Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Vuokra-autojen onnettomuudet

  Onnettomuuksia ja vikoja ei juuri kukaan halua miettiä, varsinkin kun olemme erittäin innoissamme tulevasta lomasta. Kukaan ei joudu auto-onnettomuuteen tahallaan tai aiheuta rengasrikkoa, mutta se saattaa tapahtua siitä huolimatta. Riippumatta siitä, kuinka kiireisinä suunnittelemme hyvin ansaittua lomaa, kannattaa olla tietoinen siitä, mitä tehdä tällaisessa odottamattomassa tilanteessa.

  Turvallisuus

  Ensinnäkin - jos kyseessä on liikenneonnettomuus, sinun on toimittava nopeasti. Tärkeintä on välittömästi varmistaa kaikkien turvallisuus ja terveys. Tarkista vammat ja vie itsesi ja kaikki osalliset turvaan. Saatat joutua soittamaan hätänumeroon, joten muista merkitä numero muistiin ennen matkaa ulkomaille. Toivottavasti sinun ei koskaan tarvitse käyttää sitä, mutta se kannattaa olla mukana joka tapauksessa.

  Valokuvat

  Kun olet varmistanut, että kaikki ovat turvassa, ota valokuvia tapahtumapaikasta ja kaikista onnettomuudessa osallisena olevista autoista tai kohteista. Nämä valokuvat saattavat olla äärimmäisen tärkeitä myöhemmin, koska ne tarjoavat vakuutuksen kannalta tarpeellista todistusaineistoa.

  Kenelle soittaa?

  Vuokra-auton vaurio- tai varkaustapauksessa sinun on ilmoitettava siitä paikalliselle autovuokraamolle ja viranomaisille 24 tunnin kuluessa onnettomuudesta. On tietenkin parasta ilmoittaa vuokraamolle välittömästi, jotta he voisivat auttaa sinua järjestämään tiepalvelun. Jos havaitset uusia vahinkoja, joita ei ole aiemmin huomattu esimerkiksi noudon aikana, sinun on myös ilmoitettava niistä vuokraamolle.

  Vahingoittunut auto ilman tekijää

  Joskus palatessasi parkkipaikalle mukavan kävelymatkan jälkeen ympäri kaupunkia, löydät vuokra-autosi naarmuuntuneena, vaurioituneena tai kolhittuna. Siihen osallista ei enää löydy ja sinulla on nyt viallinen ajoneuvo. Näissä tapauksissa, tai jos autosta löytyy pysäköidessä tai mahdollisesti törmäyksestä jonkun omaisuuden kanssa johtuvia uusia vahinkoja, sinun on myös hankittava poliisiraportti 24 tunnin kuluessa ja ilmoitettava asiasta vuokraamolle mahdollisimman pian.Vaikka vahingot eivät olisikaan vakavia, ilmoita niistä paikallisille viranomaisille ja vuokraamolle. Muuten valitus- ja hyvityspyyntösi katsotaan pätemättömiksi.

  Rengasrikko

  Tielle jääminen tyhjällä renkaalla on kaukana lomailijoiden unelmasta. Jos rengas puhkeaa matkalla, löydät yleensä varapyörän vuokra-autosta, jonka voit asentaa itse. Vakavammissa tapauksissa ja konerikon sattuessa voit soittaa tiepalveluun tai paikalliselle autovuokraamolle. Jos varaat Auto Europen Super Cover palvelun, se kattaa sinulle myös rengasvahingot. Valitse suoja, joka sopisi tarpeisiisi eniten.

  Auton korjaus

  Toinen asia, joka täytyy pitää mielessä, on auton korjaukset ja auton osien korvaaminen minkä tahansa onnettomuuden jälkeen. Paikallisen vuokraamon on annettava lupa ja valtuutus korjauksiin ennen niiden aloittamista.

  Auto Europen rooli

  Oletetaan, että olet lisännyt lisäsuojan vuokra-autollesi, kuten Auto Europen tarjoaman omavastuun hyvityspalvelun, haluat pyytää korvausta maksamasi vahingon summasta. Jotta Auto Europe voi käsitellä hyvityspyyntöäsi, he tarvitsevat onnettomuusraportin, jonka sinun ja paikallisen autovuokraamon on allekirjoitettava ennen vuokrasopimuksen päättymistä. On äärimmäisen tärkeää muistaa, että kaikkien kolmansien osapuolten tapaturmien yhteydessä sinun on otettava yhteyttä paikalliseen poliisiin välittömästi ja pyydettävä siitä raportti. Kerää kaikki tiedot ja yksityiskohdat kolmannesta osapuolesta. Älä unohda ilmoittaa välittömästi paikalliselle autovuokraamolle, poliisille ja Auto Europeille. Jos haluat hakea omavastuun hyvitystä Auto Europelta, sinun on otettava yhteyttä netissä olevan lomakkeen kautta, johon on liitettävä varausnumerosi. Kaikki onnettomuuden yksityiskohdat on täytettävä omavastuun hyvityksen lomakkeeseen, jonka voit helposti ladata verkkosivuillamme. Allekirjoitetun lomakkeen lisäksi sinua pyydetään toimittamaan useita muita asiakirjoja.

  Etsi blogi


  Categories