Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS LYON

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Lyon

  Lyon on Ranskan kolmanneksi suurin kaupunki ja Unescon maailmanperintökohde. 470 kilometriä etelään Ranskan pääkaupungista Pariisista ja vain 56 kilometrin päässä Marseillesta sijaitseva Lyon on täydellinen lähtökohta, jos haluat tutustua Ranskan muihin alueisiin. Innovatiivisena kaupunkina Lyonin tärkeimmät teollisuudenalat ovat pankki-, lääke- ja ohjelmistoyritykset. Kaupunki on myös Euronewsin, Interpolin ja kansainvälisen syöpätutkimusviraston keskus.

  Ensimmäiset merkit kaupungin asutuksesta tulevat vuodelta 43 eKr., kun Rooman senaatti pyysi perustamaan asutuksen siihen kohtaan, jossa kaksi jokea kohtaavat. Tästä eteenpäin ja sen etuoikeutetun sijainnin ansiosta Lyonista tuli viestinnän keskus ja lähtökohta kiertomatkoille Ranskassa. Asuntoauton vuokraus Lyonissa on erinomainen vaihtoehto tutkia kaupunkia, koska sillä on niin paljon historiaa, kulttuuria ja kulinaarisia nautintoja.

  Tutustu Auto Europeen ja yllätyt iloisesti vuokralla olevista asuntoautoista. Yrityksemme asuntoautojen vuokrausasiantuntijat ovat tavoitettavissa palvelunumerosta tai sähköpostitse ja auttavat sinua suunnittelemaan ja valitsemaan täydellisen matkailuauton lomallesi. Kun olet varma, mikä matkailuauto sopisi parhaiten tarpeitasi varten, opastamme sinua sitten varausprosessissa.

  Leirintäalueet Lyonin seudulla

  Jos aiot vierailla kaupungissa, leirintäalue on yksi halvimmista ja rennoimmista vaihtoehdoista yöpyä, jos valitset asuntoauton vuokrauksen Lyonissa. Seuraavaa neljää leirintäaluetta voimme suositella lomasi ajaksi niiden tarjoamien mukavuuksien ja kaupungin läheisyyden vuoksi. Lähellä sijaitsevat vesipuistot, keittiö ja pesulapalvelut, pelihuoneet ja kaupat tekevät näistä leirintäalueista enemmän kuin käytännöllisiä ja viihdyttäviä. Jotkut leirintäalueet ovat hyvällä paikalla, ja niitä ympäröivät rehevät viheralueet, puut ja villieläimet. Jos olet onnekas, sinulla on lähellä jopa joki kajakkimatkalle tai mahdollisuus piknikille sen rannalla.

  Camping des Barolles Vain 20 minuutin päässä maagisesta Lyonista löydät rauhallisen ja miellyttävän leirintäalueen. Camping des Barollesin leirintäalueella voit rentoutua ja tutustua Lyoniin vapaa-ajan mahdollisuuksiin lukuisten paikallisten julkisen liikenteen vaihtoehtojen avulla. Itse leirintäalueelta löytyvät kaikki mukavuudet, joita voit odottaa modernilta eurooppalaiselta leirintäalueelta 365 päivänä vuodessa. Voit valita 45 matkailuautopaikasta ja nauttia ruokakaupan, pesulan, baarin ja internetyhteyden tarjonnasta. Tämä perheomisteinen leirintäalue on ollut olemassa 1960-luvulta lähtien ja tarjoaa lämpimän, ystävällisen ympäristön, täynnä aitoja alueellisia viehätysvoimia.
  Camping De Lyon Camping De Lyon sijaitsee 6 hehtaarin luonnonpuistossa. Hienolla mukavuuksilla tämä leirintäalue on ihanteellinen tukikohta Lyonissa oleskeleville. Leirintäalueella on lämmitetty uima-allas, lasten leikkipaikka, kahvila/ravintola, lomakeskus ja tuoretta leipää joka päivä. Sadepäivinä he tarjoavat jopa biljardipöydän ajan kuljettamiseksi. Sen sijainti niin lähellä Lyonia tarkoittaa myös, että sinulla on enemmän aikaa nauttia kaikesta, mitä tällä Unescon maailmanperintökaupungilla on tarjota. Kaupoista museoihin ja uskomattomiin festivaaleihin - kaupunki herää eloon kotisi ovella.
  Camping Les Portes Du Beaujolais Tämä 4 tähden leirintäalue sijaitsee ainutlaatuisella paikalla, jotta voit paitsi tutustua Lyonin kaupunkiin, mutta myös hyödyntää paikallisia mukavuuksia. Täydellinen sijainti, jos haluat harrastaa golfia, kalastusta, pyöräilyä ja yleistä rentoutumista luonnon keskuudessa. Vieraat rakastavat erityisesti paikallista vesipuistoa. Leirintäpaikkoja on saatavana 1. maaliskuun - 31. lokakuun välillä, ja joillakin on saatavilla myös sähköä, vettä ja viemäri. Suihkupalveluja on tarjolla mukavuutesi vuoksi ja soveltuvat erityisesti lapsille ja vammaisille vieraille. Leirintäalueella löytyvät myös hyvinvointikeskus, minigolf ja paikallinen vesipuisto.
  Kanopee Village Tämä perheomisteinen leirintäalue on täydellinen kolmen tähden lomallesi Lyonissa. Tämä leirintäalue löytyy Lyonin ulkopuolella, Trevoux'n kaupungissa, mutta silti täydellinen paikka, josta käydä Lyonissa. Ystävällinen ilmapiiri, vihreät avoimet alueet, jokimaisema ja muita mukavuuksia voit odottaa modernilta ranskalaiselta leirintäalueelta. Voit harrastaa melontaa, pyöräilyä ja patikointia tai tutustua rikkaaseen paikalliseen historiaan. Lähistöllä on myös vesipuisto, jossa on lämmitetty uima-allas, jättiläismäinen liukumäki ja lastenallas.

