Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS KAPKAUPUNKI

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Kapkaupunki

  Tutustu yhteen suosituimmista matkailukohteista Etelä-Afrikassa edullisella asuntoautolla Kapkaupungista. Nauti vapaudesta ja päätä itse, miten matkasi kulkee. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin, vieraile muissa kaupungeissa, kuten Johannesburgissa, Durbanissa tai Port Elizabethissa ja ihastunu henkeäsalpaaviin maisemiin ympäröivällä alueella. Auto Europella sinulla on mahdollisuus asuntoauton vuokraukseen Kapkaupungissa tavallisen autonvuokrauksen lisäksi laajalla valikoimalla. Löydä itse mahtavat tarjouksemme ja varaa tänään unelmiesi asuntoauto jännittävälle lomalle ystävien tai perheen kanssa. Varauksen voit suorittaa puhelimitse tai helposti verkossa.

  Leirintäalueet Kapkaupungin seudulla

  Alla olevassa taulukossa meillä on joitakin esimerkkejä mukavista leirintäalueista Kapkaupungissa ja sen läheisyydessä poimittu sinua varten. Asuntoauton vuokraus Kapkaupungissa on tehty mahdolliseksi myös suuremmille ajoneuvoille, jotka soveltuvat myös näille alueille.

  Chapmans Peak Caravan Park Leiri sijaitsee noin 40 minuutin päässä Kapkaupungista. Tilava alue tarjoaa asuntoautojen 46 parkkipaikoilla kaikenlaista. Suuret viheralueet ja puiden varjoalueet kaikesta huolimatta tarjoavat merimaisemanäköalat. Pesuhuoneet ovat moderneja ja puhtaita. Suuressa leikkipuistossa lapset voivat peuhata samalla kun rentoudut uima-altaassa.
  Imhoff Caravan Park Myös Imhoff Caravan Park sijaitsee erinomaisella paikalla. Sieltä pääsee Kapkaupungin keskustaan noin 45 minuutissa. Long Beach ja Noordhoek rantojen läheisyys takaa sinulle täydellisen merinäköala. Vain kymmenen kilometrin päässä löydät suuren ostoskeskuksen, jossa voit täydentää varastoasi, sekä sairaalan. Biljardipöydät, lasten leikkipaikka ja askarteluhuone takaavat lastesi viihtyvyyden.
  Hardekraaltjie Caravan Park Tämä alue löytyy Bellvillestä, noin 20 km itään Kapkaupungista. Sen sijainti ei ole ainoastaan sopiva käydä kaupungissa ja sen keskustassa, mutta myös ostoskeskukset ja sairaala eivät ole kaukana Hardekraaltjien leirintäalueesta. Alueelta löytyvät pesutuvat, pesukoneet ja kaksi leirin keittiötä kaikkien käyttöön. Yöllä vartija huolehtii turvallisuudesta leirintäalueella.
  Warmwaterberg Spa Leirintäalue Warmwaterberg Spa on täydellinen pysähdyspaikka, jos olet matkalla kohti Port Elizabethia. Se sijaitsee noin kolme ja puoli tuntia Kapkaupungista. Alue tarjoaa rentoutumista 20 varjoisella paikalla. Kukin paikka on varustettu sähköllä ja grillillä. Luonnollinen kuumanveden lähde ei ole tarkoitettu vain kadellle uima-altaalle, mutta myös pesuhuoneille, joissa on kuumaa vettä.
  Eagle Falls Lodge Eagle Falls Lodge leirintäalueesta ei ole enää pitkä matka Port Elizabethiin (noin kolme ja puoli tuntia). Upeiden näköalojen lisäksi kauniissa maisemissa täällä tarjotaan useita eri aktiviteettejä. Vaellusta, maastopyöräilyä, ratsastusta tai kohdeammuntaa ampumaradalla - täällä ei varmasti ole tylsää.

