Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  VUOKRAA JAGUAR

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Vuokraa Jaguar - Premium autonvuokrauskokemus

  Jos etsit täydellistä autoa erikoistapahtumaan, älä etsi enempää! Auto Europe tarjoaa nyt Jaguarin autoja vuokralle vastaamaan asiakkaittemme korkeimpia odotuksia. Tarkista meidän luksusautojen varausjärjestelmä vasemmalla puolella ja tutki mahdollisuuksia vuokrata itsellesi premium- autoja.

  Nauti Jaguari-autojen klassisesta muotoilusta, kun matkustat ulkomailla tai kotonasi. Uppoudu täysillä matkustamisen mukavuuteen, joita tarjoavat esimerkiksi uusimmat Jaguarin mallit, kuten sporttinen XK Convertible tai elegantti XJ.

  Premium-autojen suuri valikoima on saatavilla lukuisissa kohteissa ympäri maailman. Sen lisäksi Auto Europe voi järjestää auton toimituksen hotellille, kotiisi tai lentokentälle. Voit myös vuokrata oman luksusauton toimituspalvelulla; ota meihin yhteyttä matkasuunnitelmasi kanssa ja me järjestämme sinulle oman vuokra-autopalvelun!

  Jaguar XK Cabrio Jaguar XJ

  Jaguar
  XK Cabrio

  Maksimiteho: 283 kW - 385 hp
  Huippunopeus: 249 km/h
  0-100 km/u: 5.5 s
  Moottori: 5.0 V8
  Moottorin tilavuus: 5000 ccm
  Vetotapa: Takaveto
  Malli: Cabriolet

  Jaguar XJ

  Maksimiteho: 250 kW - 340 hp
  Huippunopeus: 249 km/h
  0-100 km/h: 5.9 s
  Moottori: 3.0 V6
  Moottorin tilavuus: 2995 ccm
  Vetotapa: Takaveto
  Malli: Sedan

  Lisätietoja saatavilla olevista brändeistä ja malleista voit saada meidän luksuautojen hakukoneesta. Mikäli tarvitset apua, ota vapaasti yhteyttä meihin sähköpostilla tai soita meille palvelunumeroon: +358 942 720 607. Meidän asiakaspalvelijat auttavat sinua mielellään tekemään haluamasi luksusauton vuokraus.