Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Parhaat kohteet asuntoautoille

  Loma Auto Europen asuntoautolla avaa sinulle maailman täynnä jännittäviä seikkailuja ja mahdollisuuksia, jotka ulottuvat Australian takamaan laajoilta alueilta ja Uuden-Seelannin kuuluisilta elokuvien kuvauspaikoilta Islannin maineikkaisiin jäätikkömaisemiin ja Englannin maaseudun laitumille.

  Yhdessä matkustaville ystäville ja perheille löytyy yhä monipuolisempi valikoima upeita asuntoautoja, mukaan lukien monet, jotka ovat varustettu kaikilla mukavuuksilla, kuten jääkaapi, liesi, suihku, navigaattori, Bluetooth ja paljon nukkumatilaa jopa kuudelle hengelle.

  Matkailijoiden, ketkä haluavat nauttia ajastaan parhaalla mahdollisella tavalla matkustaessa maailman mielenkiintoisimmissa paikoissa, ei tarvitse etsiä enempää. Yksi asuntoautoistamme vie sinut lukuisille huippmatkakohteille missä tahansa maailman kolkassa.

  Asuntoautot Auto Europella

  Otetaampa esimerkkinä Australia, joka on yksi maailman houkuttelevimmista ja halutuimmista matkakohteista. Kun aloitat asuntoauton vuokrauksen suunnittelun Australiassa, todennäköisesti haluat käydä tutustumassa maailmankuuluun Sydneyn oopperataloon ja vielä houkuttelevampaan ikivanhaan ja yhä suosituun Ayers Rockiin, joista molemmat ovat helposti saavutettavissa Auto Europen matkailuautolla.

  Australiasta löytyy myös Great Ocean Road - hämmästyttävä moottoritie rannikolla, joka kulkee punaisten graniittivuorien juurella Kaakkois-Australiassa. Kannattaa myös käydä hämmästyttävällä Blue Mountains miljoonan hehtaarin hiekkakiviylätasangolla, joka sijaitsee vain 90 minuutin päässä Sydneystä länteen, jossa on uimarantoja ja rotkoja täynnä lauhkeita eukalyptus-metsiä.

  Asuntoautot Auto Europella

  Toinen maailman suosituimmista lomakohteista sijaitsee kätevästi lyhyen matkan päässä Australiasta. Uusi-Seelanti on täynnä luonnonkauniita maanteitä, upeaa luontoa ja merimaisemia. Taru sormusten herrasta ja Hobbit -fanit eivät halua jättää välistä vierailua elokuvien kuvauspaikoilla, etenkin Hobbitonin houkuttelevassa kylässä Matamatan Waikaton kaupungissa pohjoisella saarella, joka on nyt pysyvä matkailukohde. Eteläsaarella matkusta rauhassa Mount Cookin kansallispuiston halki Uuden-Seelannin asuntoautolla ja koe henkeäsalpaavat 10 000 jalkaa korkeat vuorenhuiput kauniilla näköaloilla ja nauti kaikista kaukaisimmista panoraama-alueista koko Etelä-Tyynenmeren alueella.

  Asuntoautot Auto Europella

  On olemassa monia muita houkuttelevia kohteita asuntoautomatkoille ympäri maailmaa, joista valita, ja yksi niistä on Islanti. Maa on tunnettu vesiputouksista, aktiivisista tulivuorista ja aavikoalueista, ja Mývatn-järvi on luultavasti maan suosituin kohde. Se tarjoaa Islannin parhaimistoa yhdessä paikassa sen kiehtovista liejuisista kaivoista, höyryävistä laavavirroista, lämpöaltaista, tulivuorikartioista ja ainutlaatuisista villieläimistä johtuen. Älä unohda myöskään Reykjavikia, joka on Euroopan mieleenpainuvin ja yllättävä pääkaupunki.

  Kun suunnittelet matkareittiä asuntoautolla Iso-Britanniassa, on yksi kohde, jota ei yksinkertaisesti voi jättää välistä - Järviseutu - joka ylittää Lancashiren ja Cumbrian maakunnat Luoteis-Englannissa. Suuren runoilijan William Wordsworthin kuvaama "miellyttävin paikan, jonka ihminen on koskaan tuntenut", Järviseutu on unelmakohde asuntoautomatkoille, joka tarjoaa runsaasti leiriytymismahdollisuuksia rannalla ja vaikuttavia kuvankauniita alueita.

  Matka pohjoiseen päin Järviseudulta Auto Europen asuntoautolla vie sinut Skotlantiin, satumaisten linnojen alueille, kuuluisille viski-tislaamoille ja maailmanluokan golfkentille. Sen kimaltelevilla järvillä ja hiljaisilla laaksoilla, Lounais-Skotlannin ylämaat ovat matkailijoiden unelma, erityisesti Loch Ness, joka on maailman tunnetuimman myyttisen hirviön koti.

  Hyvää matkaa!

  Etsi blogi


  Categories