Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Singaporen tiukka laki

  Kuinka usein matkustaessa uuteen valtioon tututstut ennen matkaa sen paikallisiin rajoituksiin ja lakeihin? Usein matkustaessa suurimpiin kaupunkeihin tai kulttuurillisesti samantyyppiseen valtioon ei tule ajatelleeksi, että itselle hyvin harmiton asia voikin tuoda vaikeuksia. Singapore on taloudellisesti kehittynyt valtio ja on luonut itselleen hyvän maineen. Korkean elintason, puhtaiden katujen ja hyvien käytöstapojen takana on erittäin tuikat lait. Listasimme muutamia tärkeitä sääntöjä Singaporesta, joita sinun kannattaa pitää mielessä suurten sakkojen tai jopa vankeustuomion välttämiseksi. Kunhan muistat nämä, matkastasi Singaporeen voi tulla unohtumaton elämys!

  Purukumi

  Kaikki tietävät, että purukumi on hyväksi hampaille ja me syömme purukumia päivittäin ja se on osa jokapäiväistä elämäämme. Singaporessa kuitenkin purukumi on täysin laitonta. Sen tuominen maahan, ostaminen/myyminen ja hallussapito voi tuoda sinulle jopa $5,500 sakot tai jopa vuoden vankeutta. Jätä siis purukumi kotiin ja panosta enemmän vaikkapa hampaiden harjaamiseen.

  Roskaaminen

  Singapore pitää sen kaupungit puhtaina sakottamalla tuntuvasti roskaajia. Jopa pienestä roskasta voi tulla jo $300 sakot, ja suuremmista roskista sinut viedään oikeuteen. Yleensä roskaamisesta rangaistaan järjestämällä roskaajalle siivoustyötä kadulla roskien siivoamiseksi. Tällä tavalla tarkoitus on saada roskaaja julkisesti häpeämään ja muut ymmärtämään roskaamisen ongelman ja sen välttämisen.

  Tupakointi

  Tupakointi on jyrkästi kielletty useissa julkisissa kohteissa Singaporessa. Julkisissa sisätiloissa tai edes ulkona polttaminen ei ole sallittu. Kotona polttaminen on kuitenkin sallittu ja tupakkaa pystyy maasta ostamaan.

  Intiimisyys

  Käden ravistelu, halaaminen tai pieni suukko ystävien tavatessa ei ole ongelma, mutta parien kannattaa jättää suuteleminen kotioloihin. Intiiminen suuteleminen ja rakkauden osoitukset eivät ole sallittuja julkisesti. Myös alasti kotona käveleminen johtaa suuriin sakkoihin pornon harjoittamisesta, joten muista aina sulkea verhot hotellihuoneessasi. Homoseksuaalisuus on rikos Singaporessa ja siitä voi saada muutaman vuoden vankilatuomion.

  Tien ylittäminen

  Singaporessa valvotaan tarkasti sitä, että varmasti ylität tien suojatien kohdalla. Tien ylitystä muualla kuin suojatiellä rangaistaan sakoilla ja jopa 6 kuukauden vankeustuomiolla.

  Vessan huuhtelu

  Mikäli et vedä vessaa käytön jälkeen, saat siitäkin sakot. Älä edes yritä virtsata hisseissä, sillä hisseissä on laitteet, jotka havaitsevat tämän ja ovet pysyvät suljettuina, kunnes poliisi saapuu paikalle.

  Vandalismi

  Julkisen tai yksityisen omaisuuden vahingoittaminen ei ainostaan tarkoita sakkoja, mutta saat myös vankilatuomion ja ruoskaamisen.

  Etsi blogi


  Categories