Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS EDINBURGH

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Edinburgh

  Haluat viettää seuraavan loman Skotlannissa ja sinulla on tarkat vaatimukset? Asuntoauton vuokraus Edinburghista, Skotlannin pääkaupungista, on silloin oikea valinta. Tutustu kaupungin joka kolkkaan, ennen kuin lähdet seuraavaan määränpäähän. Ehkäpä esimerkiksi Lontooseen? Asuntoauton kanssa matka ei ole ainostaan erittäin joustava, mutta monien mallien eri mukavuudet myös tekevät matkasta tavallista miellyttävämmän. Anna Auto Europen suuren valikoiman vakuuttaa ja varaa nyt täydellinen ajoneuvo lomallesi! Tee varaus joko sivuillamme tai henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

  Leirintäalueet Edinburghin seudulla

  Haluat pysyä lähellä kaupunkia tai lähteä pidemmälle matkalle eteenpäin, leirintäalueita löytyy runsaasti joikaiseen tarkoitukseen. Varsinkin rannikolla löydät useita vaihtoehtoja kauniilla paikalla. Jotta voimme helpottaa sopivan paikan etsimistä, olemme keränneet muutamia esimerkkejä leirintäalueista Edinburghin lähellä alla olevaan taulukkoon. Suorita matkailuauton vuokraus Edinburghista ja valitse suosikkisi.

  Edinburgh Caravan Club Site Keskustasta pääset tältä alueelta alle 20 minuutissa, joten jos et halua eksyä liian kauas, tämä on hyvä vaihtoehto. Parkkipaikat ovat tilavia, hyvin sijoitettu ja varustettu virtalähteellä. Kuljetuspalvelu keskustaan on saatavilla. Ihanteellisen sijainnin takia alueella on suuri kysyntä sesonkiaikana, joten suosittelemme paikan varaamista ajoissa.
  Mortonhall Caravan Park Mortonhall Caravan Park ei ole kaukana keskustasta. Suurella alueella monet pysäköintipaikat ovat saatavilla sekä varauksesta, että ilman. Saniteettitilat ovat jaettu neljään lohkoon ja kuuma vesi on ilmaista. Alueen pienessä supermarketissa voit ostaa tärkeimpiä tarvikkeita, ilman, että sinun täytyy poistua paikalta. Bussi tekee vierailusta kaupungissa erittäin helppoa.
  Slatebarns Caravan Park Alle puolessa tunnissa saavut Slatebarns Caravan Parkkiin. Ympäröivä alue on ihanteellinen kalastukseen, pyöräilyyn ja kävelyä varten. Asuntoautot pysäköidään päällystetyille 30 pysäköintipaikoille. Virtalähde on taattu. Lisäpalveluja ovat suihkut, pesukone ja kuivausrumpu ja langaton internetyhteys koko rakennuksessa.
  Linwater Caravan Park Täältä pääset keskustaan noin 35 minuutissa. Täällä on yhteensä 60 parkkipaikkaa ja virtalähde saatavilla kaikille. Suurin osa kulkuteistä alueella ovat päällystetty. Pesukone ja kuivausrumpu ovat saatavilla kaikille kävijöille. Täällä ei ole kauppaa, mutta vastaanotossa on kuitenkin käytettävissä joitakin pieniä tavaroita ja hygieniatuotteita. Kaunis maisema on ihanteellinen patikointiin tai kalastukseen.
  Belhaven Bay Caravan Park Balhaven Bay Caravan Park sijaitsee hieman kauempana, yli 40 minuuttia kaupungista, mutta on silti mainio kohde. Dunbar pikkukaupungin lähellä, täällä tarjotaan paljon mahdollisuuksia eri aktiviteeteille, kuten Winter Field golfklubin tai Dunbar Gold seuran golfkentillä tai vaellusta John Muir Country Parkissa. Paikka on myös suosittu surffaajien kesken Belhavenin Bayn rannoilla.

