Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Talviloma asuntoautolla

  Usko tai älä, voit ajaa asuntoautolla myös talvella. Sinulla on mahdollisuus myös nukkua sen sisällä, kun lämpötila laskee nollan alapuolelle. Blogimme näyttää sinulle, että asuntoautolla ajaminen talvella voi olla hauskaa ja edullista. Istu siis alas lue läpi vinkkimme asuntoautolomille talvella.

  Nauti siitä, mitä muilta jää puuttumaan

  Talvi voi muuttaa maaseudun ihmemaaksi. Maisemat muuttuvat täysin eri maailmaksi lumen ansiosta. Aja metsien luokse ja lähde maagiselle kävelylle. Hämmästyttävät puut valkoisella lumipeitteellä ja metsien syvä hiljaisuus vievät sinut maagiseen huolettomaan maailmaan ja herättävät mielikuvituksesi. Nauti luonnosta talviympäristössä, rauhoita sielusi ja lataa sisäisiä akkujasi. Vaikka joissakin kohteissa, kuten Norjassa tai Suomessa, päivät ovat lyhyempiä talvella, revontulet ja niiden kokeminen ovat pimeyden arvoisia. Skandinavia on paras kohde revontulien katselulle lomasi aikana. Aja pois kaupunkien valoista asuntoautollasi ja nauti täysillä revontulista.

  Nauti talviurheilusta

  Talvikelien saapumisen jälkeen kaikki erilaiset lumiaktiviteetit ovat mahdollisia. Hyödynnä lukuisia talviurheilulajeja ja nauti lomastasi täysillä. Asuntoautolla voit ajaa yhdeltä laskettelurinteeltä toiselle. Sinulla on myös enemmän tilaa varastoida omia talviurheiluvarusteita. Monet hiihtokeskukset tarjoavat leirintäalueita, joten tarkista saatavilla olevat paikat hyvissä ajoin ennen matkaa ja pysy lähellä luontoa laskettelukeskuksen vieressä. Euroopan suosituimpia talvikohteita ovat Kaakkois-Ranska, Etelä-Saksa, Sveitsi, Itävalta ja Pohjois-Italia. Nämä maat tarjoavat fantastisia talviurheilumahdollisuuksia ja luonnonkauniita ja hyvin varustettuja hiihtoreittejä.

  Vähemmän väkijoukkoja ja alhaisempia hintoja

  Hyödynnä vähäliikenteisiä teitä talvikuukausina. Alhainen liikenne vähentää ajamiseen kulutettua aikaa ja stressin tasoa. Toinen etu on se, että leirintäalueiden hinnat laskevat talvikauden aikana, jolloin säästät rahaa. Ennen saapumistasi tarkista, mitkä leirintäalueet ovat auki talvella ja tarjoavat sähköä ja saniteettitiloja. Kun lämpötila laskee alle nollan, ei ole suositeltavaa käyttää asuntoauton suihkua ja vessaa. Jäätynyt vesi voi vahingoittaa ajoneuvoa, jota vuokra-auton vakuutus ei kata.

  Ajaminen talvella

  Talvella ajamisen ei tarvitse olla haastavaa, jonka takia menetät lomatunnelmasi. Ajaminen turvallisesti vaatii sopeutumista sääolosuhteisiin ja paikallisten ajo-ohjeiden noudattamista. Tämän takia tee tutkimusta etukäteen ja tutustu paikallisiin sääolosuhteisiin ja tieliikennesääntöihin ennen matkaa ja voit ajaa ulkomailla itsevarmana.

  Valmistaudu ja pysykää lämpimänä

  Älä huolehdi pakkasesta matkustaessa. Vuokrattavat asuntoautot ovat hyvin eristetty, lujilla lattioilla ja niissä on voimakas kaasulämmitin, joka pitää sinut lämpimänä päivällä ja yöllä. Lisäksi ajoneuvoissa on myös sähköinen lämmitysjärjestelmä, joten varmista, että leirintäalueesi tarjoaa riittävästi virtaa. Varmista asuntoautosi vuokraamolta, onko ajoneuvo varustettu talvirenkailla tai pystytkö käyttämään lumiketjuja. Vuokratoimiston henkilökunta antaa neuvoja siitä, kuinka voit pitää ajoneuvosi lämpimänä turvallisesti. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, älä unohda ottaa mukaasi lämpimiä vaatteita.

  Etsi blogi


  Categories