Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS JOHANNESBURG

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Johannesburg

  Jopa vuokra-autolla Etelä-Afrikan kaupunkien tutkiminen on erityinen kokemus. Asuntoauton vuokraus Johannesburgista tekee lomasta Etelä-Afrikassa todellisen unelmaloman. Päätä itse, minne matkasi johtaa ja missä vietät yön. Ehkä reittisi kulkee myöhemmin myös muihin kaupunkeihin, kuten Durban, Port Elizabeth ja Kapkaupunki! Auto Europe ei ole vain luotettava kumppani, autonvuokrauksen lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima saatavilla olevia asuntoautoja edulliseen hintaan. Tutustu meidän houkutteleviin tarjouksiin ja varaa jo tänään sopiva ajoneuvo verrattomalle lomalle, jonka muistat pitkään. Varaus onnistuu helposti verkossa tai puhelitse joka päivä asuntoautojen asiantuntijoidemme avustuksella.

  Leirintäalueet Johannesburgin seudulla

  Vuokraa matkailuauto Johannesburgista ja etsi sitten itsellesi leirintäalue. Koko Johannesburgin alueella on käytettävissä runsaasti leirintäalueita. Alla esitetyt esimerkit sijaitsevat hieman kaupungin ulkopuolella, mutta tarjoavat siellä kaikkein upeimmat näkymät maaseudulle.

  Malonjeni Guest Farm Tämän alueen maalla useat parkkipaikat soveltuvat erinomaisesti asuntoautoille. Noin 60 kilometrin päässä kaupungista, Melonjeni Guest Farm tarjoaa mukavia alueita ja viihtyisät tilat, kuten kioskin, baarin, uima-altaan ja paljon muuta.
  Soetdoring Vakansieplaas Yhdessä tunnissa saavutat tämän leirin Johannesburgista etelään. 60 pysäköintipaikkaa ovat varustettu grillillä ja sähköpaikoilla sekä vedellä. Käytössäsi ovat myös pesuhuoneet. Alue on ihanteellinen patikointia tai maastopyöräilyä varten.
  Bloekompoort Caravan Park Bloekompoort Caravan Park löytyy myöskin tunnin päästä. Lukuisat puulajit leirintäalueella pitävät huolen useiden parkkipaikkojen varjosta. Virta ja pesutilat ovat saatavilla vierailijoille. Uima-altaan ja biliardipöydän lisäksi jokainen voi käyttää ulkogrilliä.
  Nkwe Pleasure Resort Nkwe Pleasure Resort sijaitsee Johannesburgista koilliseen. Ympäröivään alueeseen vaikutta suuresti luonnonkivi-allas, jonka vieressä on vesiputous. Jokaiselta paikalta löytyy virtaliitäntä. Sairaalat sijatsevat enintään 15 kilometrin säteellä alueesta. Hyvä valinta, jos suunnittelet matkaa Pretoriaan.
  Hennops Pride Caravan Park Vain 50 minuutin päässä Johannesburgista ja vain 40 minuutin päässä Pretoriasta, myös tämä leirintäalue takaa rentoutumista luonnollisessa ympäristössä. Parkkialueet asuntoautoille ovat vihreitä ja varjoisia. Virtalähde on taattu. Lisäksi käytössäsi ovat pesuhuoneet, pakastimet, kodinhoitohuone ja mikroaaltouuni.

  Saatavilla olevat asuntoautot Johannesburgissa

  Auto Europen ansiosta sinulla on suuri valikoima asuntoautoja, jotka voit noutaa Johannesburgissa. Ota esimerkiksi 4x4 Discoverer Fun, joka on täydellinen kahdelle ihmiselle. Malli on varustettu parivuoteella, keittiöllä, vessalla ja säiliöillä puhtaalle ja likavedelle. Pituus on 5,6 metriä. 5 metriä pitkä 4x4 SC Nissan Diesel TRAX on myös hyvä valinta kahdelle matkustajalle. 6 STL tarjoaa riittävästi tilaa jopa kuudelle matkustajalle. Melkein seitsemän metriä pitkästä autosta löytyy keittiö, suihku ja wc. Käytettävissä ovat puhtaan ja likaveden säiliöt. Kaksi parivuodetta ja viisi istumapaikkaa sijaitsevat 4,6-metrisessä Land Rover Defender- asuntoautossa. Nukkuminen mahdollista teltassa auton katolla.