  Saatavilla olevat asuntoautot Edinburghissa

  Kuten vuokra-autojen kanssa, Auto Europe tarjoaa laajan asuntoautoja, joita voi vuokrata Edinburghissa. Tässä on vain muutama esimerkki. Kahdelle hengelle Roadie tarjoaa runsaasti tilaa. 4,9-metrisessä autossa on parivuode, keittiö ja juomaveden säiliö. Neljälle valitse lähes viiden metrin Nomad tai 7,47 metrinen Euroopa malli. Nomadissa on vastaavat varusteen kuin Roadiessa, paitsi sieltä löytyy kaksi parisänkyä. Europa asuntoauto on oikea valinta, jos haluat nauttia lisämukavuudesta matkallasi. Täältä löytyy edelleen keittiö, suihku ja wc, sekä juomaveden ja jäteveden säiliöt. Ford Zefiro 675 malliin sopii jopa kuusi matkustajaa. Jopa 6,87 metriseen autoon mahtuu kolme parisänkyä, keittiö, suihku ja wc. Tässä mallissa mukava loma on taattu.

  Roadie Europa

  Roadie Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Europa 4 Berth

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B -luokka
  Pituus: 7.0 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Nomad Ford Zefiro 675

  Nomad Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 4.9 - 5.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Zefiro 675

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C -luokka
  Pituus: 6.87 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Edinburghista

  Noin 493,000 ihmistä asuu Edinburghissa, toiseksi suurimmassa kaupungissa Skotlannissa Glasgown jälkeen. 1500-luvulla Edinburgh oli maan pääkaupunki, ennen sitä se oli Perth. Matkailulla on suuri merkitys kaupungin taloudelle. Lontoon jälkeen Edinburgh on kaupunki Isossa-Britanniassa, jossa vierailee eniten ulkomaisia matkailijoita. Sekä Vanhankaupunki, että Edinburghin uusi kaupunki ovat vuodesta 1995 Unescon maailmanperintökohteita. Se tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä. Monipuolinen arkkitehtuuri, mielenkiintoiset museot ja monet kulttuuritapahtumat takaavat monipuolisen oleskelun. Siksi suunnittele riittävästi aikaa kaikkea varten!

  Ennen kaikkea kannattaa ehdottomasti tutkia Edinburghin linnaa kaupungin keskustassa. Täältä näet kaupungin ylle edelleen paljon kauemmaksi. Kävele täältä Royal Milea pitkin vanhassakaupungissa, jossa näet monia muita nähtävyyksiä, kuten entinen kirkkorakennus Hub tai St. Giles Cathedral. The Roal Mile, joka jatkuu kaduiksi Canongate, High Street ja Castlehill, alkaa Edinburghin linnalta lännessä ja päättyy Holyroodin palatsille, virallinen Skotlannin kuningattaren asuinpaikka. Suositeltavista museoista ei ole pulaa. Muutamia ovat Royal museo, Skotlannin tai Edinburghin museot. Voit myös ihailla erilaisia taideteoksien kokoelmia Skotlannin taidegalleriassa. Onnistuneelle matkalle luontoon sinun ei tarvitse lähteä kaupungista. The Royal kasvitieteellinen puutarha löytyy yli neljästä eri paikasta Skotlannissa, jokainen eri teemalla. Kaupunki on täydellinen paikka viettää aikaa kaukana hälinästä luonnossa.

  Tietysti ei siinä vielä kaikki, sillä Edinburghissa aina löytyy paljon nähtävää. Kun olet valmis, vuokraa asuntoauto Edinburghista siirry seuraavaan määränpäähän. Koska sinulla on keittiö mukana useimmissa asuntoautojen malleissa, täytä varasto ennen lähtöä supermarketissa tarvikkeilla. Kun tulet leirintäalueelle, voit aina valmistaa lempiateriat itse ja kumppanisi kanssa. Tämä ei ainoastaan varmista kodikkaan tunnelman, mutta säästää rahaa verrattuna usein kalliisiin ravintoloihin.


  Asuntoauton vuokrauksen arvostelut

  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelutJyrki, Just go
  31 Heinäkuu 2019
  Auto Europe's rating Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  Supplier' rating Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  "Auto oli melko uusi, todella siisti ja kaikki laitteet toimivat upeasti. Palvelu noudettaessa ja palautettaessa oli erinomaista. Ainoastaan takuusumman katevarauksen palautuminen luottokortin tilille tuntuu kestävän yllättävän pitkään."