Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS BARCELONA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Barcelona

  Haluatko viettää seuraavan loma Espanjassa ja nauttia tästä kokemuksesta mahdollisimman paljon? Asuntoauton vuokraus Barcelonassa on silloin oikea valinta aloittaa löytöretket. Nauti lisäominaisuuksista ja mukavuuksista, joita tarjoaa tilava asuntoauto. Tutustu ensin koko kaupunkiin omaan tahtiin ennen kuin lähdet ryhmäsi kanssa tutustumaan ympäröivään alueeseen, tai vierailet muissa kaupungeissa, kuten Malagassa tai Madridissa. Vakuuta itsesi suurella valikoimalla erilaisia asuntoautoja, joita voi vuokrata Barcelonassa edulliseen hintaan. Olitpa matkalla kumppanin kanssa tai jopa kuuden hengen ryhmässä, Auto Europe taatusti löytää sopiva ajoneuvon. Vuokraa nyt soittamalla palvelunumeroon tai nopeasti ja helposti sivuillamme.

  Leirintäalueet Barcelonan seudulla

  Useimmat mielenkiintoiset leirintäalueet sijaitsevat rannikolla. Mutta jos valitset matkailuauton vuokrauksen Barcelonasta ja ajat Madridiin tai muihin kaupunkeihin Espanjassa, löydät matkasi varrella erittäin monia vaihtoehtoa. Voit aina viettää aikaa leirintäalueella ja levätä yön yli ja seuraavana päivänä olet täynnä energiaa jatkamaan matkaa. Alla olevat esimerkit kuitenkin rajoittuvat kaupungin lähelle.

  Camping el Vedado Ensimmäinen esimerkki on vain 23 kilometrin päässä keskustasta. 170 sähköisillä autopaikoilla voit kokea rentouttavia hetkiä. Jalkapallokenttä, pöytätennis, tenniskenttä ja kaksi isoa allasta tarjoavat monia aktiviteettejä. Golfkenttä sijaitsee lähellä. Alue on ihanteellinen kävelylle tai pyöräilylle. Kahvila ja ravintola alueella pitävät huolen fyysisestä hyvinvoinnista.
  Estrella de Mar Tämä alue sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Castelldefelsin rannalta ja 30 minuutin päässä Barcelonasta. Parkkipaikat ovat enimmäkseen varjossa ja varustettu sähköllä. Lapset voivat peuhata leikkikentällä tai uima-altaassa. Treenata voit jalkapallokentällä, koripallokentällä tai pöytätenniksellä. Langatonta nettiä voi käyttää maksutta joillakin alueilla.
  Camping el Garrofer El Garrofer leirintäalue sijaitsee kauempana, hieman yli 45 minuutin päässä kaupungista, mutta vakuuttaa viehättävyydellään. Alue tarjoaa vihreitä ja varjoisia paikkoja vesi-, viemäri- ja sähkömahdollisuudella. Terramarin rannalle pääsee jalkaisin helposti vain kymmenessä minuuttissa. Useiden leikkipaikkojen ja altaiden läheltä löyty lisäksi supermarket ja jopa pieni sairaala.
  Vilanova Park Noin 45 minuutissa saavut tälle alueelle. Parkkipaikat ovat varustettu sähköllä ja vedellä, sekä käytettävissäsi ovat myös viemärit. Leirintäalueella on paljon tarjottavaa: uima-allas, iso allas vesiliukumäellä, kuntosali, tenniskenttiä ja paljon muuta. Suora bussiyhteys Barcelonan keskustaan on saatavilla suoraan paikan päällä. Luonnonsuojelualue Panta de Foix ei sijaitse kaukana.
  Camping Barcelona Tämä kohde sijaitsee lähellä rantaa. Monilta parkkipaikoilta voit suoraan nauttia upeasta merinäköalasta. Ilmainen bussikuljetus vie sinut keskustaan, muille rannoille, rautatieasemalle ja moniin muihin kohteisiin alueella. Monet tilat, kuten uima-allas, supermarket tai pyykkituvat tekevät vierailustasi täällä mukavan.

