Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MALMÖ

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Malmö

  Auto Europen kautta löydät edullisten vuokra-autojen lisäksi myös asuntoautoja ja jopa autokuljettajaspalveluja. Yli 60 vuoden kokemus alalta puhuu puolestaan. Suunnittele asuntoauton vuokraus Malmössä ja toteuta unelmiesi loma Skandinaviassa. Asuntoauton avulla voit tutustua parhaiten Malmöön ja koko Ruotsiin matkasi aikana. Rajoittamaton vapaus yhdessä maksimaalisen mukavuuden kanssa odottavat sinua. Upeat kaupungit, kuten Malmö tai Tukholma, tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Meidän varaustiimi neuvoo sinua mielellään ilman velvoiteita puhelimitse tai sähköpostitse.

  Leirintäalueet Malmön seudulla

  Alla olevasta luettelosta löytyy muutama Malmön leirintäaluevaihtoehto, joita olemme sinulle valinneet. Voit varata itsellesi autopaikan joko etukäteen, tai ole spontaani ja pysähdy yhteen silloin, kuin mielesi tekee.

  First Camp Malmö Upea näkymä Öresundin sillalle aivan meren rannalla odottaa sinua First Camp leirintäalueella Malmössä. Kööpenhaminan, Lundin ja Österlenin välittömässä läheisyydessä on monia mahdollisuuksia retkille, nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia, viihdettä ja ulkoilumahdollisuuksia.
  Habo Ljung Camping Tämä suosittu perheystävällinen leirintäalue sijaitsee Ruotsin lounaisosassa, noin 15 km Malmön pohjoispuolella, kauniin maaseudun ympäröimänä helposti saavutettavissa mantereen kautta. Tilavan ja lapsiystävällisen rannan vieressä tämä alue on täydellinen uintia ja muuta toimintaa varten.
  Falsterbo Resort Tämä leirintäalue sijaitsee puolen kilometrin päässä Malmöstä. Nauti päivästä rannalla tai tutustu viehättävään ympäristöön. Kaunis valkoinen hiekkaranta on kävelymatkan päässä leirintäalueelta. Käy Malmössä Öresundin sillan kautta.
  Barsebäckstrand Camping & Stugby Tämä lapsiystävällinen leirintäalue merenrantakohteessa sijaitsee noin 30 km Malmön pohjoispuolella. Kaikilta autopaikoilta on vaikuttava näkymä merelle. Golfkenttä on vain 2 kilometrin päässä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Malmössä

  Seuraavaksi esittelemme muutamia esimerkkejä käytettävissä olevista matkailuautomalleista Malmössä. Edullinen 6 metrin pitkä Van tarjoaa parivuoteen, sekä keittiön, suihkun, wc:n, jäte- ja juomavesisäiliön ja lämmityksen. Ajoneuvomallit ovat 1-3 vuotta vanhoja. Family Standard mallissa voi nukkua 4 henkilöä parivuoteella ja kahdella erillisellä sängyllä. Lisäksi tässä ajoneuvossa on keittiö, suihku, wc, jäte- ja juomavesisäiliö ja lämmitys. Pituutta on noin 7,5 metriä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus asentaa lastenistuimia ja polkupyöräteline. Family asuntoautossa on kaksi kahden hengen ja kaksi yhden hengen sänkyä, sekä lisäksi keittiö, suihku, wc, jäte- ja juomavesisäiliö ja lämmitys, ja se on noin 1 metrin lyhyempi. Suurimmalle perheelle ja pienemmille ryhmille sopii Family Plus. Tämä matkailuauto tarjoaa samanlaisia ominaisuuksia kuin edellä mainittu ajoneuvo. Katso yksityiskohtaiset tiedot meidän varausjärjestelmästä. Kauttamme voit myös varata lisävarusteita ongelmitta.

  Van Adria

  Van

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.9-6.8 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Adria

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Family Family Plus

  Family

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.3-7.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuell
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Malmöstä

  Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki yllättää ja lumoaa sinut. Öresund-silta Kööpenhaminasta johtaa sinut kauniiseen Skånen lääniin ja sen upeaan Malmöön. Malmö on laajentumisesta huolimatta pysynyt hallinnassa ja ystävällisenä kaupunkina, jossa on monenlaisia kulttuurikohteita. Erityisen suositeltavaa on käydä Malmön Moderna Museet museossa. Kaupunki tarjoaa lukuisia laadukkaita ravintoloita, bistroja ja upeita kahviloita, jotka odottavat sinua. Malmössä on paljon ostosmahdollisuuksia, varsinkin jos etsit ruotsalaista muotoilua ja uusia, trendikkäitä ruotsalaisia muotimerkkejä. Nauti 2,5 km pitkästä Ribersborgin rannasta. Mene uimaan tai ota aurinkoa, tästä voit nauttia vain kesäkuukausina. Voit helposti päästä rannalle kaupungin keskustasta kävellen.

  Jopa 30% Malmön kaupungin eteläisen osan asukkaista käyttää päivittäin polkupyörää. Tästä syystä Öresundin kaupunki on investoinut valtavasti polkupyöräinfrastruktuuriin viime vuosina. Tästä syystä Malmö on nyt yksi Euroopan pyöräilyystävällisimmistä kaupungeista. Malmössä viime vuosina on kasvanut useita paikallisia pienyrityksiä ja valmistajia. Syynä tähän on kasvava kiinnostus paikallisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin. Voit kokea uusia makuja, läheltä ja kaukaa, sekoitettuna Skånen perinteen kanssa, kuten ålagille, spättekaka (keitetty alueen kakku-erikoisuus), äggakaka (täytetty panssari paistettulla pekonilla), martinsgans (perinteinen hanhi-illallinen) ja loputon valikoima marinoituja silakoita. Malmössä syöminen on aina monipuolinen ja mielenkiintoinen kokemus.

  Vuokraa asuntoauto Malmöstä ja voit kokea tämän trendikkään kaupungin lisäksi myös sen lähialueita, tai lähteä matkaan vaikkapa pääkaupunkiin Tukhomaan tai maan pohjoisosaan asti. Ruotsista löytyy lukuisia järviä ja jokia, metsiä ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Mikä olisikaan parempi idea tutustua tähän kaikkeen, kuin asuntoauton vuokraus Malmöstä. Älä stressaa julkisen liikenteen tai hotellien kanssa, täytä asuntoautosi maukkailla paikallisilla raaka-aineilla ja valmista itsellesi lempiruokaa matkasi aikana. Ruotsin liikenne ei ole stressaavaa, joten matkastasi tulee varmasti rentouttava.