Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Uudenvuoden ilotulitukset maailmalla

  Uudenvuoden ilotulitukset ovat perinne, joka näyttää ylittävän kaikki kansainväliset rajat. Mahdollisuudet ovat, missä vietätkään tämän uudenvuoden aaton, että löydät itsesi paikallisten ilotulitteiden kuuloetäisyydeltä. Monet pääkaupungit tekevät siitä tekosyyn megaisoille katubileille upealla taivasta valaistevalla ilotulituksella, josta voivat nauttia kaikki. Olemme tutkineet maailman pääkaupunkeja löytääksemme joitakin maailman parhaimpia ilotulituksia.
  Sydney aloittaa vuoden 2017 pamauksella!Vaikka suurin osa meistä yrittää vieläkin päättää miten pukeutua, Sydneyssä Australiassa nauttitaan jo ilotulituksesta ikonisen Sydney Harbour sillan alapuolella. Sydney on 11 tuntia Lontoon aikaa edellä ja 16 tuntia New Yorkin aikaa edellä, joten se ei ole ainoastaan yksi ensimmäisistä paikoista juhlimassa uutta vuotta, mutta myös yksi lämpimistä!Sydney juhlii uudenvuodenaattoa kahdella ilotulituksella; yksi perheille klo. 21.00 ja toinen juhlijoille keskiyöllä. Proomuissa Harbour sillan alla ilotulitteet valaisevat oopperatalon ja ympäröivän kaupungin, puistot ja rannan. Tuhannet ihmiset saapuvat joukoittain nurmiselle joelle nauttimaan piknikistä, laser-valoista, stunt-lentokoneista, aboriginaalien tupakkaseremoniasta (häivyttää viime vuoden pahoja henkiä) ja upeasta pyrotekniikasta. The Harbour of Light-paraatilla on satoja valaistuja veneitä, jotka risteilevät pitkin 15 km kierrosta ja tarjoavat todella maagisen näyn. Tämä on ehdottomasti yksi uudenvuoden ilotulituksista, joka on lisättävä matkalistalle!


  Uudevuodenaatto ilotulitteilla New YorkissaOn vaikea voittaa Times Square New Yorkissa sen ilmapiirillä uudenvuodenaattona. Jos et voi olla siellä henkilökohtaisesti, näet sen aina televisiossa, sillä se on yksi tunnetuimmista uudenvuodenaaton juhlista maailmassa. Kadut ja torit ovat täynnä ihmisiä juhlimassa uudenvuodenaattoa täysin vieraiden ihmisten kanssa.Kuuluisa lähtölaskenta, Waterford kristallipallon pudottaminen, on tärkeä hetki. Kun se putoaa, taivas valaistaan värikkäällä esityksellä. Parhaita paikkoja katsoa ilotulitteita on Battery puisto ja Wagner puisto - jos et siis mahdu itse Times Squaren alueelle.


  Lontoossa on Euroopan paras ilotulitusIso-Britannian pääkaupunki Lontoo pysähtyy viettämään uudenvuodenaattoa eri maamerkeille ympäri kaupunkia. Noin 250,000 ihmistä lähtee vedelle ja risteilee ylös ja alas Thames-jokea parasta näkymää varten. Halvempi vaihtoehto on istua Millennium Wheel-maailmanpyörässä, joka on parlamenttitaloa ja Big Beniä vastapäätä. Big Benin syvä säestys merkitsee keskiyön ja loput 11 lyöntiä hukkuvat hurraa-huutoihin ja ilotulitteiden räjähdyksiin taivaalla. Tämä elämäniloinen uudenvuoden juhla on taatusti yksi parhaista ajoista käydä Englannissa!Perinteisesti monet ihmiset kokoontuvat Trafalgar-aukiolle, hyppivät suihkulähteissä, jotka ovat usein täynnä kuplia juhlijoiden ansiosta. Ilotulitteiden loppumisen jälkeen ei kannata suunnitella nukkumaanmenoa, koska uudenvuodenpäivänä näkyy 3 tunnin paraati kaduilla, jota johtaa kuningattaren hevosvartijat marssiorkesterin, värikkäiden kellukkeiden ja tanssijoiden kanssa.


  Uudenvuodenaatto PariisissaPariisin kaupunki pitää kiinni lempinimestään 'City of Lights' uudenvuodenaattona. Eiffel-torni peittyy näyttävään ilotulitteiden valoesitykseen keskiyöllä ja Champs-Elysees on suuri ulkoalue juhlimiseen. Odota paljon meluisia poksahduksia - alkaen samppanjasta pieniin ilotulitteisiin kaduilla, joita myydään papilloteseissa (erityissuklaa, joka avattuna poksahtaa kuten sähinkäiset!)Nauti nähtävyyksistä romanttisella risteilyllä Seine-joella tai Tuileriesin puiston lähellä. Kauniiden uudenvuodenaaton ilotulituksien lisäksi keskiyöllä tapahtuu paljon suutelua ja muista, ranskalainen tyyli on kerran kullekkin poskelle!


  Hogmanay EdinburghissaMikään kansa ei juhli uudenvuodenaattoa kovemmin kuin Skotlannissa, jossa se tunnetaan nimellä Hogmanay. Jokainen lähtee Edinburghin kaduille nauttimaan perinteisistä tapahtumista. Löydät soihtukulkueen, säkkipillin soittoa ja jättiläisen ulkoilma-Ceilidh (juhla perinteisellä skottilaisella tanssilla). Näyttämöt pystytetään ympäri kaupunkia livebändeille ja oluelle, viskille ja samppanjalle virtaamaan vapaasti.Keskiyöllä, Edinburgh esittää yhden maailman parhaista uudenvuodenaaton ilotulituksistaa, kun 4½ tonnia pyrotekniikan väriä ja ääntä täyttää ilman. Jokainen ristii kätensä ja pitää käsistä kiinni pitkässä ketjussa ja laulaa perinteistä laulua 'vanhat hyvät ajat.' Sellainen on juhla (ja krapula jälkeenpäin), Hogmanay Skotlannissa edellyttää kahden päivän vapaapäivät toipua!

  Auto Europe toivottaa turvallista ja kukoistavaa uutta vuotta 2017

  Etsi blogi


  Categories