Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS ROOMA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Rooma

  Auto Europe on ollut jo 60 vuoden ajan yksi arvostetuimmista autonvuokrauksen välittäjistä maailmanlaajuisesti. Fantastisia vuokra-autoja lyömättömillä hinnoilla, vaativa kuljetuspalvelu, sekä yksilöllinen asuntoauton vuokraus, kaiken voit varata muutamalla askeleella verkossa. Asuntoauton vuokraus Roomassa mahdollistaa täysin vapaan kiertelyn paitsi Ikuisessa kaupungissa, joka on aina ollut henkilökohtaisella matkalistalla, mutta myös kaunista Lazion maaseudulla Keski-Italiassa. Erityisen houkutteleva on matka rannikolla pitkin Välimerta ja sen mäntymetsää, josta on henkeäsalpaavat näkymät taivaansiniseen mereen. Oikealla asuntoautolla voit nauttia Italian ilmastosta, kulinaarisuudesta ja historiasta. Roomasta pääset vain 2 tunnissa Toscanaan. Kulttuurikaupunki Firenze ihanilla rakennuksilla Medicinin dynastian ajalta, keskiaikainen kaupunki Siena ja San Gimignano kutsuvat vierailulle. Jos sinulla on enemmän aikaa, voit myös mennä Milanoon ja nauttia Como-järven ympäristöstä.

  Leirintäalueet Rooman seudulla

  Kaupungissa ja sen ympäristössä on useita leirintäalueita, jonne voit suunnata, kun suoritat matkailuauton vuokrauksen Roomassa. Täältä voit lähteä tutkimaan Italian pääkaupunkia tai itse Italiaa! Valikoimasta parhaita paikkoja olemme valinneet sinulle ja muutaman silmiinpistävän, jotka voivat auttaa sinua päätöksen teossa.

  Flaminio Village Bungalow Park Tämä alue on avoinna ympäri vuoden ja on ollut perheomistuksessa vuodesta 1974, sekä sijaitsee vain kivenheiton päässä Rooman keskustasta. Ihana uima-allas viheralueella ja moderneilla mukavuuksilla odottaa sinua. Lemmikit ovat tervetulleita tänne. Tämän rentouttavan loman edessä ei seisoo mikään.
  Camping Tiber Tämä leirintäalue sijaitsee suoraan kaupungin ulkopuolella Tiberin rannalla. Täällä et varmasti turhaudu tutkiessa Roomaa, koska ystävällinen ilmapiiri kutsuu rentoutumaan! Täällä voit nauttia herkullisen, tiiliuunissa vastaleivotun pizzan.
  Camper Club Miralago 5 tähden leirintäalueelta parhaalla palvelulla ja Rooman vieraanvaraisuudella, voit matkustaa sekä Roomaan, että Tivolin pieneen kaupunkiin, joka sijaitsee 32 kilometrin päässä Roomasta ja on tunnettu kauniista puutarhasta ja sen vesistä. Mainitsemisen arvoisia ovat Villa Adriana ja Villa d'Este, jotka ovat molemmat maailmanperintökohteista.
  Camping Village Fabulous Tämä erinomainen paikka sijaitsee Casal Paloccossa, edullisella asuinalueella, josta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan, lentokentälle ja Ostian rannoille Rooman ulkopuolella. Täältä on metroyhteys ja säännöllisesti kulkeva bussilinja. Laitos on hyvin hoidettu ja tarjoaa kaikki mukavuudet rentouttavalle päivälle.
  Camping Internazionale di Castelfusano Jos haluat liittää toisiinsa kulttuurin ja rantaloman, suosittelemme tätä leirintäaluetta. Mäntyjen ympäröimänä tämä alue sijaitsee aivan meren rannikon vieressä vain 3 kilometrin päässä Ostiasta, vilkkaasta merenrantakohteesta Rooman vieressä. Täältä löydät ravintolan, kauniin uima-altaan ja supermarketin. Lapsille matka Zoomarinen huvipuistoon on hieno kokemus.

