Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Säästövinkit lomalle

  Me kaikki rakastamme paljon odotettua lomaa - emme kuitenkaan kaikki rakasta sen tuomia kustannuksia. Keskimäärin ihmiset käyttävät 2,542,15€ kahden viikon lomalla. Hotellit, lennot, kuljetus, ruoka jne. - kaikki vaikuttavat lopulliseen laskuun. Seuraavat säästämisvinkit matkalla voivat lieventää rahanmenoa.Uusimmasta Auto Europen kyelystä selviää, että monet nauttivat tuhlaamisesta lomaillessaan - heistä vie voiton ruotsalaiset, ketkä kyselymme mukaan tuhlaavat silmiinpistävät 5,817.07€!Jos kustannusten leikkaus on listalla ja olet huolissasi suuresta rahankulutuksesta lomalla, seuraavat vinkit voivat olla avuksi lievittää vaivaasi.

  Säästövinkki 1: Syö älykkäästi ja leikkaa ruokamenoja

  Usein ulkonasyöminen lomalla on yksi kalleimmista asioista, joita voit tehdä. Usein turistialueilla ruoka voi olla liian kallista. Hyvä vaihtoehto on varata etukäteen hotelli, johon sisältyy aamiainen. Monet hotellit tarjoavat nyt hyvän valikoiman aamiaisia paikallisesta ruosta eurooppalaiseen erittäin edulliseen hintaan. Buffetaamiaiset ovat vieläkin parempia ja voit syödä niin paljon kuin voit ennen kuin lähdet katsomaan nähtävyyksiä.Kaupungissa kokeile käydä paikallisessa supermarketissa ja poimi joitakin elintarvikkeita. Leivästä välipaloihin, hedelmiin ja voileipätäyteaineisiin, paikallisessa supermarketissa on kaikkea mitä tarvitset hotellillasi. Varmista, että se on paikka, jossa paikalliset tekevät ostoksia ja yllätyt iloisesti siitä, kuinka paljon säästät.

  Säästövinkki 2: Osta järkevästi matkailualueiden ulkopuolella

  Useat meistä tykkäävät shoppailla ulkomailla. Halu tuhlata tavaroihin, joita usein voi ostaa kotona, on valtava. Perheelle ja ystäville matkamuistojen ostamisen ei tarvitse rikkoa budjettiasi. Kokeile ja vältä turistikohteita ostaessasi tällaisia esineitä. Sen sijaan yritä joitakin paikallisia myymälöitä ja tuo enemmän henkilökohtaisia tavaroita - esimerkiksi paikallista teetä. Vältä niitä käyttökelvottomia 'Rakastan Amsterdamia' t-paitoja, se säästää rahaa.Missä sallittu, tinkiminen voi säästää paljon rahaa. Ei kaikille, mutta jos olet myyntisuuntautunut henkilö, voit yleensä tehdä suuria säästöjä. Varmista, että pidät budjetin mielessä ja yksinkertaisesti kävele pois, jos myyjä ei halua tehdä tarjousta. Tulet huomaamaan, että 90% ajasta, he tuovat hinnat alas ja palaat hotelliin saavutuksen tunteessa.

  Säästövinkki 3: Matkusta älykkäästi ja käytä luottokortteja ratkaisuna

  On totta, että sinun täytyy kuljettaa käteistä matkoilla. On suositeltavaa, että suurten rahasummien sijasta käytät luottokorttiasi. Sen lisäksi, että se tarjoaa suojaa petoksilta ja varkauksilta, se voi olla myös kustannustehokkain tapa tehdä ostoksia. Usein luottokortin käyttö on maksutonta tai sinulta peritään ehkä vain pieni prosentti, jos vaihdat valuutta sen käytön kautta. Lisämaksutta voit jopa nostaa rahaa pankkiautomaatista. Jotkut yritykset antavat sinulle myös mahdollisuuden pitää usean valuutan tilejä yhdellä kortilla - mikä tarkoittaa, että mitään vaihtokursseja ei ole.

  Säästövinkki 4: Vuokraa auto älykkäästi ja säästät vuokrassasi

  On aina mukavaa pystyä liikkumaan vapaasti ilman, että joudut turvautumaan julkiseen liikenteeseen. Se voi myös olla kustannustehokkaampaa. Auto Europe, jolla on maailmanlaajuinen palvelu ja kokemus, on aina valmis auttamaan sinua löytämään ihanteellisin auto paikallisilta autovuokraamoilta. Ota meihin yhteyttä tänään ja selvitä, miten voimme säästää aikaa ja rahaa. Jos sinulla on muita rahaa säästäviä matkaideoita, jätä meille kommenttia alle!

  Etsi blogi


  Categories