Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MILANO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Milano

  60 vuoden ajan Auto Europe on ollut yksi suosituimmista autonvuokrauksen välittäjistä maailmanlaajuisesti. Paras vuokra-auto parhaaseen hintaan, sekä asuntoauton vuokraus Milanossa hoituvat helposti meidän verkkosivujemme kautta. Asuntoauton ansiosta voit vapaasti ja itsenäisesti käydä Pohjois-Italian metropoleissa tai aloittaa oman kiertomatkasi Italiassa. Milano on tunnettu maailmanlaajuisesti, on toiseksi suurin kaupunki Rooman jälkeen, maan talouden moottori, sekä yksi johtavista muodin kaupungeista. Koe kaikki tämä ja paljon muuta itsenäisesti ja rauhallisesti nelipyöräisellä hotellilla.

  Leirintäalueet Milanon seudulla

  Matkailuauton vuokraus Milanosta on kannattavaa ja sen ympäristöstä löytyy saatavilla olevia leirintäalueista jokaiseen makuun! Olemme valinneet sinulle muutamia ja annamme yleiskuvan, joka voi auttaa sinua päättämään, missä haluat pysähtyä kiertomatkallasi Italiassa.

  Camping Village Città di Milano Tämä alue on lähellä kaupunkia, jonne pääsee bussilla tai metrolla. Suurin etu on, että sinun ei tarvitse siirtää asuntoautoasi loman aikana Milanossa. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset; saniteettitilat, pesuhuoneen, leikkipaikan lapsille ja useita aktiviteettejä. Voit nauttia Pizzasta ja juotavaa paikallisessa ravintolassa ja tehdä pieniä ostoksia minimarketissa.
  Area Sosta New Park Milano Tämä leirintäalue on turvallinen, hyvin hoidettu ja läheltä löytyy mainio pizzeria. Koko alue on asfaltoitu ja valoisa, sekä hiljainen. Asuntoautot voivat käyttää likaveden kaivoa, kaikille on käytössä pienet ja puhtaat saniteettitilat. Rautatieasema sijaitsee vain 800 metrin päässä ja käytössäsi on myös bussikuljetus.
  Milano Camper Park 4 tähden leirintäalue kustantaa päivässä 30€, johon sisältyy sähkö ja se on avoinna ympäri vuoden. Se sijaitsee Milanon sydämessä, lähellä Porta Nuovaa, josta julkinen liikenne on helposti saatavilla. Käytössäsi on pesuhuone kuivausrummulla, suihkut ja vessat, sekä vesi. Varsinkin iltaisin alue on kaunis, jolloin voit nauttia aitoa italialaista ruokaa paikallisessa ravintolassa.
  Camping Gardenia Tämä kaunis, 4,5 tähden leirintäalue sijaitsee noin 63 kilometriä Milanosta Como-järvellä Domasossa. Täällä voit nauttia ihanista maisemista, pohjois-italialaisesta ruoasta ja näkymistä järvelle ja vuorille. Jokaiselle asuntoautolle on mahdollisuus sähköön, käyttää vessoja ja suihkuja, päärakennus tarjoaa pienen kaupan, oleskelutilat, langattoman netin ja ulkoa löytyy lasten leikkipaikka.
  Camping ai Colli Fioriti Lugano ja Como järvien välissä sijaitseva leiri ei ole vain matkailijoille Sveitsistä. Päärakennuksen pohjakerroksesta löytyvät pesuhuoneet kuivausrummulla, ensimmäisessä kerroksesta ravintola, baari ja kauppa, sekä toisessa kerroksessa ovat vuokrattavat huoneet. Alueella on langaton nettiyhteys, leikkipaikka lapsille ja monia aktiviteettimahdollisuuksia, kuten tennistä ja uintia.

