Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MADRID

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Madrid

  Oletko suunnitellut lomaa Espanjassa? Aloita siis asuntoauton vuokrauksella Madridista, maan pääkaupungista. Vuokra-autoon verrattuna vaihtoehtosi laajentuvat moninkertaisiksi. Rauhassa kaupunkiin tutustumisen jälkeen voit vapaasti vierailla muissa Espanjan kaupungeissa, kuten Barcelonassa tai Malagassa. Auto Europella on saatavilla myös asuntoautoja luotettavilta kumppaneilta. Nauti laajasta valikoimasta ja valitse monista saatavilla olevista malleista edullisin suosikki rennolle matkailulomalle Espanjassa. Varaa helposti verkossa tai ota yhteyttä puhelimitse ja neuvomme mielellämme.

  Leirintäalueet Madridin seudulla

  Leirintäalueiden valikoima Madridissa ja sen ympäristössä on melko suuri. Jotta löytäisit itsellesi sopivan, olemme koonneet muutamia ehdotuksia. Suunnittele matkailuautosi vuokraus Madridissa ja harkitse näitä paikkoja lomasi suunnittelussa. Kaikki leirintäalueet sopivat myös pidemmille ajoneuvoille.

  Camping Osuna Tämän leirintäalueen sijainti on erinomainen. Keskusta on vain 20 minuutin päässä, Madridin Barajasin lentokentälle matka kestää vain viisi minuuttia. Täältä löytyy yhteensä 60 pysäköintipaikkaa. Käytössäsi on sähköä ja maksuton langaton netti. Saniteettitiloista löytyy myös pesukone, joka on kaikkien leiriläisten käytössä.
  Camping Madrid Arco Iris Tämä moderni kompleksi sijaitsee noin 25 minuuttia länteen keskustasta ja tarjoaa kaikkea, mitä leiriläiset toivovat. Parkkipaikat asuntoautoille ovat tilavia, joista monet on varustettu omalla vessa. Saatavilla ovat veden ja sähkön liitäntä. Muita palveluja ovat kaksi uima-allasta, kahvila ja ravintola ja langaton internetyhteys.
  Camping Internacional Aranjuez Tämän alueen saavuttamiseksi Madridin eteläpuolella sinun täytyy matkustaa lähes 50 kilometriä. Matka on sen arvoista lähinnä monenlaisten virkistysmahdollisuuksien takia. Tenniskenttä ja pöytätennis sijatsevat suoraan alueella, golfkenttä on vain kahden kilometrin päässä. Yhteensä 162 parkkipaikoilla on saatavilla virtalähde.
  Camping El Escorial Lapsesi varmasti tulevat rakastamaan tätä leirintäaluetta. Noin 50 kilometrin päässä sijatseva Madrid Camping Park tarjoaa oman vesipuiston monilla altailla ja liukumäillä, leikkikentän ja suuria parkkipaikkoja sähköllä ja vedellä. Jälleen voit pelata tennistä alueella. Jos haluat, vieraile paikan olassa ravintolassa.

  Saatavilla olevat asuntoautot Madridissa

  Auto Europella voit valita suosikkisi monenista malleista. Ehkä se on jokin seuraavissa neljästä esimerkistä? Kahdelle matkustajalle Weinsberg 541 on optimaalinen. Laitteisto koostuu suihkusta, vessasta ja keittiöstä sekä juomavesi- ja likavesisäiliöstä. Ilmastointi ja lämmitys tarjoavat lisämukavuutta matkallasi. Malli on lähes kuusi metriä pitkä. Yhdelle henkilölle lisää Hymer Carado T-132 on ihanteellinen valinta myös pienelle perheelle. Nukkumatilaa tarjoaa kaksi parisänkyä ja yksi yhden hengen sänky. Kuusimetrisestä autosta lötytyy suihku, wc ja keittiö. Ilmastointi ja lämmitys ovat myös saatavilla. Adriatic malli takaa ylellisen loman neljälle matkailijalle. Saatavilla on kaksi kahden hengen vuodetta, keittiö, suihku ja wc vaikuttavalla 7,38 metrillä. Matkustatko hieman suuremmalla ryhmällä? Sitten 6,63 metriä pitkä Hymer Carado A-361 on oikea valinta. Autosta löytyy tilaa jopa kuudelle henkilölle kahdella parisängyllä ja kahdella yksittäisellä sängyllä. Tietenkin täältä löytyy wc, suihku ja keittiö, sekä ilmastointi ja lämmitys.

