Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS KEFLAVIK

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Keflavik

  Koe henkeäsalpaavia maisemia ja tämä ihana kaupunki itseksesi asuntoauton vuokrauksella Keflavikista! Tutustu maalaukselliseen rantaviivaan, jyrkkiin kallioihin ja laaksoihin omalla henkilökohtaisella kiertomatkalla Islannissa. 60- ja 70-luvuilla Keflavikista oli kotoisin myös suuri määrä Islannin muusikoita ja siksi se tunnetaan myös nimillä bítlabærinn tai The Beatle Town. Rock 'n' Roll museossa voit oppia lisää Islannin musiikin historiasta. Auto Europella asuntoautosi noutaminen on helppoa. Valitse mieluisesi vuokraamon toimisto Keflavikissa omien tarpeidesi mukaan. Valinta on suuri ja löydät matkallesi varmasi sopivimman. Varaa helposti verkossa tai ota meihin yhteyttä.

  Leirintäalueet Keflavikin seudulla

  Jos aloitat Islannin matkasi Keflavikista, voit pysäköidä ajoneuvosi heti lähelle lentokenttää ennen matkaasi Islantia pitkin. Loma asuntoautolla Islannissa on klassikko! Ehdotamme alla joitakin lerintäalueita, lähinnä länsirannikolta. Islannin leirintäalueilla sinun ei yleensä tule odottaa ylellisyyttä tai paljon viihdettä, ne ovat yksinkertaisesti majapaikkoja jatkamaan matkaa lyhyen tauon kuluttua.

  Grindavik Camping Site Tämä lähellä Keflavikin lentokenttää oleva kompleksi on hyvässä kunnossa ja varustettu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset onnistunutta lomaa varten. Ystävällinen palvelu, kauniit yleiset tilat ja suuri terassi tekevät täydellisen tarjouksen, jossa on hinta-laatusuhde kohdallaan.
  Borgarnes Camping Site Tämä leirintäalue sijaitsee länsirannikolla, kun ajat Reykjavikin ohi pohjoiseen. Tämä paikka on luonnon ystäville ja on varustettu kaikella olennaisella. Kuitenkin itse kohde on alueen keskustassa keskeisellä paikalla, jonka läheltä löytyy kauppoja, toimistoja ja kouluja.
  Mosskogar Camping Tämä alue sijaitsee Reykjavikin sadealueella ja Keflavik on nopeasti saatavutettavissa. Täältä voit helposti vierailla pääkaupungissa ja silti nauttia luonnosta Mosfellsbaerin alueen keskellä.
  Hofn Camping Voit pysähtyä tauolle tässä pienessä kalastajakylässä kauniin luonnon ympäröimänä. Lähellä sijaitsee ravintola, muuten suhteellisen edullinen itsehoitovaihtoehto on paras. Lyhyille matkoille löytyy myös bussilinja.
  Hlid Camping Myvatnjärven lähellä sijaitsevalla alueella olet sekä sivilisaation lähellä, että myös erityisen upean luonnon ympärillä. Täällä revontulet eivät ole harvinaisia. Tilat ovat toiminnallisia ja puhtaita. Etsi autopaikka, joka on suojattu, koska tuulet voivat olla voimakkaita!

  Saatavilla olevat asuntoautot Reykjavikissa

  Näytämme sinulle nyt muutamia saatavilla olevia asuntoautoja Keflavikissa. Kahdelle hengelle erityisen hyvin sopii Wrangler Super Camper, ns "makuuauto" parivuoteella, automaattivaihteistolla ja nelivedolla. Tämä on mainio off-road tilaisuuksille! Jos matkustat viiden hengen ryhmässä, Motor Home 5 voi olla ensimmäinen valintasi C-luokasta. Saatavilla on kaikki, mitä tarvitset mukavalle matkalle, kaksi parivuodetta ja yksi sänky, suihku ja mahdollisuus asentaa turvaistuin. Pienelle perheelle tai 3 hengelle Premium 4 x 4 tarjoaa kaikki mukavuudet. Jos haluat hieman luksusta, harkitse 4 x 4 Luxury asuntoautoa neljälle. Tämä ajoneuvo tarjoaa kaksi parisänkyä, keittiön, suihkun ja paljon muuta.

  Wrangler Super Camper Motor Home 5

  Wrangler Super

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Sleepervan
  Pituus: 4.2 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti 4x4
  Polttoaine: Bensiini

  Motor Home 5

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C -luokka
  Pituus: 5.86 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Premium 4x4 Luxury 4x4

  Premium 4x4

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 5.8 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Luxury 4x4

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 6.3 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti 4x4
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Keflavikista

  Asuntoauton vuokraus Keflavikista on erittäin helppoa. Keflavik on suurin kaupunki Reykjanesin niemellä ja samalla tunnelmallinen satamakaupunki upealla näköalalla rannikolle ja merelle. Täällä voit ihailla hyvin säilyneitä rakennuksia menneiltä ajoilta, esimerkiksi Tanskan liikemiehen Peter Duusin punainen omakotitalo, joka on peräisin 1900-luvulta. Toinen näkemisen arvoinen kohde on islantilaisen taiteilijan Ásmundur Sveinsson kalastuksen muistomerkki. Todellinen aarre on vuonna 1915 rakennettu suhteellisen pieni Keflavíkurkirkja-kirkko, joka erottuu kirkkaalla maalilla kiehtovasta ympäristöstään. Keflavik on vain 40 kilometrin päässä Reykjavikista, Islannin pääkaupungista.

  Matkailuauton vuokraus Keflavikista yhdistää sinut luonnon kanssa ja voit matkustaa villeille, eristetyille kohteille kaukana pohjoisessa, jossa voit kokea unohtumattomia hetkiä. Tilan puute eikä aika pysty vaikuttamaan matkasuunnitelmiisi ja pystyt sitoutumaan täysin kaikkeen, mitä Islannin luonnolla on tarjolla. Matkallasi voit tutustua tulivuoriin, jäätiköihin, rajuihin vesiputouksiin, piilotettuihin lahtiin ja pieniin kalastajakyliin. Voit myös käydä hevostiloilla, joista kauniit Islannin hevoset ovat kotoisin. Surrealistinen tunnelma syntyy revontulien syttyessä taivaalle, josta kirjaimellisesti tulee matkasi kohokohta ja on aina vetänyt puoleensa valokuvaajia ja katsojia ympäri maailmaa.

  Voit noutaa asuntoautosi heti saapuessa paikalle joko Reykjavikista, tai Keflavikista. Ota selvää kaikista matkarajoituksista ennen matkalle lähtöä. Islannissa on hyvin hoidettu moottoritie, joka vie sinut koko saaren ympäri. Kuitenkin enemmän syrjäisillä seuduilla tiet saattavat olla hoitamattomia ja päällystämättömiä. Useat vuokraamot eivät salli matkustamista ajoneuvoillaan näillä alueilla tai teillä. Valitse siis kohteesi tarkasti ja keskustele mahdollisista poikkeuksista vuokraamosi kanssa.