Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CALGARY

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Calgary

  Calgary sijaitsee Albertan maakunnassa Länsi-Kanadassa. Albertan upea Rocky Mountains vuoristo sijaitsee kaupungista ja Yhdysvalloista vain tunnin ajomatkan päässä länteen. Itse kaupunkiin taas ajaa kolmessa tunnissa on erinomainen kohde asuntoautoilla matkustaville. Käytä hyväksesi kahta suurta tiejärjestelmää, jotka kulkevat tämän alueen halki - TransCanada Highway ja CANAMEX-käytävä.

  Auto Europe perustettiin yli 60 vuotta sitten ja yritys on sittemmin kehittynyt yhdeksi maailman johtavimmaksi autonvuokrausvälittäjäksi. Tänä päivänä voit löytää tarjonnastamme erinomaisten ja kohtuuhintaisten vuokra-autojen lisäksi myös asuntoautojen vuokrausta.

  Valitse asuntoauton vuokraus Calgarysta ja tutustu tähän kaupunkiin täysin vapaasti. Nauti oman asuntoauton mukavuudesta ja joustavuudesta retkeilylomallasi kauniilla Kanadan maaseudulla. Voit helposti vierailla muissa Kanadan kaupungeissa, kuten Edmontonissa ja Vancouverissa! Etsi itsellesi sopivin asuntoautotarjous kätevästi verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme puhelimitse tai sähköpostilla.

  Leirintäalueet Calgaryssa ja sen ympärillä

  Calgarysta ja sen ympäristöstä löytyy laaja valikoima leirintäalueita, joista löytyy runsaasti tilaa asuntoautoille ja laaja valikoima erilaisia mukavuuksia ja palveluita:

  Calgary West leirintäalue Hyvin suosittu Calgary West Campground sijaitsee miellyttävällä mäkirinteellä suoraan TransCanadan valtatien varrella. Se on yhden luukun leirintä- ja viihdealue, josta löytyy paikan päältä useita palveluita, kuten uima-allas, päivittäistavarakauppa ja matkamuistomyymälä, minigolfkenttä ja verkosto kutsuvia luontopolkuja.
  Beaver Flats leirintäalue Calgarysta länteen löytyy upea Beaver Flats leirintäalue erinomaisella paikalla kukkulan vieressä. Sen laadukkaiden leirintäaluepalveluiden lisäksi alueella on runsaasti ihastuttavia maisemia ja jännittäviä ulkoilumahdollisuuksia, kuten maastopyöräilyä ja ratsastusta.
  Spring Hill RV Park Lähellä Calgarya sijaitseva Spring Hill leirintäalue on ihanteellinen Rocky Mountain vuoristoon suuntaaville. Tässä keskuksessa on runsaasti tilaa ja laaja valikoima moderneja mukavuuksia, kuten huoltoasema, virvokekauppa, taimenten kalastusta paikan päällä ja useita golfkenttiä hyvin lähellä.
  Aspen Crossing leirintäalue Aspen Crossing leirintäalue on olennainen osa laajaa Calgaryn matkailualuetta, jossa on lukuisia tiloja ja palveluita, kuten pesula, saniteettitilat ja lasten leikkipaikka. Paikan päällä oleviin vapaa-ajan viettomahdollisuuksiin kuuluvat esimerkiksi taverna, suuri puutarhakeskus ja maailmankuulu Polar Express matkailukohde.
  Dinosaur leirintäalue Calgaryn itäpuolella houkuttelevasti nimetty Dinosaur leirintäalue sijaitsee saman nimisessä maakuntapuistossa. Sitä ympäröivät purot ja lumoava maisema, josta on löydetty suuri määrä dinosauruksien jäänteitä. Muita kohteita ovat kahvila, tapahtumapaikka, jossa pidetään konsertteja ja elokuvia jne, sekä hauska Dinosaur vierailukeskus.

  Saatavilla olevat asuntoautot Calgaryssa

  Alla löydät esimerkkejä saatavilla olevista asuntoautoista Calgaryssa. Noin 7 metrinen ja erittäin suosittu Maxi Travel tarjoaa nukkumatilaa kolmelle hengelle, sekä keittiön, suihkun ja wc:n. Tehokkaasta, suorituskykyisestä ja tilavammasta Winnebago asuntoautosta löytyy nukkumatilaa viidelle hegelle ja autossa on lounge, toimiva patiomarkiisi ja cabover kerrossänky lisätilaa varten. Noin 9 metriä pitkä perheasuntoauto C30 on suunniteltu seitsemälle hengelle, ja sieltä löytyy laaja valikoima moderneja mukavuuksia, kuten mikroaaltouuni ja jätehuoltoyksikkö. Voit lisätä varaukseesi myös lisävarusteita, kuten retkeilypöytiä ja tuoleja.

  Roadtrek Van Compact Plus

  Roadtrek

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Campervan
  Pituus: 21 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Maxi Travel

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 23 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini/Diesel
  C2 Family Cruiser Family Plus

  Winnebago

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 24 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C30 Large

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 30 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa Calgarysta

  Asuntoautolla matkustaminen Kanadassa on suosittu harrastus ja monissa tapauksissa osa modernia päivittäistä elämää. Matkailu Auto Europen asuntoautolla on helppoa, kätevää ja erittäin kustannustehokasta, kun ottaa huomioon hotellien ja lentolipujen nousevat hinnat. Matkailuauton vuokraus Calgaryssa antaa mahdollisuuden nauttia lomastasi täysillä ja tutustua jännittävään kanadalaiseen kulttuuriin ja kaikkeen, mitä tällä kiehtovalla kaupungilla on tarjota. Calgaryn läheisyys Rocky Mountains vuoristoon ja lukuisiin maakunta- ja kansallispuistoihin yhdistettynä moniin paikallisiin nähtävyyksiin ja tapahtumiin, tekee siitä täydellisen lähtöpisteen jännittävälle lomalle. Älä missaa Calgaryn tornia, josta on upea 360 asteen näkyvyys kaupunkiin ja Calgaryn eläintarhaan, josta löytyy noin 1000 eläintä eri puolilta maailmaa.

  Asuntoauton vuokraus Calgarysta ei ainostaan säästä rahaa, mutta tarjoaa myös joustavuutta valita, minne haluat matkustaa omaan tahtiisi. Calgary on kosmopoliittinen Albertan kaupunki, jossa sijaitsee lukuisia pilvenpiirtäjiä, ja se kasvoi nopeasti Kanadan öljyteollisuuden keskukseksi. Kaupunki on ansainnut lempinimen "Cowtown" sen vuosittain heinäkuussa järjestettävien Calgary Stampede ja massiivisen rodeo-festivaalin ansiosta.

  Kauniilla Kanadan tasangolla sijaitseva Calgary on kukoistava metropoli, jossa on paljon nähtävää ja tekemistä. Kaupunki tarjoaa runsaan määrän ulkoiluaktiviteettejä ja parasta taidetta, kulttuuria, upeaa ruokaa, musiikkia ja ostosmahdollisuuksia. Suosituimpien nähtävyyksien joukossa on yksityisomistuksessa oleva Glenbow-museo ja olympiapuisto, joka isännöi vuoden 1988 talviolympialaiset, jolloin Eddie the Eagle nousi kuuluisuuteen.

  Aloita Calgaryn matkasi suunnitelu jo tänään ja vältä Kanadan hotellien kustannuksia. Matkustaminen asuntoautolla Calgaryssa on myös hauska ja kätevä tapa säästää hotellien ja ravintoloiden ateriakustannuksissa ympäri Pohjois-Amerikkaa.