Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS TUKHOLMA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Tukholma

  Auto Europe on tehnyt autonvuokrauksen välittämistä jo useita vuosia, mutta tarjoamme paitsi edullisia vuokra-autoja, mutta myös asuntoautoja. Harkitse asuntoauton vuokrausta Tukholmassa ja aloita mainio Skandinavian lomasi suunnittelu. Tutustu Tukholmaan ja Ruotsiin täysin omalla tavallasi asuntoautolla. Se tarjoaa rajoittamattoman vapauden yhdistettynä kaikkiin mahdollisiin mukavuuksiin. Kauniit kaupungit, kuten Tukholma ja Malmö odottavat sinua. Asinantuntijamme neuvovat sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostilla. Jos tiedät jo, mitä haluat, varaa suoraan netistä!

  Leirintäalueet Tukholman seudulla

  Matkailuauton vuokraus Tukholmassa takaa mutkattoman ja hyvin suunnitellun lomanvieton. Olemme koonneet listan parhaista leirintäalueista Tukholmassa ja sen ympäristössä sinua varten. Varaa ajoissa!

  Långholmens
  Husbilscamping
  Tämä leirintäalue on ihanteellinen lomailuun Tukholmassa. Täältä löydät kaikki tarvitsemasi palvelut ja se on lähellä kaupunkia ja sen nähtävyyksiä. Alueelta on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet Tukholmaan.
  Bredäng
  Camping
  Stockholm
  Leirintäalue sijaitsee kauniilla paikalla vain 10 km lounaaseen Tukholman keskustasta. Mälarhöjdsbadetin rannalle on matkaa vain noin 350 metriä. Sinulla on myös useita aktiviteettimahdollisuuksia, kuten minigolf, uima-allas, tennis ja ostosmahdollisuuksia IKEA:ssa ja Heron Cityssä. Hintaan sisältyy kuuman veden käyttö, joka on hankittu ympäristöystävällisellä kaukolämmöllä.
  Ängby
  Camping
  Ängby Camping on avoinna ympäri vuoden ja on hyvin perheystävällinen. Alue sijaitsee Mälaren järvellä ulkoilma-altaalla, jossa on laituri ja vesiliukumäki.
  Tantolundens
  Husbilscamping
  Stockholm
  Aivan kuten ensimmäinen leirintäalue, myös tämä on ihanteellinen lomailuun Tukholmassa. Täältä löydät tarvitsemat palvelut ja kaikki kapungin nähtävyydet ovat lyhyen matkan päässä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Tukholmassa

  Alla esittelemme muutamia saatavilla olevia asuntoautoja Tukholmassa. Edullinen 6-metrinen Van tarjoaa parivuoteen, keittiön, suihkun, wc:n, jäteveden ja juomaveden säiliöt ja lämmityksen. Mallit ovat yhdestä kolmeen vuotta vanhoja. Compact Standard sopii 4 hengelle, mutta saatavilla on vain kaksi parivuodetta, sekä keittiö, suihku, wc, jäte- ja juomaveden säiliöt ja lämmitys. Pituutta on noin 6 metriä. Enemmän ominaisuuksia tarjoaa Family Standard asuntoauto. Se tarjoaa tilaa jopa 4 hengelle, jossa on yksi parivuode, kaksi sänkyä, keittiö, suihku, wc, juomaveden ja jäteveden säiliöt ja mahdollisuus asentaa turvaistuimia. Suuremmille perheille ja pienille ryhmille parempi vaihtoehto on Family Luxury. Yli 7 metriä pitkä matkailuauto tarjoaa monia mukavuuksia, kuten kolme parivuodetta, keittiön, suihkun, wc:n, juoma- ja jätevesisäiliön, sekä tietenkin lämmityksen. Lisävarusteita, kuten retkeilypöytä ja tuolit voi varata etukäteen milloin tahansa ilman ongelmia.

  Van Comfort Standard

  TC Van (Luxury)

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.9-6.8 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Comfort Standard

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.41 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Family Standard Family Luxury

  Family Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Luxury

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.28 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Tukholmasta

  Lista asioita, joita voit tehdä Tukholmassa on loputon. Valinnanvaraa on niin paljon, että on halpompi valita vain muutamia kohokohtia - suuria ja pieniä, tunnettuja, suosittuja, ainutlaatuisia ja klassikoita, kuten Vasa-museo ja modernimmat kohteet, kuten ABBA museo. Vasa laiva on ainut laatuaan, vielä olemassa oleva 1700-luvun laiva. Laiva on 95 prosentisesti alkuperäinen ja se on koristeltu sadoilla veistoksilla.

  Tervetuloa yhteen suurimmista linnoista Euroopassa! Kuninkaanlinnan on virallinen Ruotsin kuninkaan asuinpaikka 600 huoneella. Fotografiska on yksi suurimmista nykyvalokuvataiteen paikoista. Vuosittain esillä on neljä ainutlaatuista suurta näyttelyä ja noin 20 pienempää näyttelyä. Moderna Museet museossa on yksi tärkeimmistä taidekokoelmista Euroopassa 1900-luvulta nykypäivään, esimerkiksi Picasson, Dalin, Matissen ja Derkertin taiteella. Tukholman kaupungintalo ja sen torni sen kolmella kultaisella kruunulla on yksi kuuluisimmista kohteista. Se on yksi parhaista esimerkeistä kansallisromantiikan arkkitehtuurista. Gamla Stan, vanhakaupunki, on yksi suurimmista ja parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungin keskustoista Euroopassa ja yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Tukholmassa.

  Skansen on erittäin suosittu perheille. Tämä on vanhin ulkoilmamuseo maailmassa ja saman aikaisesti Tukholman eläintarha Skandinavian eläimillä. Koe iloista ja maagista tunnelmaa Gröna Lundissa, Tukholman huvipuistossa. Tee päiväretki Drottningholmiin ja koe historiallinen miljöö. Drottningholmin linna on parhaiten säilynyt kuninkaanlinnan Ruotsissa. Se oli rakennettu 1700-luvulla ja on vakituinen kuninkaallisen perheen asuinpaikka ja yksi kolmesta maailmanperintökohteista Tukholmassa.

  Jätä suurkaupunki taaksesi ja koe Tukholman lähialueet, jossa sinua auttaa tietenkin asuntoauton vuokraus Tukholmasta. Täältä löydät historiallisia kohteita, viehättäviä kaupunkeja, järviä, metsiä ja saaristoja. Lännessä löydät Mälarenjärven sen metsäisillä lahdilla, puistoja, kauniita linnoja, kartanoita ja maailmanperintökohteita. Pohjoisessa löydät viehättäviä kyliä ja yliopistokaupungin Uppsalan. Etelässä näet meren horisontissa ja löydät useita kävelyreittejä ja risteilyjä.