Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS REYKJAVIK

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Reykjavik

  Reykjavikista löytyy vaikuttava kokoelma mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja historiallisesti merkittäviä kohteita ja jolla on myös hyvin paljon tarjottavaa vierailijoilleen. Asuntoauton vuokraus Reykjavikista Auto Europen kautta kannattaa tehdä ajoissa välttääkseen pulaa ajoneuvoista. Kohde on erittäin suosittu vuoden ympäri ja asuntoautot ovat helpoin tapa tutkia maata. Pysy joustavana ja ole riippumaton hotelleista ja muista aikatauluista, kun suunnittelet matkaasi Islannin läpi omaan tahtiin. Voit varata mieluisimman suoraan verkkosivujemme kautta, tai mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille tai lähtettää sähköpostia.

  Leirintäalueet Reykjavikin seudulla

  Matkailuauton vuokraus Reykjavikista vie sinut monille maan leirintäalueille. Listasimme sinulle niistä parhaimmat Reykjavikissa ja lähialueilla ja tarjoamme yleiskatsauksen saatavilla olevista ajoneuvoista Islannissa. Vuokraa ajoissa, varsinkin sesonkiaikaan.

  Reykjavik Campsite Tämä on viiden tähden leirintäalue, joka sijaitsee erinomaisesti 3 km päässä kaupungin keskustasta ja on avoinna ympäri vuoden. Alueelle mahtuu 900 henkilöä. Saatavilla on kaikki peruspalvelut, sekä kauppa 5 minuutin päässä, polkupyörien säilytysalue, pussiyhteys kaupunkiin ja uima-allas.
  Tjalda Mosskogar Camping Site Mosskogar leirintäalue sijaitsee rauhallisella metsiköllä Mosfellsdalurissa. Se on vain lyhyen ajomatkan päässä Mosfellsbærista, Reykjavikin piiristä. Lemmikit ovat sallittuja ja voit käyttää saniteettitiloja, sähköä, vettä, pesutiloja ja jopa pelata golfia tai ratsastaa.
  Reykjavik Eco Campsite Tämä leirintäalue on viiden tähden kohde erinomaisella paikalla 3 km päässä kaupungin keskustasta. Tänne mahtuu 650 henkilöä. Paikka sijaitsee vehreällä kaupungin alueella yhden Islannin suurimmista ja suosituimmista maalämpöaltaiden vieressä. Sinulla on mahdollisuus käyttää keittiötä, oleskelutiloja, nettiä, sekä noin 4 km päässä olevaa ruokakauppaa.
  Hafnarfjörður Camping Lave hostellin läheisyydessä sijaitseva leirintäalue on perheystävällinen. Leirintäalue on lähellä kaikkia kauppoja ja monia nähtävyyksiä. Kaupungin bussit pysähtyvät lähistöllä, joilla pääset esimerkiksi Keflavikin lentokentälle. Palvelut ovat vähäiset, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen on saatavilla.
  Laugardalur Reykjavík Campsite Tämä leirintäalue sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä uima-allasta Laugardalurissa, hyvin lähellä keskustaa. Täällä voit tyhjentää jätevesisäiliösi. käyttää vettä, sähköä, keittiötä ja pesutiloja, sekä lähteä vaeltamaan tai ratsastaa.

  Saatavilla olevat asuntoautot Reykjavikissa

  Näytämme sinulle alla muutamia malliesimerkkejä, joita voit vuokrata Reykjavikissa. Pienin malli on 4,4 metriä pitkä riittävällä säilytystilalla ja sopii 2 ihmiselle. Malli on bensiinikäyttöinen ja enintään kolme vuotta vanha. Nissan NV200 asuntoautosta löytyy myös pieni keittiö. Highland Ranger 4x4 on nelivetoinen ajoneuvo viidellä istumapaikalla, jossa voi nukkua kaksi. Ajoneuvo kattoteltan kanssa on noin 5,6 metriä pitkä ja automaattivaihteistoinen. Motor Home 4 on B-luokan malli ja lupaa yli 6,5 metriä pituutta kaikilla mukavuuksilla neljälle, sekä keittiön, suihkun, wc:n, juomavaden ja jäteveden säiliön ja lämmityksen. Motor Home 5 on yksi suurimmista asuntoautoista Islannissa. Keittiö, suihku, wc, juomaveden ja jäteveden säiliöt lisäävät mukavuutta lähes 6 m pitkässä ajoneuvossa. Kaikkiin autoihin voit asentaa esimerkiksi lastenituimia ja lisälaitteita voit varata aina erikseen.

  Dacia Duster Highland Ranger 4x4

  Dacia Duster

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 4.3 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Bensiini

  Ranger 4x4

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 5.6 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Motor Home 4 Motor Home 5

  Motor Home 4

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B -luokka
  Pituus: 6.58 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Motor Home 5

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C -luokka
  Pituus: 5.86 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Reykjavikista

  Vuokraa asuntoauto Reykjavikista ja matkaa pitkin sen nähtävyyksiä. Ei kaukana Hafnarfjordurin keskustasta sijaitsee geoterminen alue Krýsuvík, josta voit löytää höyryisiä tulivuoria ja kiehuvan kuumia lähteitä, joita koristavat moniväriset mäet. Hyvin hoidettu Boardwalk kiemurtelee kuplivalla ja höyryävällä geotermisellä alueella, jossa informatiiviset opasteet selittävät kaikki tärkeät geologiset seikat. Massiivinen Solfatara höyryää kukkulalla ja on houkutteleva kohde. Täältä on upeat näkymät koko ympäristöön, joten matka sinne kannattaa! Tee sitten lyhyt matka rannikolle, josta voit löytää henkeäsalpaavia Krýsuvíkurbjargin kallioita. Tämä alue on tunnettu sen rikkaasta linnustosta.

  Höfði-talo oli rakennettu vuonna 1909 ja on yksi kauneimmista ja historiallisesti merkittävistä rakennuksista Reykjavíkissa. Se tuli tunnetuksi vuonna 1986, sillä siellä pidettiin huippukokous presidenttien Ronald Reaganin ja Michail Gorbatschowin kanssa. Tämä historiallinen tapahtuma tänäkin päivänä merkitsee kylmän sodan loppumista. Kokouksen takia kuvia tästä talosta levitettiin ympäri maailman. Sen jälkeen japanilainen miljonääri rakennutti tarkan kopion talosta maassaan. Veistos talon edessä on tehty Reykjavikin ensimmäisen Norjan uudisasukkaiden päällikön istuimen pylväistä.

  Pearl on loistava, kupolin muotoinen lasirakennus, jonka suunnitteli Ingimundur Sveinsson ja se tukee kuusi massiivista kuumavesisäiliötä. Jokaiseen niistä mahtuu jopa 4.000.000 litraa. Kupolissa on näköalatasanne, josta on loistavat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Nauti lyhyestä matkasta Eldingin lauttayhteydellä kaunille Viðeyn saarelle, joka sijaitsee Kollfjördurissa aivan Reykjavikin rannikolla. Nauthólsvíkissa Reykjavíkin läheltä löytyy ranta, jonka kultainen hiekka on tuotu muualta sen kävijöiden mukavuudeksi. Vain lyhyen matkan päästä löytyy toinen suosittu kaupunki, Keflavik.