Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Lomatilastojen tietoja

  Keskiverto lomamatkaaja juo jopa 44,3 lasillista viiniä, olutta tai väkeviä alkoholijuomia, valittaa liian kuumasta säästä 8,3 kertaa, hankkii lomaromanssin useamman kanssa ja käyttää keskimäärin 2,542,15 euroa koko kahden viikon loman aikana.

  Autonvuokrauksen välittäjän Auto Europen viimeisin pyytämä tutkimus antaa lisätietoa keskivertohenkilön lomakäyttäytymisestä. Auto Europe keskittyi useisiin aiheisiin, kuten raha, ruoka ja juoma, romantiikka, sekä sosiaalinen media ja teknologian käyttö loman aikana. Lähes 6 000 ihmistä ympäri Eurooppaa osallistui kyselyyn ja he paljastivat pitkään odotetun aurinkoloman ylä-ja alamäet.

  Tulokset ja luvut vaihtelevat maittain ja heijastavat erilaisia tapoja ja tottumuksia, jotka erottavat meidät muista turistijoukoista.Tutkimuksessa paljastuu, että käytämme keskimäärin 2,542,15 euroa kahden viikon lomalla. Ruotsalaiset ovat kuitenkin valmiita maksamaan hämmästyttävät 5 817.07 euroa lennosta, majoituksesta ja muista kuluista. Keskimäärin lennämme 2 810 kilometriä, jotta pääsemme aurinkokohteeseemme. Siellä me luemme 2.4 kirjaa, opimme 5.4 uutta lausetta, riitelemme kumppanin, lasten tai perheenjäsenten kanssa kokonaisuudessaan 3.3 kertaa ja eksyimme tai pyydämme ohjeita 2.4 kertaa.

  Noin 2 tuntia päivässä kahden viikon lomalla käytämme sähköpostin ja sosiaalisen median tarkistamiseen. Nykyään digitaalisen aikakauden aikana on hieman yllättävää, että 42,7% lomailijoista eivät julkaise mitään lomalla. Tutkimus osoittaa, että 52,6% saksalaisista eivät julkaise mitään lomaillessaan, kun taas 2,2% ranskalaisista pitävät muut ajan tasalla, päivittävät statusta ja lähettävät kuvia. Uskomme saksalaisten kuluttavan suuria määriä olutta, mutta päin vastoin, he juovat vain 26,7 lasillista olutta, viiniä tai muita alkoholijuomia. On kuitenkin yllättävää, että ruotsalainen juovat 69,5 lasillista alkoholia samana ajanjaksona.

  Kun on kyse intiimisistä asioista, 32,5% vastaajista on jonkinlaista sutinaa lomalla. Ja vaikka valitettavasti 26 prosenttia ruotsalaisista kertovat, että heillä ei koskaan ole näitä kokemuksia, espanjalaisista taas 25 prosenttia väittää, että he eivät pysy laskuissa, koska romanttisia hetkiä on ollut liian monta.

  Ruokailussa lähes yksi kolmesta italialaisesta eivät rajoita kalorien saantia ulkomailla. Tämä luku on suurempi ruotsalaisten kesken, jossa yli puolet vastaajista syövät ruokaa ilman syyllistyyden tunnetta. Melkein kolme prosenttia ranskalaisista, espanjalaisista, hollantilaisista ja saksalaisista varovat ylimääräisiä kaloreita ja syövät noin 1000 kaloria vähemmän kuin kotona.

  Loman kaloreita voi polttaa katsellessa nähtävyyksiä kävellen. Vietämme 2,8 tuntia kävellessä päivää kohden kahden viikon lomalla ja vain 1,5 tuntia ajessa lomalla. Paras aika keskivertoeurooppalaiselle lomailijalle lähteä ulos aurinkoon on keskipäivällä, kun taas 20% meistä ei ole kiinnostunut auringon otosta tai rusketuksesta lainkaan.

  Huomautuksia toimittajille* Auto Europen tilaama tutkimus heinäkuussa 2017. Kyselyssä oli mukana lähes 6000 yli 18-vuotiaita henkilöitä.

  Tietoja Auto Europesta

  Auto Europe tekee yhteistyötä kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, kuten Avis, Budget, Europcar ja Hertz, sekä lukuisten paikallisten vuokraamojen kanssa, jotta parhaiden hintojen tarjoaminen autonvuokraukselle maailmanlaajuisesti olisi mahdollista.

  Auto Europe keskittyy asiakkaisiinsa ja palvelun laatuun. Yli 60 vuoden kokemuks erottaa meidät muista autovuokraamoista, ja voit nyt vuokrata auton, moottoripyörän tai asuntoauton matkallesi.

  Etsi blogi


  Categories