Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS NIZZA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Nizza

  Auto Europe ylpeänä esittää 60-vuotista historiaa, joka teki siitä yhden maailman laadukkaimmista autonvuokrauksen välittäjistä. Huipputarjouksia parhaaseen hintaan, sekä suuri valikoima asuntoautoja ovat saatavilla varausjärjestelmän kautta. Asuntoauton vuokraus Nizzassa takaa rentouttavan matkan ja rajoittamattoman vapauden tutkia yhtä kauneimmista alueista maailmassa, Etelä-Ranskan provinssia Ranskan Rivieraa. Tee matka lumoavaan Monacon ruhtinaskuntaan, joka sijatsee vain 10 km päässä! Jopa Cannes, Ranskan elokuvakaupunki, Marseille tai St. Tropez, legendaarinen rikkaiden ja ja kuuluisien kaupunki, ovat houkuttelevia kohteita. 931 km päässä Nizzasta sijaitsee takkauden kaupunki Pariisi, jonne matka omalla asuntoautolla ei ole hullumpi idea. Varaa nyt verkossa tai soittamalla suoraan toimistoomme!

  Leirintäalueet Nizzan seudulla

  Nizzassa ja sen ympäristössä voit pysähtyä kauniille leirintäalueille ja käyttää monia mahdollisuuksia, joita ne tarjoavat. Sulje silmäsi ja kuvittele, mitä haluat tehdä! Olemme valinneet sinulle viisi kauneinta ja lyhyellä kuvauksella autamme sinua löytämään unelmiesi leirintäalueen. Ole huoletta, jokaiselle löytyy aina jotakin!

  Camping La Pinède Tämä alue sijaitsee vain 10 kilometrin päässä St Tropezista ja 100 km Nizzan lentokentältä, jossa on erinomaiset palvelut. Kylpylä, uima-allas, jossa on vesiliukumäki, pöytätennis, polkupyörän vuokraus, ilmainen Wi-Fi, sekä ravintola ja baari odottavat vieraita. Tarjolla on myös viihdeohjelmaa ja urheilukilpailuja.
  Camping Holiday Green Fréjus Ihanalla Välimeren metsäalueella, jossa on uima-allas, porealtaita ja kylpylä, voit nauttia suuresta luksusterassista tai ajaa meren rantaan. Cannes ja St Tropez ovat vain lyhyen matkan päässä. Heinä- ja elokuussa jokaisella parkkipaikalla on mahdollisuus käyttää sähköä, vettä, piknikpöytää ja nettiyhteyttä, sekä jääkaappia.
  Camping Prairies de la Mer Haluatko Etelä-Ranskaan Välimerelle ja nauttia rannasta ja kävellä rantakadulla? Sen lisäksi urheilla ja lähteä illalla ulos? Täältä löytyy se kaikki. Ravintoloat, baarit ja urheilualueet takaavat mukavat päivät. Paikan päältä löytyy pieni kauppa, voit käyttää pesutupaa, saniteettitiloja ja keittiövälineitä.
  Camping La Bastiane Tämä leirintäalue on ihanteellinen perheille keskellä luonnonsuojelualuetta. Fréjus'n rannat ovat vain 10 km päässä. Täällä voit rentoutua ja nauttia auringosta, merestä rauhallisessa ympäristössä. Peruspalvelujen lisäksi sinulle on tarjolla useita eri lisävarusteita ja laitteita lisähintaan, kuten petivaatteet, pyykeet, lasten tarvikkeet jne.
  Camping Domaine des Naïades Tämä 4 tähden leirintäalue tarjoaa vain parasta. St. Tropez on vain kävelymatkan päässä. Uima-allas on valtava ja alue tarjoaa myös kaikkein vaativimmille vieraille kaikki mukavuudet. Paikan päältä löytyy ravintola ja minikauppa, sekä polkupyörän vuokrausta.