  Discoverer FunX2 4x4 4x4 SC Nissan Diesel TRAX

  Discover FunX2

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.6 Metriä
  Vaihteisto: Man. 4WD
  Polttoaine: Diesel

  Nissan Diesel

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Truck
  Pituus: 5.2 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4WD
  Polttoaine: Diesel
  6 STL Toyota Fortuner 3.0TD Camp

  6Berth STL

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.9 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Fortuner Camp

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 4.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti 4WD
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Johannesburgissa

  Tervetuloa Johannesburgiin, suurimpaan kaupunkiin Etelä-Afrikassa! Vaikka koko kaupungin seudulla asuu yli 443,000,0, noin 50 kilometrin päässä oleva Pretorian kaupunki on maan hallinnollinen pääkaupunki. Siitä huolimatta, Johannesburg on taloudellinen keskus Etelä-Afrikassa. Runsaat nähtävyydet ja puistot kaupungin ulkopuolella tekevät Johannesburgista suositun kohteen monille matkailijoille. Ennen kaikkea kaupungista koilliseen sijaitseva Kruger-kansallispuisto houkuttelee monia turisteja. Suurin suojelualue maassa sijaitsee todellakin yli neljän tunnin päässä ja tarjoaa safarimatkoja ja ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua vaihtelevaan Etelä-Afrikan luontoon. Vaihtoehtoisesti Pilanesbergin kansallispuisto on hyvä valinta. Matka sinne kestää noin kolme ja puoli tuntia. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Marakelen kansallispuisto tai Golden Gate Highlands kansallispuisto.

  Mutta ennen kuin lähdet kaupungista ihailemaan henkeäsalpaavaa luontoa, vieraile sen useissa kohteissa. Apartheid-museokompleksissa on dokumentoitu rotuerottelupolitiikka ja voit oppia Lesedin kulttuurikylässä lisää viiden eri heimon kulttuurista. Toinen suositus on Sci-Bono Discovery Center, joka kattaa monia mielenkiintoisia aiheita vuorovaikutteisesti. Erityisesti lapsilla on täällä hauskaa! Erityisen mielenkiintoinen on teemapuisto Gold Reef City, joka kaappaa kultakuumeen ilmapiirin täydellisesti ja jossa on paljon tarjottavaa erittäin monipuolisella ohjelmalla. Näet myös Johannesburgissa useita vaikuttavia rakennuksia, joitakin korkeimmista Afrikassa. Ihastele Carlton Centre pilvenpiirtäjää, jonka näköalatasanteella 50. kerroksessa voi nauttia hienoista näkymistä Johannesburgiin ja Pretoriaan, Marble Towers tai Ponte City Apartments ovat vain muutamia esimerkkejä.

  Tietenkin tämä oli vain pieni näyte mahdollisuuksista, joita kaupunki ja ympäröivä alue tarjoaa. Ei ole väliä, miten haluat viettää lomaasi, asuntoauton vuokraus Johannesburgissa takaa sinulle kaiken tarvitseman ajan. Tutustu ensin kaikkiin kaupungin piireihin, ennen kuin päätät lähteä pidemmälle matkalle ja seuraavaan määränpäähäsi. Lukuisat leirintäalueet ympäri Johannesburgia sijaitsevat usein kauniilla paikoilla ja ovat ihanteellinen pysähdyspaikka pitkillä matkoilla. Matkailuauton mukavuus yksinkertaisesti antaa tunteen kuin olisit kotona kaikkialla!