Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS LONTOO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Lontoo

  Sunnitteletko asuntoauton vuokrausta Lontoossa? Auto Europen kautta, kenellä on monen vuoden kokemus alalta, voit vuokrata tavallisia autoja, luksusautoja ja jopa varata kuljetuspalveluja. Sinun on myös mahdollisuus valita monista asuntoautojen malleista mieleisesi omalle kiertomatkalle Iso-Britanniassa. Ihannetapauksessa aloitat lomasi Iso-Britanniassa joko pohjoisen Edinburghista, josta lähdet etelään Lontooseen, tai päinvastoin. Tällä tavoin voit kokea useampia nähtävyyksiä peräkkäin. Nauti matkoilla asuntoauton mukavuudesta ja pidä taukoja missä mielesi tekee, ilman että sinun tarvitsee aina kantaa mukana matkalaukkuja. Voit varata nopeasti verkossa tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

  Leirintäalueet Lontoon seudulla

  Suuresta määrästä leirintäalueita, jotka ovat tarkoitettu asuntoautoille, ei ole helppo valita. Olemme poimineet sinulle muutamia paikkoja, joita voit harkita lomasuunnitelmaa tehdessä. Ehkä yksi valitsemistamme kohteista saattaa olla täydellinen paikka!

  Abbey Wood Caravan Club Site Abbey Wood Caravan Club Site on vain 40 minuutin junamatkan päässä Lontoon keskustasta kauniilla viheralueella. Pysäkki on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Tämä leirintäalue on avoinna ympäri vuoden ja erittäin suosittu eurooppalaisten vierailijoiden kesken. Voit tyhjentää jätesäiliösi alueella, käyttää sähköä, pesutiloja ja langatonta internettiä. Lapsille löytyy oma leikkipaikka.
  Lee Valley Camping & Caravan Park Tämä leirintäalue, josta löytyy lukuisia urheilu- ja viihdetapahtumia maaseudulla, sijaitsee hieman kauempana, noin puolen tunnin junamatkan päässä keskustasta. Käytössäsi on parkkipaikkoja sähköllä ja vedellä, suihkutilat, pesutupa, sekä langaton netti. Lapsille löytyy tekemistä leikkipaikalla, itse voit käyttää hyväksesi alueen elokuvateatteria tai golfrataa. Paikan päältä löytyy pieni kauppa.
  Crystal Palace Caravan Club Site Tämä alue on ihanteellinen Lontoossa kävijöille, ketkä haluavat olla kaupungissa iltamyöhään, eikä heidän tarvitse huolehtia matkasta takaisin. Bussi kulkee koko yön läpi viereisen bussipysäkin ohi. Alueelta löytyvät samat palvelut kuin yllä mainituissa kohteissa, mutta tämä on erityisen hyvin varustettu palvelemaan liikuntarajoitteisia vierailijoita.
  Theobals Park Leiri sijaitsee Pohjois-Englannissa Hertfordshiren läänissä, vain 70 minuutin junamatkan päässä metsässä noin 5 hehtaarin pinta-alalla. Parkkipaikkoja saa sekä asfaltilla, että ruohikolla molemmat sähkön kanssa. Voit käyttää pesutupaa, suihkuja ja vessoja, leikkikenttää ja nettiyhteyttä. Lemmikit ovat tervetulleita alueelle. Kohde on ihanteellinen luonnon ystäville, sillä täältä voit lähteä pyöräretkelle tai vaeltamaan.

  Saatavilla olevat asuntoautot Lontoossa

  Päätit vuokrata asuntoauton Lontoosta, mutta sinun täytyy vielä löytää sopiva malli. Tässä osiossa haluamme näyttää neljä asuntoautoa valtavasta valikoimastamme. Ratkaiseva tekijä valittaessa on usein matkustajien määrä. Kahdelle matkustajalle Roadie on hyvä valinta kahdella nukkumapaikalla. Mallissa on keittiö ja vesisäiliö, sekä parivuode. Neljälle matkustajalle sopii nelipaikkainen 4 Berth U-Lounge. Se on 7,3 metrinen auto, jonka peruutuskamerasta on paljon hyötyä. 4 hengelle sopii myös Escape G on dieselmoottorilla ja kahdella taakse sisäänrakennetulla yhden hengen sängyllä ja ruokailutilalla, joka voidaan muuntaa parivuoteeksi. Loma-asuntoon verrattava asuntoautomalli Grande lisää nautintoa. Se tarjoaa neljä makuupaikkaa kerrossängyllä ja parivuoteella alkovissa. Läydät hyvin varustetun keittiön, jossa on liesi, uuni, jääkaappi-pakastin, pesuallas ja keittovälineitä.

