Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Infografiikka: täydellinen autonvuokrauskokemus

  Lisäkuljettajista eri tyyppisiin suojiin, kun luet autonvuokrauksen vuokraehtoja, tämä kaikki voi joskus tuntua hieman epäselvältä. Siksi Auto Europe on päättänyt kertoa kaiken, mitä sinun tulee tietää täydellisestä autonvuokrauksesta. Annamme sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ymmärtää vuokraehdot ja pienen tekstin, kun valitset oikean vuokra-auton lomallesi.

  Ensinnäkin on tärkeää ottaa huomioon kohteesi ja sääolosuhteet. Jos tarvitset esimerkiksi erityisiä talvivarusteita tai navigaattoria, muista pyytää ne etukäteen varmistaaksesi, että ne ovat saatavilla noudettaessa. Sen jälkeen sinun on päätettävä, palautatko auton samaan toimistoon, josta haluat sen noutaa. Jos et, silloin vuokraasi sovelletaan yhdensuuntaisen vuokran maksu. Jos olet alle 26-vuotias, sinun täytyy maksaa 'nuoren kuljettajan' lisämaksu. Molemmissa tapauksissa maksut näkyvät varausjärjestelmässämme. Jos ystäväsi tai kuka tahansa matkakumppaneistasi haluaa ajaa välillä puolestasi, älä huoli, meiltä löytyy tarjouksia, jotka sisältävät lisäkuljettajan vuokrahintaan.

  Yhtä tärkeää on pitää mielessä turvallisuus. Siksi Auto Europe on huolellisesti suunnitellut omavastuun hyvityspalvelun, jonka kanssa voit olla huoletta tien päällä. Matkasi aikana saatat ajaa maksullisilla teillä, ylittää valtion rajoja tai nostaa auton mittarilukemaa hyvinkin korkealle. Ennen matkaasi tarkista ja varmista kaikki rajoitukset tai ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun matkasuunnitelmiasi varten.

  Lopuksi, ennen kuin voit hypätä autoosi ja lähteä matkaan, sinulla on oltava mukana luottokortti, tulostettu varausvahvistus, henkilökortti ja ajokortti. Suosittelemme myös tarkastamaan ajoneuvossa olevat vauriot, naarmut ja lommot. Olemme laatineet infografiikan, jotta nämä tiedot on helpompi ymmärtää. Lisäksi voit tutustua blogikirjoituksiimme, jotka sisältävät sisäpiirin vinkkejä!

  Olet nyt valmis upeaan autonvuokraukseen!

  Täydellinen autonvuokrauskokemus

  Etsi blogi


  Categories