Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS PARIISI

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Pariisi

  Vuonna 2014 Pariisissa kävi jopa 15,6 miljoonaa matkustajaa, joka ei ole yllättävää, sillä kaupunki on yksi suosituimmista turistikohteista maailmassa. Auto Europe tarjoaa tavallisten ja luksusautojen lisäksi nyt myös asuntoauton vuokrausta Pariisissa. Varaa helposti suoraan netistä, tai jos tarvitset apua, soita tai lähetä sähköpostia meidän asiantuntijoille. Sinulla on mahdollisuus valita suuresta valikoimasta myös muissa Ranskan kaupungeissa, kuten vaikkapa rantakaupungista Nizzasta.

  Leirintäalueet Pariisin seudulla

  Pariisista löytyy tietenkin myös suuri määrä leirintäalueita. Matkailuauton vuokraus Pariisista kauttamme on helppoa, mutta entäpä oikean leirintäalueen löytäminen? Haluamme helpottaa työtäsi myös tässä suhteessa ja olemme koonneet alle muutaman kiinnostavan ja mukavan kohteen, jonne voit pysäköidä. Nämä kaikki kelpaavat taatusti asuntoautollesi ja matkasuunnitelmiasi varten.

  Campings Indigo Campings Indigo on vihreä paratiisi Seine-joenvarrella. Se tarjoaa täysin remontoidut tilat valoisalla ja modernilla yhteisellä oleskelualueella, jossa on myös kaunis terassi, uuden lasten leikkipaikan ja uusitut saniteettitilat. Neljän tähden leirintäalue toivottaa sinut tervetulleeksi ympäri vuoden 7 hehtaarin luonnonpuistossa ihanteellisella sijainnilla vierailla Pariisissa.
  Paris Est Camping Village Tämä leirintäalue sijaitsee suoraan Marnejoella luonnonsuojelualueella. Virailijat pääsevät Tremblayn huvipuistoon muutaman sadan metrin päässä, josta löytyy useita urheilumahdollisuuksia, kuten urheilukenttiä, kuntosali, suunnistusta, tennistä, golfia jne. Alueelta löytyy ravintola, kauppa ja lasten leikkipaikka. Maksua vastaan voit käyttää pesutupaa ja langatonta nettiä.
  Contipark Parking Wurtz Voitures Täällä parkkipaikkoja on saatavilla kaiken kokoisille ja painoisille autoille. Alue on videovalvonnan alla koko päivän. Voit saapua ja lähteä milloin tahansa, sillä se on auki 24/7. Paikastasi voit maksaa etukäteen netissä tai automaatissa paikan päällä. Se on hyvin lähellä keskustaa, jonne voit matkustaa helposti julkisilla.
  Camping de Paris - Bois de Boulogne Tämä maksullinen alue on suunniteltu noin 300 asuntoautolle kaupungin länsipuolella, suoraan Seinejoella. Parkkipaikat ruohikolla tai soralla ovat aidattu. Klo 2.00 - 6.00 alue pysyy suljettuna ulkopuolisilta. Vastaanotto on avoinna klo 7.00 - 22.00 välillä. Paikka on avoinna ympäri vuoden.

  Saatavilla olevat asuntoautot Pariisissa

  Pariisissa tarjoamme sinulle laajan valikoiman asuntoautoja eri ominaisuuksilla. Jopa 6 metriä pitkässä MiniVan asuntoautossa on tilaa 2 hengelle. Ominaisuuksiin kuuluu keittiö, suihku ja wc, juomaveden ja jäteveden säiliöt, sekä lämmitys. 4 hengelle Sporty on paras vaihtoehto. Saatavilla on kaksi parivuodetta, kätevä integroitu keittiö ja lastenistuimia voi asentaa erikseen. Kolmas malli on Family Plus. 6,5 metriseen autoon mahtuu kuusi ihmistä. Makuutilaa tarjoaa kaksi parisänkyä ja kaksi erillistä sänkyä. Täällä voit nauttia matkasta keittiön, wc:n ja suihkun kanssa. Kuudelle hengelle soveltuu myös D1-asuntoauto keittiöllä, suihkulla, wc:llä, juomaveden ja jäteveden säiliöillä, lämmityksellä ja peruutuskameralla. Haluatko lisälaitteita? Voit varata kaiken etukäteen suoraan verkkosivuilla!

  Comfort Standard Sporty

  Comfort Standard

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.41 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Sporty Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Family Plus Classic 6 Pax

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Classic 6 Pax

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Pariisista

  Kun asuntoauton vuokraus Pariisissa on suoritettu, on aika lähteä kaupunkiin. Ei väliä oletko kiinnostunut taiteesta, kulttuurista tai historiasta, Pariisi on täynnä nähtävyyksistä, museoita, gallerioita, retkiä ja lukuisia muita paikkoja. Kaupungin taidegalleriat esittävät joitakin maailman parhaista mestariteoksista, esihistoriasta renessanssin, nykyaikaista ja klassista taidetta. Yksi kuuluisimmista taidegallerioista, Louvre, on ikonisen Mona Lisan koti. Tämä historiallinen rakennus on peräisin 1200-luvulta ja oli alun perin linnoitus, ennen kuin siitä tuli 1600-luvulla osa palatsia ja vuonna 1793 museo. Älä unohda ikonista maailmankuulua lasipyramidia sen pihalla.

  Seine-joen varrella sijaitsee Musée d'Orsay, joka on toinen näkemisen arvoinen kohde. Beaux-Arts arkkitehtuuri tekee siitä yhden vaikuttavimmista rakennuksista Pariisissa, puhumattakaan maailmanluokan taiteesta sen sisällä. Jos haluat nähdä jotakin hieman modernimpaa, Pompidou-keskus on toinen loistava taidegalleria monenlaisilla nykytaiteen teoksilla kubismista fauvismiin ja kaikkea sen väliltä.

  Jos etsit ikonisia "kuvausmahdollisuuksia", löydät lukuisia pariisilaisia kaupungin monumentteja ja nähtävyyksiä. Riemukaari on luultavasti yksi kaikkein kuvatuimmista maamerkeistä Pariisissa. Kiipeä näköalatasanteelle upeaa panoraamanäkymää varten Pariisiin ylle ja vieraile Tuntemattoman sotilaan haudalla, jossa on mutkikkaita kuvioita ja kaiverruksia, jotka muodostavat kaaren pilarit. Pantheon on toinen suuri historiallinen muistomerkki viereisten hautojen lisäksi, jonne on haudattu kuuluisia henkilöitä ja poliitikkoja. Montparnassen torni Pariisissa on ainoa pilvenpiirtäjä, jota pidetään kaikista nykyaikaisimpana muistomerkkinä, josta voit kokea upeat näkymät kaupunkiin ja Eiffel-tornille.