Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS JUST GO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Just Go – Löydä paras tarjous!

  Asuntoauton vuokraus Just GoJust go on Ison-Britannian suurin matkailuautojen vuokrausyritys, joka omistaa yli 250 asuntoautoa, ja heillä on 15 vuoden kokemus ja yli 21 000 menestyksekkäästi suoritettua vuokraa takana. He ovat omistautuneet varmistamaan, että saat upean ja mieleenpainuvan matkakokemuksen.

  Oli mielessäsi sitten perheloma, matka kumppanisi kanssa tai kaveriporukalla, jokaiselle on tarjolla sopiva asuntoautomalli. Asuntoauton vuokraus Just go vuokraamolta antaa mahdollisuuden valita yhden 13:sta eri mallista, joihin sisältyvät kompaktit ajoneuvot alkovivuoteella, perheille sopivat ajoneuvot kerrossängyillä, tai A-luokan matkailuautot panoraamatuulilasilla. Vaihtoehtoisesti, miksi et kokeile mysteeri matkailuautoa ja lisää jännitystä lomallesi!

  Vakuutus

  Asuntoautojen vakuutussopimuksen mukaisesti omavastuusi on 1000.00£ GBP. Ajoneuvo on vakuutettu varkaus- ja vahinkotapauksilta, sekä vakuutus kattaa kolmannen osapuolen omaisuuden vahingot. Se ei kuitenkaan sisällä asiakkaan henkilökohtaista vakuutusta (mukaan lukien kuljettajan kuolema tai ruumiilliset vammat) tai henkilökohtaisen omaisuuden vahinkoja. Ainoastaan vuokrasopimuksessa mainitut henkilöt ovat vakuutettuja ajaessa ajoneuvoa. Lisämaksua vastaan voit lisätä vuokraasi enintään kaksi lisäkuljettajaa. Voit laskea omavastuutasi ostamalla vuokraamon oman CDW-vakuutuksen (kolarivakuutus), joka laskee ajoneuvojen 1000.00£ GBP omavastuusta nollaan tieliikenneonnettomuuksien tapauksessa (joitakin poikkeuksia saattaa esiintyä). Tarvitset lisävakuutuksen, mikäli matkustat Irlantiin tai Eurooppaan.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Just Go asuntoauton vuokraus on hyvin vaivatonta ja ajoneuvot ovat täysin varustettuja varmistamaan, että olet valmis aloittamaan lomasi mahdollisimman pian. Perustarvikkeiden kanssa voit räätälöidä asuntoautosi itsellesi sopivaksi laajalla valikoimalla muita lisävarusteita, kuten liinavaatepaketit, navigaattori, piknik pöydät ja tuolit ja lastenistuimet. Just Go tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden ostaa kaksi käytännöllistä pakettia, "Travel Pack", joka sisältää kaikki suosituimmat lisät yhdessä pienessä paketissa, tai "Motorhome Refill Package", jolloin vuokraamo huolehtii tankkien täyttämisestä, jotta voit nauttia lomasi viimeisistä minuuteista.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Just Go:n kanssa

  Kaikkien kuljettajien on oltava 25–70-vuotiaita ja heillä on oltava voimassa oleva ja vähintään 3 vuotta vanha ajokortti, jotta he voivat ajaa enintään 3500 kg:n ajoneuvoa. Vakuutus 71-75-vuotiaille kuljettajille voidaan järjestää etukäteen (vakuutusyhtiön harkinnan mukaan). Matkailuautojen nouto ja palautus on mahdollista vain Just go:n Toddingtonin ja Edinburghin toimistoihin, jollei vuokraamo ole sopinut yhdensuuntaisesta vuokrasta. Yhdensuuntaiset vuokrat ovat saatavilla pyynnöstä, mutta niistä veloitetaan lisämaksu. Nouto on mahdollista klo 14:00 alkaen ja viimeistään tuntia ennen sulkemista (sulkemisaika vaihtelee vuodenajan mukaan), palautuksen tulee tapahtua klo 8:00 – 10:00 välillä. Vuokraamossa sinulta varataan 1000.00£ GBP suuruinen omavastuu noudetusta asuntoautosta pankki- tai luottokortilta (vain Visa & MasterCard). Just Go pidättää itsellään oikeuden nostaa omavastuun 1,500.00£ GBP saakka tiettyjä tapahtumia varten, kuten festivaalit, MM-kisat, tai niille vuokrille, joissa asuntoautossa on neljä aikuista tai sen yli.

