Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS VANCOUVER

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Vancouver

  Tutustu muihin Kanadan kaupunkeihin, kuten Torontoon, Montrealiin tai Calgaryyn - kaikki on mahdollista asuntoauton vuokrauksella Vancouverista. Matkustaminen asuntoautolla muodostaa rajoittamattoman vapauden ja mukavuuden. Yli 60 vuoden ajan Auto Europe on pysynyt maailmanlaajuisilla autonvuokrauksen markkinoilla. Useiden vuosien ajan olemme tarjonneet vuokrattavia asuntoautoja. Auto Europen alan asiantuntijat odottavat jo puheluasi tai tiedusteluja sähköpostilla. Tee kansamme yksityiskohtainen suunnitelma ja lähde ikimuistoiselle Kanadan kiertomatkalle rannikolta rannikolle aina Montrealiin asti toivomallasi asuntoautolla.

  Leirintäalueet Vancouverin seudulla

  Pieni valikoima saatavilla olevista asuntoautoista antaa yleiskuvan. Saat lisätietoja vastaavista autoista ja niiden lisälaitteista ja saatavuudesta verkkosivuilla. Retkeily- ja parkkipaikoille on usein suuri kysyntä juuri sesonkiaika, joten aloita lomasi suunnittelu ajoissa ja valitse asuntoauton vuokraus Vancouverissa!

  Capilano River RV Park Capilano River Park leirintäalue sijaitsee säihkyvillä Burrard vesillä ja pohjoisrannikon majesteettisten vanhojen metsien läheisyydessä. Vancouverin ainoa keskeisellä paikalla sijaitsevalta leirintäalueelta on vain muutaman minuutin matka monille nähtävyyksille ympäri kaupunkia. Alue tarjoaa täyden palvelun ja on auki 24/7. Lapsiperheet voivat nauttia leikkikentästä, uima-altaasta ja kaikki varmasti nauttivat virkistysalueesta, porealtaasta ja pesulapalveluista.
  Burnaby Cariboo RV Park Burnaby Cariboo RV Park sijaitsee keskeisellä paikalla tutustua ympäröivään alueeseen. Julkisen liikenteen välitön läheisyys antaa mahdollisuuden jättää asunto leiriin ja lähteä ostoksille tai tutkimaan nähtävyyksiä lähialueelle. Viiden tähden alueella voit nauttia uima-altaasta, kuntosalista, pelihuoneesta jne. ja rentoutua patiolla. Suihku on saatavilla ilmaiseksi päiväsaikaan, lapsille löytyy leikkikenttä ja voit käyttää tietenkin pesulapalveluita.
  Anmore Camping & RV Park Anmore Camping & RV Park on täydellinen paikka lyhyelle matkalle. Leiri sijaitsee aivan Buntzen järven läheisyydessä ja vain 15 minuutin päässä Coquitlamin ostoskeskuksesta. Voit uida järevessä tai uima-altaassa, pelata lentopalloa tai lähteä patikkaretkelle. Vierailijoille on saatavilla suihkutilat, pesulapalvelut ja pieni kauppa.
  Dogwood RV Park & Campground Tämä alue tarjoaa ainutlaatuista luonnon kauneutta, sekä kaikki modernit välttämättömät mukavuudet. Dogwoodin leirintäalueella on saatavilla tietenkin vesi, wc ja pesutilat, sähkö, kaapeli-tv ja internet-yhteys. Paikan päällä on myös lämmitetty uima-allas, täydellinen syksyn ja talven kuukausina, sekä leikkipaikka lapsille.
  Pacific Border RV Park Pacific Border RV Park sijaitsee Tyynenmeren rajanylityspaikalla White Rockista kaakkoon Brittiläisessä Kolumbiassa. Leirintäalueella on kaunis puisto, jonka läheltä löytyvät kuusi golfkenttää, kauniita rantoja, ostosmahdollisuuksia ja USA/Kanadan raja. Vierailijoiden käytössä ovat sisäuima-allas, poreallas, sauna, vierashuone, pesulatilat, nettiyhteys ja Wi-Fi.

  Saatavilla olevat asuntoautot Vancouverissa

  Vuokraa asuntoauto Vancouverissa kauttamme ja tutki joitakin esimerkkejä alla. Lähes 5-metrinen T17 asuntoauto tarjoaa 3 vuodetta, sekä keittiön, suihkun ja vessan. Mallit ovat vuodelta 2017. Lähes 5 metriä pitkä C19 Compact asuntoautossa on tilaa enintään 3 henkilölle ja on varustettu yhdellä kahden hengen ja yhdellä yhden hengen sängyllä ja keittiöllä, suihkulla ja vessalla. Lisäksi sinulla on käytössä ilmastointi ja lämmitys. Kolmas malli on standardi C25. Täältä löytyy vuodepaikat jopa 5 henkilölle. Laitteisto on samanlainen kuin edellä mainituilla asuntoautoilla, mutta ajoneuvon pituutta on jopa 7,6 metriä. Kahden viimeisten asuntoautojen ikä vaihtelee kahden ja neljän vuoden välillä. Esimerkkiajoneuvo C30 Large Motorhomes on yksi suurimmista saatavilla olevista. 9,1 metrin pituisesta autosta löytyy kaikki, mitä tarvitset kiertomatkallasi: 3 kahden hengen ja yksi yhden hengen sänky, keittiö, suihku, wc, jäte- ja vesisäiliö, ilmastointi, lämmitys, generaattori jne. Sen lisäksi sinulla on vielä mahdollisuus varata etukäteen lisälaitteita, kuten retkeilypöytä ja tuolit.

  C19 Compact T17 Truck Camper

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 19 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Truck Camper

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 16 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 25 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C30 Large

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 30 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisäietoa Vancouverista

  Tunnettu kuvankauniista maisemista, leudosta ilmastosta ja ystävällisistä ihmisistä, Vancouver on suosittu matkailukohde maailmalla ja yksi parhaita paikkoja elää. Vancouver on yksi etnisesti ja kielellisesti monipuolisimmista kaupungeista Kanadassa, 52 prosenttia väestöstä puhuu ensimmäisenä kielenään jotakin muuta, kuin englantia. Vancouverissa on usein ennenkin järjestetty monia kansainvälisiä konferensseja ja tapahtumia, kuten talviolympialaiset ja talviparalympialaiset vuonna 2010.

  Jo ainakin 3000 vuotta sitten Fraser-joen suulla asui aboriginaalien väestö nimeltään Xwméthkwyiem ("Musqueam" tulee sanasta Masqui "syötävä ruoho, joka kasvaa meressä"). Alkuperäinen Gastown-niminen asutus kasvoi Hastings Millin hakkuualueen länsireunalla. Osana maan ja poliittista kaupankäyntiä, jolloin kaupungin alueesta tuli Kanadan Pacific Railway (CPR) rautatiekeskus, se nimettiin uudelleen "Vancouveriksi" ja pian sen jälkeen rekisteröitiin kaupungiksi vuonna 1886. Kaupunki elää luovuudella, joka on musiikkia, tanssia, teatteria, festivaaleja, elokuvia, näyttelyitä, museoita ja tapahtumia. Riippumatta kulttuurista tai kielestä, täältä löytyy varmasti jokaiselle mieluisaa tekemistä!