Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Kuuluisat autot elokuvissa

  Todella hyvä elokuva valkokankaalla pitää sisällään luonnollisesti nopeita ja hienoja autoja parasta kokemusta varten. Tietenkin niitä tarvitaan myös kaikille sankareille ja sankarittarille, ketkä voivat poistua tyylillä. Ajattelimme tänään jatkaa autoteemassa ja esitellä joukon kuuluisia autoja, joiden persoonallisuus teki niistä mieleenpainuvia ruudulla mukavasti sohvilla. The Dude's Gran TorinoAuton tyyppi: 1973 Ford Gran TorinoElokuva: The Big LebowskiOn harvinaista, että auto sopii sen omistajalle täydellisesti, mutta 'Jätkä' ja hänen 4-ovinen 73 'Gran Torino sopii hänelle kuin valettu. Elokuvan loppussa auto on varastettu, vandalisoitu, kolaroitu konttiin ja poltettu, mutta se silti kestää ja siitä löytyy Jeff Bridgesin luonne. Kuvaamiseen käytettiin kaksi ajoneuvoa, mutta yksi auto tuhoutui ammuskelussa, kun auto sytytettiin tuleen.https://www.youtube.com/watch?v=SjBBDJ5OiT0Shaggin’ Wagon/Mutt CuttsAuton tyyppi: 1984 Ford EcolineElokuva: Tyhmä ja tyhmempiSe ei ehkä ole tunnetuin tai komein kaikista autoista, mutta erityisesti tehty 'työ-auto' Mutt Cutts on helposti tunnistettavissa kultti-elokuvasta vuodelta 1994. Pinnan alla oleva auto on 1984 Ford Ecoline, joka on saanut oman karvaisen ulkomuodon käyttämällä mukautettua runkoa ja turkispehmustetta ulkoa näyttämään isolta koiralta, jolla on korvat, nenä, kieli, häntä ja tekoturkiksia.

  BumblebeeAuton tyyppi: 1977/2009 Chevrolet CamaroElokuva: TransformersBumblebee, joka oli alun perin Volkswagen Beetle, teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2007 Michael Bay elokuvassa Transformers keltaisena ja mustaraidallisena vuoden 1977 Camarona. Myöhemmin hänelle tuli taipumus olla hieman herkkä ja hän muuttaa itsensä sen sijaan melko pian 2009-Camaroksi. Katso alla videopätkä.https://www.youtube.com/watch?v=urHCYBOdNGgEcto-1Auton tyyppi: 1959 Cadillac Miller-MeteorElokuva: Ghostbusters (Haamujengi), Ghostbusters 2Vuoden 1959 Cadillac Miller-Meteor ruumisautosta, joka esitettiin vuonna 1984 ikonisessa Ghostbusters-elokuvassa, on tullut ikimuistoinen kaikille sen vilkkuvilla valoilla, sireenillä ja puhallettavalla radiolla. Ajatus käyttää ruumisautoa oli näyttelijän ja kirjailijan Dan Aykroydsin idea ja hänen hahmoa elokuvassa voidaan nähdä muokkaavan autoa Ghostbustersin pääkonttorissa (hylätty paloasema). Ilmeisesti Aykroyd sanoi, että Ghostbusters jäsenet ajamassa ruumisautoa, jota oli aiemmin käytetty ruumiiden kuljettamisessa, sopisi elokuvan hirtehishuumoriin ja teema auttaa henkiä ja kummituksia. Se oli kuitenkin kaikki muutokset autoon, joka teki Ghostbusters-ajoneuvosta todella ikimuistoisen elokuvaharrastajille.