  Saatavilla olevat asuntoautot Kapkaupungissa

  Täällä esitämme neljä esimerkkiä käytettävissä olevista malleista, joita voi vuokrata Kapkaupungissa. Kahdelle 4x4 Nissan Patrol SC MSEP on erinomainen valinta. Molemmat matkustajat nukkuvat teltassa asuntoauton katolla. Pienestä yli 5 metrisestä nelivetoisesta ajoneuvosta löytyy ilmastointi, keittiö ja vesisäiliö. Toinen vaihtoehto kahdelle on 5,4 metriä pitkä 4x4 Nissan SC NAVI, josta löytyy myös wc. 6,7 metriä pitkä Discoverer 6 tarjoaa istuma- ja vuodepaikat jopa kuudelle hengelle. Kolme parisänkyä, keittiö, suihku ja wc varmistavat korkeatasoisen mukavuuden matkoilla. Tämä malli on myös varustettu ilmastoinnilla ja vesisäiliöllä, sekä jäteveden säiliöllä. Neljän hengen ryhmälle sopii 4 STL. Täältä löytyy kaksi parivuodetta. Lähes 7 metrisessä asuntoautossa on myös suihku, wc ja keittiö. Monille malleille tietyt lisävarusteet, kuten retkeilypöytä ja tuolit, vuodevaatteet, pyyhkeet ja keittiökalusteet sisältyvät hintaan.

  4x4 SC Nissan Petrol MSEP 4x4 SC Nissan Diesel NAVI

  Nissan Petrol

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 5.2 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel

  Nissan NAVI

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Truck
  Pituus: 5.4 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel
  Discoverer 6 4 STL

  Discover 6

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.7 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  4 STL Motorhome

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 6.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Kapkaupungista

  Yli 3,7 miljoonan asukkaan Kapkaupunki on toiseksi suurin kaupunki Western Cape-osavaltiossa ja toiseksi suurin maassa, ensimmäisellä paikalla on Johannesburg yli 4,4 miljoonalla asukkaalla. Ennen kaikkea kulttuurinen monimuotoisuus, mielenkiintoiset nähtävyydet ja tietenkin upeat maisemat tekevät Kapkaupungista erittäin suositun kohteen matkailijoiden kesken ympäri maailmaa. Suuri määrä museoita antaa valinnanvaraa. Mielenkiintoisimpia lienevät District Six Museum, Cape Town Diamond Musuem tai Etelä-Afrikkalainen juutalaismuseo. Artvark galleriassa on esillä afrikkalaisten taiteilijoiden teoksia, joista osa on myös ostettavissa. Jos olet taiteen ystävä ja etsit hieman erikoisempaa lahjaa, löydät sen täältä. Säännöllisten tapahtumien ja festivaalien ansiosta, Kapkaupungissa tapahtuu aina jotakin suurimman osan vuodesta. Esimerkiksi Kapkaupungin Jazz festivaali järjestetään huhtikuussa ja on yksi suosituimmista tapahtumista tämän genren faneille.

  Vaikka kulttuuritarjonta Kapkaupungissa on suuri ja siellä on paljon nähtävää, fantastiset maisemat ovat tärkein tekijä useille turisteille. Upeista näköaloista Kapkaupungin lahdelle ja lähialueille voi nauttia 1087 metriä korkealta Pöytävuorelta, jonka voi havaita jo kaukaa monista paikoista. Noin 45 kilometriä kaupungista etelään sijatsee maailmankuulu ja lähes täysin koskematon Hyväntoivonniemi, jonka vaarallisia kallioita menneisyydessä pelkäsivät monet merimiehet. Matkan varrella pysähdy viehättävässä Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Jos mielummin haluat rannalle, Cliftonin rannalla lähellä keskustaa sinulla on erinomainen mahdollisuus tuntea jauhemainen valkoinen hiekka jalkojesi alla ja nauttia auringonlaskusta. Muita suositeltavia rantoja ovat Fish Hoek Beach, Bloubergstrand tai Muizenbergin ranta.

  Miten haluat viettää lomasi Kapkaupungissa on täysin sinun päätettävissä. Matkailuauton vuokrauksella Kapkaupungissa sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet. Yövy yhdessä monista alueen leirintäalueista, valmista itsellesi ja perheellesi herkullisia aterioita tuoreista aineksista ja koe ihana luonto läheltä. Pidemmille matkoille kaukaisempiin kaupunkeihin (esimerkiksi yli yhdeksän tunnin matka Port Elizabethiin), asuntoauto on täydellinen valinta, voit jatkaa matkaa hyvin levänneenä hiljaisen yön ja virkistävän suihkun jälkeen taas aamulla.