  Saatavilla olevat asuntoautot Milanossa

  Olemme koonneet pienen valikoiman saatavilla olevia asuntoautoja Milanossa, joista voit valita mieleisen. Active Plus asuntoautoon mahtuu 4 henkeä. 2 parisänkyä, käytännöllinen keittiö ja mahdollisuus asentaa lastenistuimia tarjoavat mukavuutta matkallesi. B-ryhmän/C-luokan asuntoautoon mahtuu 6 henkilöä kahdella parivuoteella ja kahdella erillisellä sängyllä, täydellinen perheille. Tälle luokalle tarjotaan 2100 kilometriä ilmaiseksi. Jos matkustat kumppanisi tai pienen lapsen kanssa, Compact Plus tarjoaa yhden parisängyn. Käytettävissäsi ovat polkupyöräteline ja lastenistuimet. Jos ryhmä koostuu 7 hengestä, D-ryhmän malli on täydellinen. Nukkumapaikkoja löytyy kahdella parisängyllä ja kolmella erillisellä sängyllä.

  Active Plus B-luokan asuntoauto

  Active Plus

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.42 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  B-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.7 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Compact Plus D-luokan asuntoauto

  Compact Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B-luokka
  Pituus:5.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  D-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Milanosta

  Sykkivä Milano sijaitsee Alppien juurten ja Po-joen välissä, ja kauniiden pohjoisen järvien vieressä, kuten Garda, Como ja Lugano, sekä Maggiore. Täällä voit vierailla kauniissa Simionen kaupungissa tai historiallisissa kaupungeissa Riva del Garda ja Torbole. Tunnetuimpia Milanon nähtävyyksiä ovat ainutlaatuinen Milanon tuomiokirkko (Duomo Santa Maria Nascente), Naviglin kaupunginosa purjehduskelpoisilla kanavilla, jotka olivat jo aikaisemmin Milanon tärkeä vesireitti. Milanon kaupunki on hyvin kansainvälinen ja tämä metropoli yli 26 vuosisadan historialla sai vaikutteita Saksasta, Ranskasta ja Itävallasta! Teatterin ja oopperan ystäville vierailu Teatro alla Scalassa Milanossa on upea kokemus. Lippuja oopperaan, konsertteihin tai balettiesityksille tulee ostaa aina hyvissä ajoin, sillä ne voivat olla loppuunmyyty nopeasti.

  Milano on kulttuurien ja mediamogulien, sekä Italian pörssin kotikaupunki. Milanossa pidetään monia kansainvälisiä messuja, kuten esimerkiksi Milanon huonekalumessut, jossa käy matkailijoita ympäri maailmaa. Milano on yksi tärkeimmistä muotikaupungeista maailmalla, koska Milanosta puhutaan samoin kuin Pariisista, New Yorkista tai Lontoosta. Suurimmilla muotiliikkeillä Italiassa, kuten Armani, Dolce & Gabbana, Gucci ja Prada, on täällä oma keskus. Kiertely Via Montenapoleone, Via Sant'Andrea tai Corso Vittorio Emanuele muotiliikkeissä, mainitakseni vain muutamia tärkeimpiä, on ehdottoman välttämätöntä. Ketkä ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista, sisustuksesta tai muotoilusta, voivat ihastella luovia näyttelytilojen sisustuksia ja käyttää sitä inspiraation lähteenä.

  Vuokraa asuntoauton Milanossa ja sinulla on tien päällä on mukavaa ja voi vapaasti määrittää oman reitin ja jos pysähdyt syrjäisemmällä alueella, voi silti tuntea olonsi kotoisaksi. Voit säästää aikaa ja rahaa hotellivarauksissa ja keskittää huomiosi muihin asioihin. Milanosta saavutat nopeasti Bergamon, joka on erittäin tyylikäs kaupunki historiallisella tunnelmalla. Como-järvi ja sen samanniminen kaupunki ovat toinen kannattava tavoite, mutta myös Verona, Adrianmeri ja Venetsia ovat helposti saavutettavissasi.