  The mystery MachineAuton tyyppi: Muokattu 1972 Bedford CFElokuva: Scooby-Do, Where are you!Auto, joka meille esiteltiin ensin sarjakuvan muodossa vuonna 1969, on todennäköisesti yksi television tunnetuimmista autoista. Maalattu pakettiauto eri maaleilla, jota kutsutaan Mystery Machine-nimellä, auttoi ratkaisemaan Mystery Inc. jengin arvoituksia, johon kuuluu Fred, Daphne, Velma, Shaggy ja Scooby-Doo, toinen toisensa jälkeen viikoittain esitettävässä suositussa tv-sarjassa. Todellinen versio pakettiautosta kehitettiin live-action elokuvaan, joka näytettiin valkokankaalla vuonna 2002. Kuitenkin sarjakuvaversio on se, joka on ikimuistoisin eri sukupolvien lapsille, ketkä kasvoivat rakastettavaa Scooby-Doo hahmoa ja hänen yritystä päästä pois tiukoista tilanteista toinen toisensa jälkeen.

  HerbieAuton tyyppi: Vuoden 1963 malli 117, Volkswagen tyyppi 1 (kupla)Elokuva: Riemukupla, Riemukupla rullaa taas, Riemukupla Monte Carlossa, Riemukupla Meksikossa, Herbie: Tankki täynnäDisneyn elokuva Riemukupla vuodelta 1968 oli osittain VW Beetle-intohimon innoittaman 1960-luvun lopun aikana ja autoa hellästi muistetaan ja rakastetaan sen erottuvasta maalista, ikimuistoisesta numerosta 53 ja suuresta persoonasta. Sittemmin siitä on tullut suuri tähti sen loistavilla 4 kappaleella jatkoelokuvia TV:ssä suurten tähtien kanssa, kuten Bruce Campbell ja Lindsay Lohan. Kupla-elokuva oli ja on edelleen niin suosittu, että Herbiestä on tullut auton mallin ja Volkswagen-merkin synonyymi. Herbietä käytetään edelleen mainostaessa kuplaa ja Volkswagen-merkkiä maailmanlaajuisesti ja on edelleen ikoninen elokuva-auto.https://www.youtube.com/watch?v=ay3GgrYEa1MCharlien Mimi CooperitAuton tyyppi: 1968 Mk Austin - Mini Cooper S /2003 MINI Cooper SElokuva: Riehakas ryöstö (1969) ja riehakas ryöstö (2003)Minit olivat jo suosittuja autoja vuonna 1969, mutta kiitoksena Italian Job-elokuvan näyttelijöille Michael Caine ja Noel Coward, autosta tuli legendaarinen ja yksi tunnetuimmista autoista Euroopassa, kun 3 kappaletta Mini-autoja käytettiin pakoautoina. Tämä ja sarja voittoja Monte Carlo rallissa 60-luvulla. Äskettäin käyttöön otettu BMW MINI vuonna 2000 oli kysynnässä jo ennen elokuvan uusintatuotosta, jonka tapahtumat sijoittuvat Los Angelesiin Rooman sijaan.

  General LeeAuton tyyppi: 1969 Dodge ChargerElokuva: The Dukes of HazzardAuto televisiosarjasta The Dukes of Hazzard, sen erottuvalla oranssilla maalilla, on niin iso osa ohjelmaa, että sillä on oma nimi, General Lee. Koko show, joka esitettiin vuosina 1979-1985, kertoo veljeksistä Luke ja Bo Duke kaahaamassa Hazzard-läänissä General Lee-autolla, ketkä tekivät hyviä tekoja ja pyrkivät välttämään poliisin vaivausta, ketkä olivat aina perässä. TV-versio kertoi autoista ja takaa-ajoista ja General Lee oli kaiken tämän keskellä ja on todella yksi maailman tunnetuimmista autoista valkokankaalla. Jossa ovet eivät avaudu ja näennäisesti rajattomalla nopeudella, General Lee teki viikoittain henkeäsalpaavia stuntteja ja viileä hyppyjä, vaikka joskus auto ajoi kahdella pyörällä. Auto selviytyi ja tuntui kun se ei koskaan saanut edes naarmua maalipinnalle. Vuosi 2005 palautti auton valkokankaalle elokuvan muodossa samalla nimellä.

  Onko sinulla oma suosikkiauto, josta on ollut ikimuistoinen elokuvan tai television johdosta? Kerro meille kommenttikentässä alla.

  Etsi blogi


  Categories