Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Suosituimmat talvikohteet

  Vuosi on jälleen vaihtunut, päivät taas pitenevät ja palaamme kaikki arkeen loman ja juhlan humusta. Meidän ei kuitenkaan tarvitse odottaa kovin kauan, kunnes pääsemme taas talvilomalle. Oletko koskaan miettinyt, mitkä ovat suosituimpia talvikohteita autonvuokrauksen näkökulmasta? Esittelemme sinulle seuraavaksi tilastojemme viisi suosituinta kohdetta, joissa autoja vuokrattiin eniten. Nämä tuskin tulevat yllätyksenä, sillä ne ovat aina olleet suosittuja lomakohteita ja erinomaisia omatoimiselle lomalle autolla.

  München

  München on Baijerin pääkaupunkin ja kulttuurin sydän. Täällä vietetään joka vuosi suosittua olutfestivaalia Oktoberfestiä ja paikallinen kulttuuri vetää puoleensa miljoonia turisteja vuosittain. Itse kaupungissa et välttämättä tarvitse autoa, mutta erinomaisen sijaintinsa ansiosta autolla pääset tutkimaan Alppeja, upeita maaseutuja ja jopa Saksan naapurimaita Itävaltaa, Sveitsiä tai Tsekkiä. Kaupungista on erittäin hyvät moottoritieyhteydet muualle Saksaan, vuoristoon ja sen naapurimaihin. Lähellä olevat laskettelukohteet lienevät suurin vetovoimatekijä talvella, sekä joulukuussa lukuisat idylliset joulumarkkinat lähialueen pikkukaupungeissa.

  Malaga

  Malaga on suosittu lomakohde monesta syystä. Sen aurinko antaa lämpöä ympäri vuoden, meren läheisyys ja hiekkarannat kutsuvat rentoutumaan, edulliset ja monipuoliset ostosmahdollisuudet keventävät kukkaroasi ja maukas ruoka jättää toivomaan lisää. Tässä kaupungissa riittää tekemistä ympäri vuoden ja kaikille matkailijoille löytyy jotakin. Aurinkorantojen lisäksi tämä kaupunki on tunnettu bilemesta. Se herää eloon auringon laskiessa eikä hiljene aamun pikkutunneille saakka. Sijantinsa ansiosta Andalusiassa autonvuokraus on hyvä idea omatoimista matkaa varten Espanjan rannikolla ja kauniilla maaseudulla.

  Alicante

  Kaupunki on vilkas ja suosittu kaupunkilomakohde vuoden ympäri, jossa matkailijat pääsevät löhöilemään rannalle, syömään kalaruokia, tekemään edullisia ostoksia, viettämään iltaa ja yöelämää ja nauttimaan Välimeren lämmöstä ja auringosta. Alueella voit myös harrastaa erilaisia aktiviteettejä, kuten golfia, erilaisia vesiurheilulajeja ja patikointia. Alicante sijaitsee Valencian hallintoalueella, josta löytyy myös Costa Blancan rannikko. Tämä tekee Alicantesta suositun lähtökohteen tutkimaan alueen monipuolisia maisemia, kyliä ja vanhaa historiaa. Rannikkoalueen kiertomatkat autolla ovat olleet suosittuja useiden vuosien ajan.

  Miami

  Floridan toiseksi suurin kaupunki on edullinen kohde täynnä tekemistä ja rentoutumismahdollisuuksia. Kaupungista löydät erilaisia kulttuureja ja tapahtumia laidasta laitaan. Miamin yksi suurimmista vetovoimatekijöistä on sen pitkä ranta, jossa voit nauttia auringosta vuoden ympäri. Jo pelkästään pitkä rantaviiva vaatii tutustumista omalla autolla ja voit näin myös löytää sopivan levähtämispaikan itsellesi. Miamia ympäröivät lukuisat suuret luonnonpuistot, joissa voit harrastaa erilaisia aktiviteettejä tai nauttia luonnosta. Miamista on myös erinomaiset yhteydet muihin Floridan kaupunkeihin ja voit matkustaa ongelmitta laajaa moottoritieverkostoa pitkin.

  Milano

  Milano on ihanteellinen kaupunkilomakohde, sillä se on Italian vaurain ja muodikkain, jonka lähes aina lämpimät lämpötilat, monipuoliset nähtävyydet ja maukas ruoka tekevät siitä suositun vuoden ympäri. Vaikka talvella lämpötila ei ole kovin korkea, vuoriston läheisyys tekee siitä suositun kohteen talviurheilun harrastajille. Matka läheiselle hiihtokeskukselle on melko lyhyt ja valinnanvaraa on paljon. Voit nauttia lomastasi shoppailemalla ja nauttimalla kulttuurista, sekä myöhemmin laskemalla alas upeissa Alppimaisemissa. Milanosta Genovan rannikkokaupunkiin on matkaa vain kaksi tuntia, jossa voit vaihtaa toppatakin kevyeimpiin vaatteisiin.

  Etsi blogi


  Categories