Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  VUOKRAA ROLLS-ROYCE

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Vuokraa Rolls-Royce - Korkeatasoista luokkaa

  Rolls-Royce on nykyään luksusautojen teollisuuden ruumiillistuma. Näillä premium autoilla, jotka kantavat kuuluisaa hurmion henkeä, on erehtymätön ulkomuoto ja ripaus auktoriteettiä. Lakkaamattoman innovaation ja suunnittelun ansiosta Rolls-Royce jatkaa luksusautojen markkinoiden uusimista.

  Rolls-Royce autonvuokraus Auto Europen kautta sallii sinun matkustaa mukavasti. Ghost luvatusti takaa yksinkertaisuutta monimutkaisuuden keskeltä lähestyvällä muotoilulla ja uranuurtavalla teknologialla. Sisustus muodostaa rauhan keitaan, ajat sitten vilkkaassa kaupungissa tai taitat pitkiä matkoja moottoriteillä. Ajaton ja karismaattinen Phantom tekee kestävän vaikutuksen missä tahansa sen korkealla kunnioituksella. Phantom Drophead, joka on saanut inspiraationsa 1930- luvun J-Class huvialuksista, tarjoaa lisää rentoa tunnetta, joka tarjoaa unohtumatonta ajoa avartavan taivaan alla.

  Mikäli matkasuunnitelmiisi sopii paremmin, voit nyt myös käyttää meidän kuljetuspalveluita, tai jopa saada autosi kuljetetuksi haluamaasi päämäärään. Voit löytää lisätietoja malleista ja niiden teknisistä tiedoista alla olevasta listasta. Eri mallien saatavuus ympäri maailman löytyy meidän hakukoneesta sivun vasemmassa reunassa.

  Rolls-Royce Ghost Rolls-Royce Phantom

  Ghost

  Maksimiteho: 420 kW - 563 hp
  Huippunopeus: 249 km/h
  0-100 km/u: 5 s
  Moottori: 6.6 V12
  Moottorin tilavuus: 6592 ccm
  Vetotapa: Takaveto
  Malli: Sedan

  Phantom

  Maksimiteho: 338 kW - 460 hp
  Huippunopeus: 240 km/h
  0-100 km/h: 5.9 s
  Moottori: 6.75 V12
  Moottorin tilavuus: 6749 ccm
  Vetotapa: Takaveto
  Malli: Sedan
  Rolls-Royce Phantom Drophead

  Phantom Drophead

  Maksimiteho: 338 kW - 460 hp
  Huippunopeus: 240 km/h
  0-100 km/h: 5.9 s
  Moottori: 6.75 V12
  Moottorin tilavuus: 6749 ccm
  Vetotapa: Takaveto
  Malli: Cabriolet

  Ole hyvä ja ota yhteyttä meidän asiakaspalvelijoihin kun tarvitset apua, joko sähköpostilla tai puhelimitse numerosta +358 942 720 607, vastaamme kaikkiin kysymyksiin. Löydämme mielellämme sinulle haluamasi unelmien auton.