Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  VIIKONLOPPUTARJOUKSET

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokrauksen viikonlopputarjoukset

  Viikonlopputarjoukset

  Jos etsit erityisesti vuokra-autotarjouksia viikonlopuksi tai yksinkertaisesti haluat viedä jo varatun lomasi seuraavalle tasolle vuokraamalla auton - olet tullut oikeaan paikkaan! Auto Europe voi luottamuksellisesti tarjota sinulle markkinoiden parhaimmat hinnat mahdollisimman pienellä vaivalla.

  Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa voi olla löytää aikaa pidempää lomaa varten työn tai perhe-elämän rinnalla. Lyhyemmistä viikonloppu- tai kaupunkilomista on tullut uskomattoman suosittuja viime vuosina. Lyhyt loma virkistää ja lisää tuottavuutta töissä ja olet paremmin valmiina ottamaan jokapäiväisen elämän haasteet vastaan.

  Jos sinäkin pidät silmällä viikonloppumatkoja, Auto Europe voi tarjota sinulle parhaat hinnat. Olemme olleet alalla useita vuosikymmeniä ja luoneet pitkät suhteet luotettavimpien vuokraamojen kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme alhaisimmat hinnat markkinoilla. Asiakkaamme voivat valita valtavasta valikoimasta ajoneuvoja yli 24,000 kohteessa eri puolilla maailmaa, ja jopa viimehetken tarjouksia. Valtava ajoneuvovalikoimamme on vain muutaman klikkauksen päässä, voit valita tarpeisiisi sopivimman auton, olipa kyseessä sitten economy-, perhe- tai luksusluokan auto. Varaaminen Auto Europen kautta säästää aikaa ja rahaa, joten sinulla on enemmän aikaa suunnitella ja nauttia lomasta. Verkkosivuillamme voit selata autonvuokraustarjouksia yli 180 maassa nopeasti ja helposti. Varausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja takaa turvallisen ja nopean varauksen. Tämän lisäksi voit säästää paljon viikonlopputarjouksillamme! Vertaile viikko- ja viikonlopputarjouksia ja valitse itsellesi paras tarjous!

  Tutustu viikonlopputarjousten esimerkkeihin ajalla 25.-28.11.2022
  VUOKRAAMO KOHDE MINILUOKKA
  Sixt DUBLIN ALK. 127 €*
  Thrifty FRANKFURT ALK. 111 €*
  AVIS HELSINKI ALK. 128 €*
  Dollar PORTO ALK. 77 €*
  Europcar TUKHOLMA ALK. 192 €*

  Huomioi: Viikonlopputarjousten hinnat ovat voimassa vain varauksille perjantaista maanantaihin. Auton palautuksen on tapahduttava viimeistään maanantaina kello 10 aamulla. Kaikki yllä olevat hinnat voivat muuttua tai peruuntua ilman ennakkoilmoitusta.

  Vuokra-autojen saatavuus viikonloppuisin

  Yleensä vuokra-autojen saatavuus riippuu monista tekijöistä, kuten sesonkiajasta tai siitä, kuinka suosittu kohde on. Jos teet varauksen Auto Europen kautta voit olla varma, että riippumatta vuodenajasta tai kuinka kiireisen kaupungin valitset, löydämme sinulle auton suhteidemme ansiosta useiden kansainvälisten ja paikallisten vuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti. Asiakkaamme voivat yksinkertaisesti keskittyä valitsemaan oikean auton huolestumatta kilpailemisesta muiden asiakkaiden kanssa rajoitetusta määrästä ajoneuvoja.

  Suosituimmat ajoneuvomme ovat yleensä samat autot, joita useimmat meistä ajavat kotona. Vuosi vuodelta asiakkaamme palaavat Auto Europen luokse ja valitsevat kompakteja, kombeja, keskikokoisia ja suuria ajoneuvoja parantamaan viikonloppulomiaan kaupungeissa ja kiertomatkoilla. Matkustajien määrä ja heidän yhteenlaskettu budjetti vaikuttavat voimakkaasti siihen, minkä auton asiakkaat haluavat valita, mutta edulliset mini- ja economy-luokan autot osoittautuvat usein hyvin suosituiksi. Isompi ryhmä yleensä haluaa vuokrata suurempia autoja tai seitsemänpaikkaisen pikkubussin, johon sopii mukavasti jokainen matkustaja ja heidän matkatavarat. Muut tekijät, jotka vaikuttavat yleisesti autojen saatavuuteen ovat:

  • Kohteen valinta: suositut kaupungit vastaan maaseutukohde.
  • Päivämäärien valinta: Sesonkiaika tai hiljaisempi aika.
  Autonvuokraus viikonloppuisin välisesonkina
   
  Autonvuokraus viikonloppuisin välisesonkina
  Välisesonki tarkoittaa niitä kuukausia, jotka ovat heti ennen ja jälkeen sesongin, joka vaihtelee paikasta toiseen. Tämä aika on tavallisesti synonyymi hyvälle säälle hieman alemmalla, mutta miellyttävällä lämpötilalla kuin kesällä, pienemmälle väkijoukolle ja edullisimmille hinnoille. Näinä aikoina pienempi kysyntä merkitsee parempaa vuokra-autojen saatavuutta asiakkaille.
  Autonvuokraus viikonloppuisin hiljaisena kautena
  Autonvuokraus viikonloppuisin hiljaisena kautena

  Yleisesti ottaen hiljaisemmalla kaudella on suuri vaikutus paikallisiin matkailualan yrityksiin. Usein ravintolat ja kaupat sulkeutuvat väliaikaisesti tai lyhentävät aukioloaikojaan. Joissakin kohteissa sää ei ole suotava, ellei kyseessä ole tietysti talviurheilukohde. Autonvuokrauksen tapauksessa tämä voi olla positiivista, koska valikoima on suuri ja hinnat ovat usein uskomattoman alhaisia.