Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Oletko koskaan miettinyt sistustaa autosi?

  Edullisen autonvuokrauvälittäjän autoeurope.fi: n äskettäisen kyselyn mukaan ihmiset viettävät keskimäärin seitsemän tuntia viikossa autossaan. Autosta tulee melkein koti ollessa poissa kotoa, ja siksi on tärkeää tehdä auto mahdollisimman mukavaksi. Auton sisustuksen muuttaminen tekee olostamme mukavaksi, aivan kuin kotona. Voit tehdä autostasi mukavamman käyttämällä joitain hyödyllisiä vinkkejä listattuna alla.

  Mikään ei saa ihmisiä ärsyyntymään niin paljon kuin se, että et voi löytää etsimääsi. Varmista siis, että auto on järjestetty siten, että voit helposti löytää mitä tarvitset. Erityisesti turvavarusteet, kuten turvaliivi tai auton työkalut, on tärkeää löytää silloin, kun tarvitset niitä. Tämä myös koskee kaikkia pieniä asioita, jotka sattuvat lojumaan satunnaisesti autossa, niiden järjestäminen tekee elämästä helpompaa. Paras tapa pitää yleiskuva kaikista henkilökohtaisista tavaroistasi autossa on hankkimalla säilytyskansioita. Ne tulevat eri väreissä ja muodoissa. Useiden värien valitseminen auttaa pitämään tavarasi järjestyksessä.

  Yksinkertainen lisäys autoosi voisi olla kaksi USB-pistettä tupakansytyttimessä. Kaikki mitä tarvitset on kaapeli, jonka avulla voit pitää puhelimesi, tabletit ja videopelit ladattuna matkan aikana!

  Naiskuljettajat joutuvat yleensä laittamaan laukkunsa takaistuimelle tai matkustajan istuimelle, jolloin he joutuvat venymään takapenkille tai hansikkalokeron alle. Sen sijaan voit halutessasi ostaa henkarin, jonka avulla voit ripustaa laukkusi, näin saat pidettyä sen aina lähistöllä. Se myös pitää laukun turvassa mahdolliselta lialta ja tahroilta.

  Tilastot osoittavat, että kuljettajat nauttivat hämmästyttävät elinaikanaan 7.783 kahvikupillista ajaessa. Helppo tapa tehdä autostasi mukavampi paikka kahvia varten on asentaa juomakuppiteline auton sisätilaan. Näin juoma ei läiky ja pitää auton puhtaana.Hanki luksusta! Jos haluat kunnolla kuluttaa autosi sisustukseen ja tehdä autosi poikkeuksellisiksi, voit siirtyä korjaamoon, jotta sisustuksesi voidaan muuttaa. Lisää autoosi televisioita, jääkaappeja tai hierontatuoli, kaikki on mahdollista.

  Etsi blogi


  Categories