  A1-luokan asuntoauto Weinsberg 541 B-luokan asuntoauto Hymer Carado T-132

  A1-luokan asuntoauto

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  B-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: B -luokka
  Pituus: 5.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Adria F-luokan asuntoautoHymer Carado A-361

  Adria

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B -luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  F-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.63 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Madridista

  Madridissa asuu noin 3,2 miljoonaa asukasta, jos ei lasketa mukaan lähiöitä ja on paitsi Espanjan pääkaupunki, mutta myös kolmanneksi suurin kaupunki EU:ssa ja suurin Etelä-Euroopassa. Keskeinen sijainnin, hallituksen, sekä merkittävien hallinnollisten ja sotilaallisten osastojen ansiosta Madrid on kirjaimellisesti Espanjan keskus. Lisäksi Espanjan kuningas ja katolisen kirkon arkkipiispa asuvat kaupungissa. Joka tapauksessa Madrid tarjoaa sinulle jotakin. Fantastiset rakennukset, suuret aukiot, lukuisat museot ja ihanat puistot tekevät valitsemisesta vaikeaa. Aloita kiertoajelu parhaiten Kuninkaanlinnan kuninkaallisesta palatsista. Virallisella kuninkaallisen perheen asunpaikalla voit ihailla sen arkkitehtuuria ja upeaa sisustusta. Myös Palacio de Cibeles tekee sanattomaksi. Komea päärakennus on kaupunginvaltuuston käytössä tänä päivänä.

  Ehdoton kohde on Plaza Mayor kaupungin keskustassa. Alun perin suunniteltu toriksi, Plaza Mayor on edelleen yksi vilkkaimmista paikoista kaupungissa. Hyvin läheltä löydät toisen erittäin suositun kohteen Puerta del Sol. Muista käydä Prado-museossa, joka on yksi tärkeimmistä taiteen museoista maailmassa. Valtavat taidekokoelmat sisältävät muun muassa Dürerin, Rembrandtin, Botticellin ja Caravaggion teoksia. Muita suositeltavia museoita ovat Reina Sofia, Thyssen-Bornemisza ja Museo Arqueológico Nacional. Jos haluat tehdä pienen retken luontoon kaupungissa, puistot Campo del Moro, Casa de Campo, Parque Dehesa de la Villa tai El Retiro ovat sopivia vaihtoehtoja. Lisäksi vuosittaiset tapahtumat tekevät kaupungista mielenkiintoisemman. Ehkä tärkein festivaali Madridissa on yhdeksänpäiväinen Fiesta de San Isidro toukokuussa.

  Tämä oli vain hyvin pieni valikoima kohokohdista, jotka odottavat sinua Madridissa. Anna itsellesi ja ryhmällesi tarpeeksi aikaa tutustua moniin muihin kohteisiin, ennen kuin lähdet pääkaupungista seuraavaan määränpäähän. Et ainoastaan säästä hotellin kustannuksissa missä tahansa kohteessa, mutta voit säästää paljon myös ruokailussa. Koska monet mallit ovat varustettu keittiöllä, sinun täytyy hankkia itsellesi riittävästi varastoja ja voit valmistaa illalla viihtyisällä leirintäalueellä suosikkiruokiasi ennen lähtöä Madridista. Hyödyt eniten lomastasi asuntoauton vuokrauksella Madridista!