  Saatavilla olevat asuntoautot Nizzassa

  Voit vuokrata alla kuvattuja tai vastaavia malleja Nizzassa. MiniVan on ihanteellinen asuntoauto 2 hengelle ja mallit ovat vuosilta 2016 ja 2017, käsivaihteistolla ja taloudellisella kulutuksella. Malli A4 B-sarjassa tarjoaa rajoittamattomat kilometrit ja on tarpeeksi tilava perheelle kahdella lapsella. Saatavilla on parivuode ja kaksi erillistä sänkyä. Turvallisuutta varten voit hyödyntää sisäänrakennettua peruutuskameraa. Suurempi C-luokan asuntoautoa suosittelemme kuudelle hengelle. 3 parivuodetta, keittiö, kylpyhuone ja myös peruutuskamera tarjoavat mukavuutta ja itsenäisyyttä 7 metrisessä autossa. Kolmelle hengelle valitse B-sarjan asuntoauto, tai tosisella nimellä A2-tyyppi. Myös tälle mallille on saatavilla vuoden 2016 ja 2017 versioita!

  Explorer Comfort 4 pax

  Explorer

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.37 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Comfort

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.46 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Active S Classic 6 pax Bunk Bed

  Active S

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Classic 6

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Nizzasta

  Asuntoauton vuokraus Nizzasta on hyvin yksinkertaista ja antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa vapaasti ja itsenäisesti. Nizza on yksi kauneimmista kaupungeista Ranskan Rivieralla. Satamakaupunki, joka sijaitsee maan kaakkoisosassa on osa Provence-Alpes-Côte d'Azur hallintoaluetta (PACA), on alueen toiseksi suurin 350000 asukkaalla. Nizzan uskomattoman monimuotoisessa luonnonympäristössä, joka maisemia korostavat kontrastit muuttuvilla vuodenaikoilla, löydät idyllisiä kalastussatamia pikkukaupungeissa, valtavia kansallispuistoja ja keramiikka- ja parfyymiputiikkeja.

  Nizza on ympärivuotinen kohde, jossa myös talvikuukausina vallitsee erittäin leuto sää. Se olli hyvin suosittu jo 1900-luvulla brittien ja venäläisten, sekä kuninkaallisten perheiden kesken. Kuitenkin paras aika lomalle on toukokuussa ja sitten taas syyskuusta lokakuuhun. Keskikesää kannattaa välttää, jos olet herkkä kuumuudelle. Ruhtinaalliset hotellit ja ihanat maisemapuutarhat ovat osa menneisyytä, jotka tänäkin päivänä houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Alueen erinomaisen ilmaston ansiosta monet hyvät viinit tulevat täältä. Arkkitehtuurisesta näkökulmasta Nizzalla on paljon tarjottavaa. Historiallinen vanhakaupunki on näkemisen arvoinen ja monet upeat barokkikirkkot, palatsit ja huvilat houkutelevat matkailijoita kuin magneetti. Taiteen ystävät saavat rahalle vastinetta kuuluisissa museoissa, kuten Musée Matisse ja Musée Marc Chagall. Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain (MAMAC) esittää nykytaiteen taideteoksia Christolta ja Jeanne-Claudelta, tai jopa Andy Warholilta.

  Matkailuauton vuokraus Nizzasta aloittaa matkasi Etelä-Ranskassa ja ihmettelet, miksi et ole aikaisemmin lähtenyt lomalle asuntoautolla. Hotellin etsiminen jää pois ja säästät paitsi rahaa, mutta myös aikaa. Alueen paikallisilla pienillä markkinoilla voit ostaa herkkuja matkalle ja laittaa ruokaa omassa keittiössä. Nauti yksinkertaisesti tuoretta herkullista Ranskan patonkia pateen kanssa. Kaunis maaseutu ja Välimeren tuulet ja sen tuoksut saavat sinut haluamaan jäädä Nizzaan loppuelämäksi!