Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS ICERENTAL 4X4

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Icerental 4x4 – halvat tarjoukset!

  Asuntoauton vuokraus Icerental 4x4 Icerental 4x4 on innoissaan kattotelttaisista ajoneuvoistaan ja heillä on saatavilla laaja valikoima nelivetoisia asuntoautoja. Jos olet seikkailija tai luonnon ystävä, he voivat tarjota sinulle miellyttävän, ja yhtä tärkeänä, taloudellisen tavan kokea Islantia kattoteltan mukavuudella. Sinun ei tarvitse enää viettää aikaa ainoastaan Hringvegurin ympäri, asuntoauton vuokraus 4x4 Icerentalilla antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa enemmän vuoristoisilla F-teillä (pois lukien F249) ja arvostaa puhdasta, koskematonta luontoa, josta Islanti on tunnettu.

  Vuodesta 2013 yritys on tarjonnut laadukkaita nelivetoisia asuntoautoja 24/7 tiepalvelulla, ja he ovat ylpeitä erittäin henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta vuokran alusta loppuun. He ovat auki 24/7 Keflavikin kansainvälisellä lentokentällä, jossa he tulevat sinua vastaan mihin aikaan tahansa päivästä. Sinulla on myös mahdollisuus noutaa ja palauttaa ajoneuvo Reykjavíkissa lisämaksua vastaan. Oikea kattotelttaisen asuntoauton vuokrauksen kauneus piilee siinä, miten helppoa se oikeasti on 4x4 Icerentalilla. Heidän ajoneuvolla voit tutustua koko Islantiin ajamalla vuoristoisia teitä pitkin sen sijaan, että pysyttelet ainoastaan maanteillä. Kattoteltat tarjoavat nukkumatilaa suurella 125cm x 210cm kokoisella parisängyllä. Saapuessasi ystävällinen henkilökunta käy kanssasi läpi kattoteltan asentamisen perusjärjestely, sekä antaa sinulle runsaasti käytännöllisiä vinkkejä lomallesi.

  Vakuutus

  Kaikkien vuokrien hintaan sisältyy kolarivakuutus ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Vuokraamo tarjoaa laajan valikoiman vakuutusvaihtoehtoja, jotka sallivat matkustamisen Islannin ympäri rentoutuneena ja stressittömästi. Voit valita vakuutuksen varauksen yhteydessä, josta olet kiinnostunut, tai voit kysyä paikallisen vuokraamon työntekijöiltä suosituksia.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Asuntoauton vuokraus 4x4 Icerentalilla pitää sisällään patjan, lakanat, makuupussit ja tyynyt kahdelle hengelle. He tarjoavat myös laajan valikoiman lisävarusteita, kuten keittiöboksin, kokoontaitettavan pöydän ja tuolit, makuupussit, lastenistuimet ja navigaattori jne. Nämä lisävarusteet voit valita varausta tehdessä verkossa tai saapuessa, mutta suosittelemme, että valitset kaikki lisät varausprosessin aikana, jotta voimme taata sinulle saatavuuden.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle 4x4 Icerentalin kanssa

  Jos vuokraat ajoneuvon Keflavíkin kansainväliseltä lentokentältä, vuokraamon työntekijä tulee sinua vastaan saapuneiden lentojen hallissa kyltin kanssa, jossa on heidän logo. Sieltä heidän ilmainen kuljetus vie sinut heidän vuokratoimistoon, ja matka kestää noin 7 minuuttia. Toimistossa saat käyttöön autosi ja kaikki tiedot, jotka ovat olennaisia matkaasi varten. Palautusmenettely on hyvin helppo; tuo yksinkertaisesti ajoneuvo takaisin toimistolle ja ajoneuvon täyden tarkastuksen jälkeen vuokraamo järjestää kuljetuksen takaisin lentokentälle. Ajoneuvon noudolle ja palautukselle Reykjavíkissa (lisämaksua vastaan) työntekijä voi tulla sinua vastaan missä tahansa haluamassasi kohteessa, jossa voi noutaa ja/tai palauttaa ajoneuvon. Ota huomioon, että kattotelttaisten ajoneuvojen noutojärjestely voi viedä hieman enemmän aikaa, koska heidän on selitettävä, miten kaikki toimii. He myös vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ennen kuin lähdet matkaan.

  Icerental 4x4 ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoima koostuu lähinnä uusista kattotelttaisista ajoneuvoista, jossa on tarpeeksi tilaa kahdelle hengelle. Kaikkiin vuokrahintoihin sisältyy:

  • Kaikki verot & lisämaksut
  • CDW ja TPL
  • 24/7 hätänumeropalvelu
  • Rajoittamattomat kilometrit
  • 24/7 nouto lentokentältä ja palautuspalvelu
  • Patja, lakanat, makuupussit ja tyynyt kahdelle hengelle
  • Mahdollisuus ajaa F-teillä (pois lukien F249)

  Suzuki Jimny

  Suzuki Jimny Icerental 4x4
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Pituus: 3.7 metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Bensa
  Mukava ja täydellinen vaihtoehto kahdelle hengelle, ketkä matkustavat Islannin vuoristoisilla alueilla ja haluavat nauttia maan koskemattomasta luonnosta.

  Dacia Duster

  Dacia Duster Icerental 4x4
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Pituus: 4.4 metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel
  Luotettava ja hyvin tukeva neliveto sopii kaikille F-teille, paitsi F249.

  Suzuki Vitara

  Suzuki Vitara Icerental 4x4
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Pituus: 4.2 metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Bensa
  Tämä tilava ja mukava ajoneuvo on täydellinen tutkimusmatkoille Islannin monissa kuvankauniissa kylissä, sekä vuoristoisilla alueilla.

  Suzuki Grand Vitara

  Suzuki Grand Vitara Icerental 4x4
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Pituus: 4.2 metriä
  Vaihteisto: Automaatti 4x4
  Polttoaine: Bensa
  Hyvin suosittu vaihtoehto Islannissa sen tehon ja luotettavuuden vuoksi, mikä tarkoittaa, että sillä voi ajaa useimmilla maan vaikeilla tiellä.

  Mistä noudan asuntoautoni 4x4 Icerentalilta

  Hinta matkailuauton vuokraukselle 4x4 Icerentalilla sisältää ilmaisen kuljetuksen Keflavikin kansainvälisen lentokentän ja vuokratoimiston välillä kaikille asiakkaille. Ota huomioon, että Icerentalin toimisto sijaitsee alle 10 minuutin päässä lentokentältä ja on auki 24 tuntia päivässä ja seitsemänä päivänä viikossa.

  Icerental 4x4
  Bogatröð 2
  Harlington Street
  Reykjanesbaer (Keflavik) 235

  Omaksu seikkailijasielusi ja varaa seuraava lomasi Islannissa Icerentalin nelivetoisten ajoneuvojen kanssa. Lisätietoa varten käy verkkosivuillamme tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen muccampers@autoeurope.de. Voit myös soittaa varauksen asiantuntijoillemme varausnumeroon, ketkä auttavat sinua mielellään parhaan asuntoauton löytämisessä seuraavalle matkallesi ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.