Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Koe festarit asuntoautolla

  Liput on turvattu ja olet päättänyt vuokrata asuntoauton seuraavalle festivaalille, koska loppujen lopuksi, kuka haluaa pystyttää teltan tai maksaa kalliista hotellista kaukana kohteestasi? Asuntoauton vuokraus matkalla tapahtumaan tuo monia etuja ja luo paljon rentouttavamman ja huolettomamman kokemuksen. Täällä Auto Europella olemme laatineet luettelon suosikkifestivaaleistamme, joten musiikkimaullasi ei ole väliä, meillä on jokaiselle jotakin!

  Burning Man festivaali, Yhdysvallat

  Burning Man on vuosittainen viikon mittainen tapahtuma, tai tilapäinen kokoontuminen, joka pidetään Black Rock City:ssa Nevadassa ja siihen osallistuu kymmeniä tuhansia ihmisiä. Valmistaudu elämäsi omituisimpiin ja tyrmistyttävimpiin näkyihin, henkilöihin, asennuksiin ja musiikkiin - festivaalia kuvataan taiteen ja yhteisön kokeiluksi. Burning Man nimi johtuu siitä, että vuosittain symbolinen rituaali, jättiläinen ihmisen muotoinen veistos sytytetään tuleen. Tapahtuma on niin suosittu, että useimmilla USA:n vuokraamoilla on erityinen vuokrapaketti heille, ketkä haluavat osallistua tapahtumaan vuokra-asuntoauton kanssa.

  Glastonbury festivaali, Iso-Britannia

  Tunnetaan yhtenä maailmankuuluimmista festivaaleista maailmassa, Glastonbury on viiden päivän festivaali täynnä nykyajan musiikkia ja isännöi joitakin suurimpia artisteja ja muusikoita ympäri maailman. Jotkut ikimuistoisimmista bändeistä vuosien varrella ovat olleet muun muassa David Bowie, Radiohead, The Rolling Stones, The Smiths, The Cure, Johnny Cash, Metallica, Pulp, The Who, Pet Shop Boys, The Chemical Brothers, Coldplay, Blur, Muse ja Paul McCartney. Tällä festivaalilla järjestetään myös tanssia, teatteria, kabareeta, sirkusta, komediaa ja muita taiteita. Glastonburyn liput ovat yhdet kaikkein halutuimmista lipuista maailmassa ihmisten ja julkkisten keskuudessa (et koskaan tiedä, keneen saatat törmätä!), mutta myös sen paha maine johtuu mudasta ja huonosta säästä, jota saatat joskus kokea. On viisasta pitää tämä mielessä, kun vuokraat asuntoautoa, joka tarjoaa paljon enemmän suojaa ja hyvät yöunet verrattuna telttailuun!

  O.Z.O.R.A. festivaali, Unkari

  O.Z.O.R.A festivaali järjestetään Dadpusztassa Unkarissa. Festivaali tunnetaan psykedeelisestä ihmisjoukkojen kerääntymisestä. Trancen ja psykedeelisen musiikkin ystäville tämä on ehdottomasti kokemisen arvoinen ja siitä on nopeasti tulossa yksi suurimmista psytrance-tapahtumista maailmassa. Paikan päällä palveluihin kuuluu lukuisia juomaveden alueita, ruokakojuja, ruokakauppoja ja vihanneskauppoja, joten voit rentoutua ja tiedät, että aikasi sujuu mukavasti samalla, kun uppoudut musiikkiin, taiteeseen ja tapahtuman väreihin!

  Download festivaali, Iso-Britannia

  Vie itsesi äärimmäisyyksiin Iso-Britannian johtavalla rockfestivaalilla. Alusta lähtien vuonna 2003 Download festivaali on isännöinyt joitakin suurimpia rock 'n' rollin nimiä, kuten Black Sabbath, Metallica, Iron Maiden, Motörhead, Aerosmith, AC/DC, Def Leppard, Kiss, Motley Crue, ZZ Top ja Guns N' Roses. Erillinen alue on järjestetty heille, kuka matkustaa asuntoautolla ja sisältää kannettavat wc- ja suihkutilat, veden ja jätehuoltopisteen.

  Bluesfest, Australia

  Australian johtava bluesin musiikkifestivaali järjestetään vuosittain viehättävällä Byron Bay:lla. Sen lisäksi, että se on erittäin vilkas festivaali, Bluesfestillä on myös vilkas keskus innokkaita leiriläisiä. Kävele ympäri ja nauti muiden osallistujien seurasta tai kutsu heidät asuntoautoosi ja hanki uusia ystäviä. Bluesfestillä näet yli 200 esitystä eri puolilta maailmaa, joten olitpa perheen tai ystävien kanssa, löydät varmasti itsellesi jotakin, jonka mukaan voit fiilistellä!

  Wacken festivaali, Saksa

  Kysy keneltä tahansa hevarilta, mikä on yksi suurimmista metallin festivaaleista maailmassa, ja he kaikki varmasti vastaavat sen olevan Wacken. Se järjestetään keskellä kesää pienessä Wackenin kunnassa, jossa yleensä asuu alle kaksi tuhatta asukasta, jonne tulvii täyteen 80000 festivaalivierasta, ketkä innokkasti odottavat tilaisuutta heiluttaa tukkaansa headbang-eleen mukan maailman raskaamman musiikin mukaan. Ihmiset, ketkä asuvat Wackenin kylässä sanotaan rakastavan vuosittaisia vierailijoita, mikä on iso vastakohta tavallisesti rauhalliselle alueelle.

  Boom, Portugali

  Psytrance tapahtuma, joka sai alkunsa vuonna 1997, Boom festivaali on joka toinen vuosi järjestettävä monikulttuurinen festivaali Idanha-a-Novassa Portugalissa. Festivaalilla esitellään musiikkiesityksiä ja monenlaisia kuvataiteen näyttelyitä ympäri maailmaa. Muita tarjolla olevia mielenkiintoisia asioita ovat 'Liminal kylässä' oleva toiminta, kuten luentoja, joogatunteja, elokuvaesityksiä, ryhmämeditaatiota ja keskusteluja. 'Parantumisen aluella' on ryhmätyöpajoja parantaville tekniikoille, vesiterapia-allas ja hieronta-alue. Ehdottomasti tämän maailman ulkopuolinen festivaali!

  Bonnaroo, USA

  Järjestetään Tennesseessä, Bonnaroo on vuosittainen nelipäiväinen tapahtuma, joka tunnetaan monipuolisesta kokoonpanosta mukaan lukien eri genrejä, kuten indie, klassisen rock, maailman musiikki, hip hop, jazz, americana, bluegrass, country musiikki, kansanmusiikki, gospel, reggae, pop, electronica ja muita vaihtoehtoisia musiikkityylejä. Nimi 'Bonnaroon' annettiin festivaalille, koska se on Creole slangin fraasi, joka tarkoittaa 'kadun parhaat' tai 'todella hauskaa'. Festivaali sijoittui Rolling Stone-lehdessä vuonna 2003 'vuosikymmenen festivaaliksi'. Merkittäviä festivaalin esiintyjiä ovat Elton John, Nine Inch Nails, Tool, The Beach Boys, Kanye West, Stevie Wonder, The White Stripes, Neil Young, Pearl Jam, Mumford & Sons, Jay-Z, Bob Dylan, The Police, Red Hot Chili Peppers, Bruce Springsteen, Beastie Boys ja Dead & Company.

  Etsi blogi


  Categories