  Roadie 4 Berth U-Lounge

  Roadie Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  4 Berth U-Lounge

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.3 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Family Standard Grande

  Family Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Grande

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.47 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Lontoosta

  Riippumatta siitä, suunnitteletko lyhyttä lomaa tai usean viikon kiertomatkaa, sinun pitäisi varata vähintään kaksi päivää Lontoossa. Jos ajat Lontoossa, muista, että kaupungissa on matalapäästöalue. Rekisteröimätön ajoneuvo ei saa ajaa tällä vyöhykkeellä. Älä ota riskiä, sillä kaupungissa on videovalvonta ja jokainen ajoneuvo huomioidaan. Lisäksi Lontoossa tarkkaillaan ruuhkamaksua. Vyöhyke, jossa ruuhkamaksu on voimassa, on merkitty kahdella punaisella "C"-kirjaimella kylteissä sekä asfaltilla. Parkkipaikan löytäminen ei yllättävästi ole kovin vaikeaa, mutta kallista.

  Jos suoritat asuntoauton vuokrauksen Lontoossa ja jätät sen turvallisesti leirintäalueelle, olet valmis tutustumaan Lontoon kohokohtiin. Aloita tutstumalla kaikkiin suosituimpiin nähtävyyksiin hop-on/hop-off bussilinjalla. Jos et pelkää korkeita paikkoja, nauti näköalasta London Eye-maailmanpyörästä. Käy syömässä iltapäivällä Shad Thames kadulla Tower Bridge läppäsillan luona, josta löytyy lukuisia ravintoloita joen varrella upeailla näköaloilla. Lontoon Tower tornilinnassa voit ihailla kruununjalokiviä opastetuilla kiertueilla 30 minuutin välein. Illalla vieraile musiikkiteatterissa tai katso tanssiesitys kaupungissa ja nauti kuuluisasta teatterikulttuurista. Covent Gardenissa voit kuljeskella kaupoissa ja katsella katutaiteilijoita. Floral Street, Monmouth Street, St. Martin's Courtyard ja Shorts Gardens ovat myös ihanteellisia kävelylle ja antavat vaikutelman englantilaisesta liike-elämästä. Jos sinua kiinnostavat risteilyt, voit valita risteilyjä eri teemalla Thames-jokea pitkin. Tämä tulee varata etukäteen, sillä ne varataan täyteen nopeasti.

  Voit seurata William Shakespearin jalanjälkiä Shakespeare's Globe-talossa ja nauttia modernista ja nykytaiteesta Tate Modernissa. British Museum on maailmankuulu sen näyttelyistä, kuten Rosettan kivi ja Egyptin muumiot. Camden Town alueella Camden Lock Market on sopiva vaihtoehto löytää vaatteita, koruja ja käsitöitä. Voit uppoutua erilaisiin herkkuihin ympäri maailmaa. Primrose Hill puistosta on erityisen kaunis näkymä Lontoon ylle. Intialaisen ruoan ystävien tulee vierailla illalla Brick Lane kadulla. Täällä on lukuisia intialaisia ravintoloita herkullisilla curry-mausteilla melko kohtuulliseen hintaan.

  Matkailuauton vuokraus Lontoossa säästää myös rahaa. Voit ostaa supermarketeissa tuoreita raaka-aineita ja valmistaa ruokaa itse. Lontoo on kallis, se ei ole salaisuus. Myös raaka-aineiden ostaminen voi nopeasti tulla kalliiksi, jos olet väärässä supermarketissa. Suuri, hieno, mutta melko kallis valinta on Marks & Spencer. Edullisempa supermarketteja ovat esimerkiksi Tesco, Sainsbury ja Safeway.