  Saatavilla olevat asuntoautot Lyonissa

  Lyon tarjoaa lukuisia matkailuautoja, joista monissa on poikkeuksellisia ominaisuuksia. Seuraavat listalla ovat Lyonin vuokrattuimpia matkailuautoja. Urban Model autoautossa voi nukkua jopa neljä ihmistä mukavasti. Käytössäsi on myös moderni keittiö, suihku ja wc, mukaan lukien jäte- ja vesisäiliöt. Lämmitys on saatavana myös talvimatkoille. Myös Nomad matkailuautossa voi nukkua neljä ihmistä. Sen koko on sama kuin edellisen matkailuauton, melkein 5,5 metriä. Siinä olevia ominaisuuksia ovat moderni keittiö, wc ja kylpyhuone. Mukana ovat myös vesi- ja jätesäiliöt. Jos etsit vähän enemmän tilaa, niin B-luokan matkailuautomme Classic 5 kerrossänkymalliin mahtuu viisi ihmistä mukavasti. Tavallisten keittiö-, suihku- ja wc-ominaisuuksien lisäksi sinulla on myös takakamera, joka on ihanteellinen peruutusta ja pysäköintiä varten turvallisesti. Viimeisenä Family Plus asuntoauto on upea jopa kuuden hengen suurille perheille. Tässä C-luokan asuntoautossa on kaksi parivuodetta ja kaksi erillistä sänkyä. Vaikuttavassa seitsemänmetrisessä asuntoautossa on keittiö, suihku, wc, lämmitys ja jäte- ja vesisäiliö.

  Urban Plus Nomad

  Urban Plus

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.41 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Nomad

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.42 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Classic 5 henkeä Bunk Bed Family Plus

  Classic 5

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus: 7-7.2 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.51 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Lisätietoa Lyonista

  Lyon on vilkas ranskalainen ja Auvergne-Rhones-Alpes-alueen pääkaupunki. Noin 510 000 asukkaan kaupunki kasvaa huomattavasti kesäkuukausien aikana, kun turisteja saapuu tutkimaan lukuisia museoita, ravintoloita, kahviloita, baareja, monumentteja ja nähtävyyksiä. Usein kävijät yöpyvät yhdessä kaupungin kalliissa hotelleissa, mutta paljon edullisempi tapa on matkailuauton vuokraus Lyonissa. Mukavalla matkailuautollasi, joka on varustettu täysin modernilla keittiöllä, wc:llä ja suihkulla, voit jäädä yöksi yhdelle monista leirintäalueista. Valitsemaltasi leirintäalueelta voit käyttää julkista liikennettä Lyoniin ja tutustua sen moniin historiallisiin katuihin.

  Lyonissa suosittelemme vierailua maailmankuuluun Notre Damen basilikalla, Museum of Cinema Miniature-museossa, Lyonin taidemuseossa ja Parc de la Tete d’Or -museossa. Älä unohda myös käydä kävelyretkellä Lyonin keskustassa ja sen perinteisissä kaupunginosissa. Tee ostoksia sydämesi kyllyydestä Lyonin tärkeimmällä Presqu’llen ostosalueelta, jolla Rue Victor Hugo ja Rue de la Republique liittyvät Place Bellecour aukion pääkadulle. Yksinkertaisesti ihana.