  Just Go:n ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoima koostuu 2, 4, 5 ja 6 paikkaisista alkovilla varustetuista asuntoautoista ja 13 eri malleista, joista valita. Kaikkiin ajoneuvoihin sisältyy seuraava:

  • Täysin varustettu keittiö lavuaarilla, kaasu-uunilla / -grillillä, jääkaapilla ja pienellä pakastimella
  • Täysin varustettu kylpyhuone suihkulla ja vessalla
  • Yhdistetty kaasulämmitys
  • Peruutuskamera
  • Rajoittamattomat kilometrit

  Rainbow

  Rainbow
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.0 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Kompakti matkailuauto, jossa kaikki matkailuauton ominaisuudet ja mukavuudet sopivat parille tai kahdelle kaverille. Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  Discovery

  Discovery
  Nukkumapaikat: enintään 4 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.0 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Tämä matkailuauto on helppo ja mukava ajaa ja se tarjoaa runsaasti majoitusta neljälle hengelle. Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  Trekker

  Trekker
  Nukkumapaikat: enintään 5 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.4 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Trekkerin tilava takahuone on viihtyisä, ja siinä on ruokailutila ja 3 parivuodetta. Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  Adventurer

  Adventurer
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.0 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Tässä autossa on tilava kerrossänky ja parivuode, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan perheille ja ystäväporukoille retkille. Aloita virtuaalikierros napsauttamalla tästä.

  Mysteeri asuntoauto

  Mysteeri asuntoauto
  Nukkumapaikat: 2, 4 tai 6 hengelle
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.00 - 7.5 metrin välillä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Elä huolettomasti tien päällä ja valitse mysteeri matkailuauto, joka on todella kustannustehokas ja hauska tapa kokea unelmiesi matkailuautoloma.

  Mistä noudan asuntoautoni Just Go:lta

  Just Go:lla on tällä hetkellä kaksi toimistoa, yksi niistä sijaitsee Lontoon pohjoispuolella ja sinne pääsee helposti kaikilta Lontoon lentokentiltä, ja on hyvien liikenneyhteyksien päässä Iso-Britannian juna- ja linja-autoasemilta. Toinen sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Edinburghin lentokentältä. Yhdensuuntainen matkailuauton vuokraus Just Go:lta on mahdollista järjestää, jolloin voit palauttaa ajoneuvon vaihtoehtoiseen kohteeseen, kuten Dubliniin, Edinburghiin, Glasgowiin, Manchesteriin tai Pariisiin ja Amsterdamiin. Saatavuus ei ole taattu, ja sen voi järjestää vain erillisestä pyynnöstä varauksen yhteydessä; kysy lisää sijainneista ja hinnoista.

  Suosituimmat noutokohteet

  Lontoo Just Go
  Redhill Farm
  Harlington Street
  Toddington - Bedfordshire
  LU5 6HF (near M1, Junction 12)

  Edinburgh Just Go
  2 Drovers Road
  East Mains Industrial Estate
  Broxburn
  West Lothian, EH52 5ND

  Valitse Just Go seuraavalle seikkailulle ja luo unohtumattomia muistoja. Varaa nyt netissä varausjärjestelmämme kautta tai ota yhteyttä varaustiimiin puhelimitse tai sähköpostitse osoitteesta muccampers@autoeurope.de.