  Saatavilla olevat asuntoautot Barcelonassa

  Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman paitsi vuokra-autoja, mutta myös asuntoautojen useita malleja, jotka voit noutaa Barcelonassa. Miten olisi Weinsberg 601 sinulle ja yhdelle muulle henkilölle? Lähes kuusi metriä pitkä ajoneuvo on varustettu parivuoteella ja keittiöllä, suihkulla ja vessalla. Saatavilla ovat puhtaan ja jäteveden säiliöt. Hymer Carado T-132 asuntoautoon voit ottaa yhden matkustajan lisää ja nauttia samoista eduista kuin Weinsberg 601 mallissa. Hymer Carado on myös lähes kuusi metriä pitkä. Active S tarjoaa kaksi parisänkyä ja keittiön ja on vain viisi metriä pitkä. Todella ylellinen vaintoehto on Family Luxury malli, joka ei jätä mitään toivomisen varaa. 28 metrisessä autossa on kolme parisänkyä, suihku, wc ja keittiö. Käytettävissä ovat myös puhtaan ja jäteveden säiliöt.

  A1-luokan asuntoauto Weinsberg 541 B-luokan asuntoauto Hymer Carado T-132

  A1-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  B-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: B -luokka
  Pituus: 5.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Active S Family Luxury

  Active S

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Luxury

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.28 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Barcelonasta

  Barcelona on yksi suosituimmista kaupungeista Euroopassa. Toiseksi suurimpana kaupunkina Espanjassa se houkuttelee yli seitsemän miljoonaa turistia vuosittain. Noin 1,6 miljoonaa ihmistä asuu kaupungin rajojen sisällä, jonka ylittää ainoastaan pääkaupunki Madrid. Täällä on monia nähtävyyksiä, kuuluisia aukioita, vaikuttavia rakennuksia, mielenkiintoisia museoita ja viehättäviä puistoija, Barcelona tarjoaa kaikkea ja paljon muuta. Siksi varaa runsaasti aikaa ja käy niin monissa kuin mahdollista. Tietenkin emme pysty tässä vaiheessa luettelemaan kaikkia kaupungissa tarjolla olevia kohokohtia. Siksi me tyydymme muutamiin hyviin esimerkkeihin. Plaça de Catalunya on keskeinen paikka, vanhan kaupungin (Barri Gotic) ja uuden kaupungin (Eixample) välillä ja asukkaat pitävät sitä Barcelonan keskustana. Täältä pääste monille nähtävyyksille jalkaisin, kuten vanhat Rooman ajan rauniot, mainittu vanhakaupunki tai loistava ostoskatu Passaeig de Gracia. Täältä löydät kaksi rakennusta Casa Mila ja Casa Batlló kuuluisalta arkkitehdiltä Antoni Gaudi. Voit vierailla molemmissa rakennuksissa.

  Toinen tämän arkkitehdin rakennus on vielä kesken oleva basilika Sagrada Familia. Tällä hetkellä jo vaikuttavan rakennuksen odotetaan olevan valmis vuonna 2026. Yksi tunnetuimmista kaduista on avenue La Rambla. Tällä leveällä kadulla, joka johtaa satamaan, on aina jotain meneillään: muusikkojoa, akrobaatteja, monia kahviloita ja ravintoloita, sekä markkinat Mercat de la Boqueria, jonka salit on rakennettu teräksestä ja lasista. Mielenkiintoisia näyttelyitä löytyy museoissa Fundació Joan Miro, Picasso-museo tai Museu Nacional d'Art de Catalunya. Hiljaisina hetkinä kaukana kaupungin pyörteestä tarjoaa Parc de la Ciutadella. Puiston alueella ihannetapauksessa löytyy myös Barcelonan eläintarha, jossa voi nähdä yli 500 eri eläinlajia. Lisäksi Barcelonan festivaalit ovat näyttävät. Lukuisat musiikkitapahtumat tarjovat ympäri vuoden paljon. Välimeren rannikon sijainnin ansiosta loma ei tunnu lyhyeltä. Suositut rannat ovat La Barceloneta, Platja del Bogatell tai Platja de Badalona.

  Kun olet nähnyt kaiken, matka Espanjan halki voi jatkua. Täytä vain tarvikevarasto ja suuntaa seuraavaan määränpäähän. Kaupungin läheltä löytyy lukemattomia leirintäalueita ja sinulla on laaja valikoima viettää yö. Tämä säästää paitsi rahaa, mutta myös vaivaa löytää sopiva majoitus. Koska monista malleista löytyy keittiö, voit aina valmistaa tuoreita ruokia ilman ravintoita. Vuokraa asuntoauto Barcelonassa ja mikään ei seiso hauskan loma edessä!