Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Vuokraa tila-auto lomallesi Auto Europelta

  Perheauton tai tila-auton vuokraus seuraavalle lomallesi voi olla tärkeä väline nauttia lomasta parhaiten - se mahdollistaa sinulle ja perheellesi matkustaa yhdessä, tutkia fantastisia historiallisia kaupunkeja ja upeita maisemia omaan tahtiisi. Tila-auton vuokraus Auto Europelta perheen kanssa, tai suurella joukolla ystäviä tai työtovereita, voi lisätä huomattavasti lomakokemustasi ja säästää rahaa polttoaineessa ja matkakuluissa mahdollistamalla kimppakyydin yhdessä. Matkustajapakettiautojen vuokra antaa enemmän tilaa ympärilläsi, tarjoaa lisää tilaa matkustajien jaloille ja päälle ja suurempi matkatavaroiden tila kykenee säilyttämään laukkuja ilman ahdasta tunnetta.

  Tila-auton vuokrauksen edut

  Lisää tilaa: Ei ole epäilystäkään siitä, kun vuokraa tila-auton saat paljon enemmän tilaa, matkustajat saavat enemmän tilaa venyttää jalkojansa pitkillä matkoilla ja siellä on paljon enemmän tilaa matkatavaroille! Tämä tarkoittaa sitä, että heti kun noudat tila-auton kohteessasi, voit alkaa nauttia lomasta heti, koska siellä on runsaasti tilaa kaikille matkatavaroille etkä jumitu autovuokraamoon neuvottelemaan viime hetkellä suuremmasta ajoneuvosta. Mikä parasta, jos aiot tehdä ostoksia lomallasi, tila-auto on siihen erittäin otollinen.

  Kustannustehokkuus: Jos aiot matkustaa 5 hengen tai suuremmassa ryhmässä tai suurella perheellä, tila-auton vuokraus on hyvä tapa jakaa matkakustannukset ja säästää rahaa hauskanpitoa varten! Jos vuokraat useita ajoneuvoja, se voi olla logistinen painajainen ja useammiten se kuitenkin tulee paljon kalliimmaksi. Vuokraamalla perheauto pidät kaikki jäsenet yhdessä paikassa samaan aikaan. Se on yksinkertainen, edullinen ja tehokas vaihtoehto. Voit myös lisätä lisäkuljettajia varaukseesi ja jotkut vuokraamot (varsinkin jos olet jäsen) tarjovat ilmaisen lisäkuljettajan puolisoille ja kumppaneille. Suuren kokonsa ansiosta matkustajapakettiautoissa on paremmat moottorit ja ajaminen moottoriteilläkään ei tule olemaan tylsää tai hidasta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että rahasi menevät polttoaineeseen, sillä tila-autot ovat kaiken lisäksi myös polttoainetehokkaita.

  Sinun ei tarvitse tinkiä ylellisyydestä: Tila-autot tulevat kaikissa muodoissa ja koossa ja löydät runsaasti eri malleja, jotka sopivat kaikenlaisille kuljettajille. Lisäksi tila-auton kanssa sinun ei varmasti tarvitse tinkiä ylellisestä vuokrakokemuksesta. Monet Auto Europen tarjoamista tila-autoista lupaavat sinulle toimivuutta ja ylellisyyttä samanaikaisesti, edullisesti.

  Monia hyötyjä tila-auton vuokraamisessa Auto Europelta

  On hyvä idea vuokrata perheauto, jos haluat pitää koko ryhmän yhdessä koko matkan ajan ja et halua nähdä vaivaa vuokrata useita ajoneuvoja. Kaikki Auto Europen tarjoamat matkustajapakettiautot ovat mukavia, turvallisia, luotettavia ja erittäin monipuolisia, joten voit itse laskea osan istuimista alas ja näin saat lisää tilaa matkustajille tai matkatavaroille, jos haluat.Kun olet valmis lähtemään seuraavalle perhelomalle, luota Auto Europeen ja meidän parhaisiin taattuihin hintoihin kaikista autonvuokrauksista maailmalla, luksusautoista, erikoisajoneuvoista (kuten tila-autot!) ja matkailuautoista. Kokeile varaamalla meidän helposta varausjärjestelmästä netistä tai soittamalla palvelunumeroon ja puhu asiantuntijamme kanssa.

  Etsi blogi


  Categories