  Saatavilla olevat asuntoautot Roomassa

  Alla esittelemme muutamia malleja, jotka ovat saatavilla Roomassa. 4 henkilölle Sporty sopii erinomaisesti: käytettävissä on kaksi parisänkyä, kätevä keittiö on integroitu ja lastenistuimia voidaan asentaa. Jos tarvitset ylellistä asuntoautoa 6 hengelle, Family Luxury malli tulee kyseeseen. Mallit eivät ole yli 3 vuotta vanhoja ja varustettu kolmella parivuoteella. Kylpyhuoneissa on suihku ja mukava keittiö mahdollistaa helpon kokkauksen. Erityinen piirre on asennettu polkupyöräteline, joten voit tutustua alueisiin myös urheilemalla. Jos matkustat puolisosi tai vauvan kanssa, valitse Compact Standard, jossa on parivuode. Myös lastenistuimet ovat saatavilla. 7 ihmistä matkustaa mukavasti 6,9 metriä pitkässä C-luokan mallissa varustettu 2 parisängyllä ja 3 yhden hengen vuoteella.

  Sporty Family Luxury

  Sporty Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Luxury

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.28 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Explorer D-luokan asuntoauto

  Explorer Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.37 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  D-Luokan Asuntoauto

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Roomasta

  Rooma, kaupunki seitsemällä kukkulalla, oli nimetty kauneimmaksi kaupungiksi Euroopassa elokuvaklassikossa "Roman Holiday" tähtinäyttelijöillä Audrey Hepburn ja Gregory Peck. Syystäkin, sillä vanhat kirkot, Vatikaani, Colosseum, lukuisat historialliset rakennukset ovat kuin suoraan menneisyydestä ja ovat iso osa kaupunkia vielä tänäkin päivänä. Yhdistelmä maailman kulttuuriperintöä, kuten Vanhaakaupunki, Pietarinkirkko ja Vatikaani rennolla eteläisellä roomalaisten elämäntavalla ja toisaalta YK-järjestöjen, FAO:n (elintarvike- ja maatalousjärjestö), IFAD:n (Kansainvälinen maatalouden kehittämisrahasto) ja WFP:nn (World Food Programme ) läsnäolo tekee Roomasta erinomaisen kohteen joka suhteessa. Kaikkien, kuka on kiinnostunut kulttuurista ja historiasta, pitäisi vierailla Roomassa ainakin kerran elämässä.

  Tavallisten nähtävyyksien ja historiallisten kohteiden lisäksi Roomassa on myös hyviä kaupunginosia, omituisia kauppoja ja piristäviä elementtejä. Kaupungin lievä Välimeren ilmasto on toinen vakuuttava piirre vierailijoille viileästä pohjoisesta, mutta tärkein vetovoima on ikuisesti kumpuava kaupungin energia, aivan kuin elämän teatteri. Älä yritä sulloa aikatauluasi täyteen, Rooma elää hitaammin kuin monet pohjoisen kaupungit ja siitä kannattaa nauttia istumalla katukahviloissa ja tutkimalla Sikstuksen kappelin lähialueita.

  Suunnittele asuntoauton vuokrausta Roomassa, Italian pääkaupungissa, ja aja unelmiesi reittiä pitkin nauttien nelipyöräisestä hotellistasi, jonka avulla voit pysyä idyllisessä paikoissa pois massavirroista. Hotellin varaus on työlästä, joka vaatii oman matkareitin suunnittelun etukäteen. Asuntoauto mahdollistaa aikataulumuutoksia ja voit keskittyä täysin rentoon lomaan. Italian markkinoilla kokeile italialaista ruokaa, jota voit myös itse valmistaa tuoreista raaka-aineista omassa keittiössä. Fiori di Zucca (mozzarellatäytteiset kurpitsat), tuorejuustolla täytettyjä jättiläisgnoccheja tai aurikuivattuja aromaattisia tomaatteja tuoreella valkoisella leivällä, sekä tietysti paikallinen viini on kaikki, mitä tarvitset.


  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut

  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelutTanja Indie Campers
  11 Syyskuu 2018
  Auto Europen arvostelut Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  Vuokraamon arvostelut Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut- 5 Tähteä
  "Saimme oikein ystävällistä palvelua jo ennen matkaamme sekä paikan päällä Roomassa vuokra-autoa hakiessamme"