Farm, Laneside Caravan Park, Golden Valley Caravan Park.

  Snowdonia

  Snowdonia on tunnettu sen luonnonkauniista rannikosta, jäätiköistä ja salaperäisistä metsistä. Käy kauniissa Walesissa asuntoautolla ja koe Snowdonian kansallispuisto kokonaan uudella tavalla. Tulet nauttimaan ajasta perheesi kanssa, mutta myös fantastisista päivistä yli sadan järven, neljän vuoristoalueen ja useiden hienojen kylien ympäröimänä.

  Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Llwyn yr Helm Caravan Park, Bwlchgwyn maatilan ratsastuskeskus, Aberafon leirintäalue. Tietenkin on vielä monia, monia muita nähtävyyksiä, joilla voit käydä asuntoautolla Birminghamista. Mitkä ovat suosikkikohteesi, polkusi ja matkareittisi Birminghamin ympärillä? Jaa se kanssamme ja älä unohda tarkistaa Bunk Campersin tarjousta ja varaa 20% alennuksella maaliskuun loppuun saakka!

  Etsi blogi


  Categories