Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Matkavinkit yksin matkustaville

  Usein yksin matkustaminen voi olla pelottava kokemus sekä miehille että naisille - varsinkin kauempana ja Euroopan ulkopuolella. Kokemuksen ei kuitenkaan tarvitse olla negatiivinen - varsinkin jos noudatat muutamia perusmatkavihjeitä. Auto Europen äskettäisen tutkimuksen mukaan ihmisten lomasta osoittaa, että keskimäärin 26,1 päivää vuodessa kuluu matkailuun ja keskimäärin 2 810 kilometriä vietetään ilmassa. Vaikka turvallisuus on aina yksi tärkeimmistä tavoitteista matkan aikana, on tärkeää, että emme unohda muita elementtejä, jotka voivat rikastuttaa sitä.

  Matkavinkki 1: Ole turvassa

  Listamme kärjessä on turvallisuus! Monet yksin matkustavat miehet ja naiset ovat huolissaan turvallisuudestaan ulkomailla. Usein tässä on yksinkertaisesti kysymys perspektiivistä, mutta muissa olosuhteissa jotkut kaupungit ja maat ovat tietenkin vähemmän turvallisia kuin toiset. Hyväuskoinen matkailija voi joskus joutua paikallisten huijautuksi.Tämän ei kuitenkaan tarvitse pilata lomaasi tai kokemustasi. Usein pelkästään tietoisena pysyminen riittää siihen, että et joudu epätoivottaviin tilanteisiin. Ole varovainen suurissa kaupungeissa, etenkin yöllä ja matkailualueilla. Lue paikallisista huijauksista ennen matkaa ja pidä pääsi mahdollisimman alhaalla. Älä tee itseäsi liian ilmeiseksi ja ole vähin äänin. Pukeudu asianmukaisesti ja käytä vain muutamia tai ei yhtäkään arvoesinettä. Lisäksi älä koskaan ajaudu liian kauas majoituksestasi ja seuroissa tarkkaile aina juomaasi.

  Matkavinkki 2: Sopeudu ympäristöön

  On totta, että jotkut ihmiset yksinkertaisesti pitävät vaikeana sekoittua paikalliseen ympäristöön ja näyttävät yksinkertaisesti liian ilmeiseltä turistilta. Tämä ei tarkoita sitä, että sitä ei voida vähentää. Ympäristöön sopeutuminen on enemmän kuin vain sekoittuminen. Jotta voit nauttia nykyisestä isäntämaastasi täysillä, kokeile asua paikallisen tahtiin. Jos elämäntapa on rauhallisempi kuin kotona, yritä vain olla kärsivällinen, älä kiirehdi ja nauti kokemuksesta kokonaisuudessa.Kulttuurisesti ole tietoinen asioista, joita voit tai et voi tehdä. Joissakin kulttuureissa ei hyväksytä jalkojen näyttämistä, toisissa hymyillään eri tavoin. Yksinkertaisesti tiedosta, mikä on tavallista ja sallittua ja säästyt päänvaivalta. Sama koskee tippiä - on tärkeää tietää, kuinka paljon ja milloin. Tämän tekeminen väärin voi joskus johtaa paikallisten asukkaiden tyytymättömyyteen.Yksi tärkeimmistä asioista on yksinkertaisesti sanoa 'ei'. Matkailijana sinua voidaan lähestyä usein neuvomalla tai myymällä jotain. Joskus se voi olla melko pakottavaa, mutta usein kunnollinen ei on kaikki, mitä tarvitset siirtyäksesi eteenpäin.

  Matkavinkki 3: Älä missaa kokemusta

  Monet meistä haluavat pakata mukaan kirjan lomalukemiseksi tai tabletin viihdyttämään meitä - kyselyyn perustuen matkustajat lukevat keskimäärin 2,4 kirjaa ulkomailla. On kuitenkin tärkeää kokea kaikki, mitä isäntämaallasi on tarjolla. Siirry paikalliseen kahvilaan, istu lähelle ikkunaa ja keskustele paikallisten kanssa. Tämä voi usein herättää mielenkiintoisia keskusteluja. Yövy hotelleissa ja majoituskohteissa, joissa on yhteisiä oleskelualueita, jotka kannustavat vieraita puhumaan. Harkitse päiväretkiä, jotkut hop-on ja hop-off bussit ovat myös erinomaisia tapoja tutustua alueeseen helposti. Retket voivat olla erinomainen tapa tutustua muihin matkustajiin.

  Matkavinkki 4: Syö paikallista ruokaa

  Yritä syödä missä paikalliset syövät - se on paitsi halvempaa, mutta löydät myös runsaasti uusia ääniä, hajuja ja makuja. Paikalliset ruokakärryt ovat erikoisuuksia ja heillä on usein aidompia ruokia, kuin tavallisilla ravintoloilla. Markkina-alueet voivat myös olla ihanteellinen paikka poimia joitakin paikallisia tuotteita. Se ei ole vain halpaa, mutta löydät laajan valikoiman paikallisia leipiä, mausteita ja herkkuja. Markkina-alue on ihanteellinen paikka tehdä muutamat kaupat.

  Matkavinkki 5: Opi paikallisia sanoja

  On aina tärkeää oppia paikallisia lauseita tai sanoja. Ei vain turvallisuuden, vaan myös kohteliaisuuden takia - yhdessä hymyn kanssa voi tehdä ihmeitä. Yritä keskittyä oppimaan sanoja, joita saatat käyttää matkasi aikana. Perussanastoon kuuluvat kiitos, näkemiin ja hei. Mutta älä pysähdy siihen! Seikkaile kauemmas ja yritä oppia hyödyllisiä lauseita.Missä on sairaala? Missä on poliisiasema? Missä on matkailuneuvonta? Miten pääsen ...? Nämä kaikki ovat lauseita, jotka saattavat olla hyödyllisiä vierailusi aikana - varsinkin siksi, että matkustajien on pyydettävä ohjeita keskimäärin 2,4 kertaa kahden viikon aikana.Jos sinulla on muita vinkkejä yksin matkustavalle, miksi et jättäisi kommenttia alle ja kerro meille, mitä pidät tärkeänä.

  Etsi blogi


  Categories