Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS OSLO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Oslo

  Asuntoauton vuokraus Oslossa starttaa matkasi tässä pääkaupungissa ja sen koko alueella eri tavalla. Hyödy monista asuntoauton tuomista eduista ja matkusta rennosti, mukavasti ja joustavasti Norjassa. Tutustu nyt laajaan valikoimaan eri asuntoautojen malleja. Auto Europen sivuilla saat yleiskatsauksen kaikista ajoneuvoista, jotka voit noutaa Oslosta ja sen ympäristössä, sekä mitä kaikkea niihin sisältyy. Varaa helposti verkossa tai soita tai lähetä meille sähköpostia ja tiimimme auttaa sinua mielellään. Norjan vuonot ja Oslon kaupunkielämä odottavat saapumistasi.

  Leirintäalueet Oslon seudulla

  Leirintäalueiden valinta Norjassa on valtava. Pitkilläkin matkoilla sinulla on on aina mahdollisuus keskeyttää ajamiseen ja viettää yö leirintäalueella, ennen kuin lähdet taas matkaan seuraavana päivänä. Seuraavasta taulukosta löytyy joitakin meidän löytämiä esimerkkejä, jotka sijaitsevat kaupungin lähellä ja siksi sopivat erinomaisesti tulevan matkan lähtökohdaksi.

  Ekeberg Camping Leiri sijaitsee Ekebergparken puiston lähellä, vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Asuntoautojen parkkipaikoilla on saatavilla sähköä ja osittain myös vettä. Täydellinen alueen sijainti on ihanteellinen kaupungin ympäröivän alueen tutustumista varten. Alue on avoinna vain 01.6 - 1.9 välillä ja varausta ei tarvita useimmissa tapauksissa. Kohteessa on suora bussiyhteys keskustaan.
  Bogstad Camping Keskustastaan on matkaa noin 12 kilometriä. Suuret parkkipaikat tarjoavat sähköä ja ilmaisen langattoman netin. Saniteettitilat ovat vapaasti käytettävissä, vain suihkutiloista on maksettava erikseen. Golfin ystävät arvostavat lähellä olevaa Oslon golfklubia.
  Ramton Camping Jottä pääset tänne, sinun täytyy matkustaa noin 37 kilometriä. Voit valita 300 autopaikasta, joissa kaikissa on saatavilla sähköä. Hiekkaranta, tennis- ja jalkapallokenttä, sekä minigolfrata lupaavat sekä rentouttavan, että hauskan loman.
  Homannsberget Camping Tämä leirintäalue on hieman kauempana ja matka keskustasta kestää noin tunnin ja 15 minuuttia. Autopaikoilla on saatavilla sähköä, sekä Wi-Fi. Tylsää täällä ei ole, minigolf, leikkipuisto, uinti, purjehdus ja surffaus ovat kaikki mahdollista paikan päällä. Alueella on myös mahdollisuus patikointiin.
  Olberg Camping Taas kerran tunnin ja 15 minuutin päässä, tämä leirintäalue sijaitsee rauhallisella paikalla. Myös täällä sinulla on mahdolisuus käyttää sähköä autopaikoilla. Sinulla on mahdollisuus lähteä vaellusreitille suoraan alueelta, sekä pääset suoraan kauniille hiekkarannalle.

  Saatavilla olevat asuntoautot Oslossa

  Auto Europe auttaa sinua valitsemaan eri asuntoautojen malleista sopivan. Riippuen seurasi koosta, sinulla on useita malleja, joista valinta. Compact Standard on sopiva kahdelle hengelle. Mallin pituus on lähes kuusi metriä ja on varustettu parivuoteella, keittiöllä, suihkulla ja vessalla. Tähän asuntoautoon kuuluvat myös juomaveden ja jäteveden säiliöt. Family Standard takaa sinulle ja perheellesi paljon mukavuutta 7,38 metrisessä autossa. Keittiö, wc ja suihku, sekä juomaveden ja jäteveden säiliöt tarjoavat rentouttavan loman neljälle. Tästä ajoneuvosta löytyy kaksi sänkyä ja parivuode. Entistä enemmän tilaa ja lisälaitteita, kuten maastopyörät tai grilli, tarjoaa asuntoauto Adria. Voit matkustaa jopa kuuden hengen ryhmässä Family Plus asuntoautossa. Myös täällä käytössäsi ovat keittiö, suihku ja wc. Täältä löytyvät kaksi sänkyä ja kaksi parisänkyä. Family Plus on 6.51 metriä pitkä.

  Comfort Standard Family Standard

  Comfort Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B Luokka
  Pituus: 7.41 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B Luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Adria Family Plus

  B Luokka Adria

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B Luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Oslosta

  Norjan pääkaupungissa asuu nykyään yli 660,000 asukasta ja kaupunki sijaitsee maan kaakkoisosassa. Vuorien, kukkuloiden ja metsien ympäröimänä se on jaettu 15 piiriin vuodesta 2004 lähtien. Jos saavut lentokoneella, voit valita kahden lentokentän välillä. Oslon lentokenttä sijaitsee noin 35 minuutin päässä keskustasta ja Torpin lentokenttä noin 188 km päässä. Jälkimmäinen lähinnä palvelee useita halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanair ja Wizz Air. Oslonvuono luo aivan erityinen tunnelman ja mahdollistaa monia aktiviteettejä lomallasi. Asuntoauton vuokraus Oslosta vie sinut helposti kaupungin lähiympäristöön, mutta tarkaste ensin monia nähtävyyksiä Oslossa. Aloita historiallisesta keskustasta Gamlebyen. Täällä voit nähdä monia vanhojen talojen ja kirkkojen raunioita, kuten Clemensin kirkko. Norjan ulkoilmamuseossa koet sen menneisyyden lähietäisyydeltä. Museoon on rakennettu noin 155 perinteistä rakennusta, jonka säännöllisten tapahtumien aikana voit kokea sen kulttuuria.

  Muita suositeltavia museoita ovat Fram-museo, Kon-Tiki-museo, merimuseo tai viikinkilaivamuseo. Karl Johann Street on erityisen mielenkiintoinen kaupungin keskustassa. Kävellessä pitkin upeaa pääkatua näkyviin tulee useita historiallisia rakennuksia, kuten Oslon tuomiokirko, kansallisteatteri, eduskuntatalo Storting tai Grand Hotel. Tämän kadun lopussa vierailuasi odottaa Oslon kuninkaanlinna. Todellinen kohokohta on Ekebergpark, jonne pääset maksutta. Jopa pieni kävelylenkki tämän hiljaisen kompleksin läpi voi hyvinkin kestää kaksi ja puoli tuntia. Näkemisen arvoista ei ole vain luonto, mutta myös puiston veistokset ja upeat näkymät Oslon ylle. Samanlaisen kokemuksen takaa Frogner Park, josta löytyy maan suurin kokoelma ruusuja. Säännölliset tapahtumat ja festivaalit rikastuttavat kaupungin kulttuuritarjontaa. Esimerkiksi Oyafestivaali elokuussa kerää yli 60,000 henkeä vuosittain kaupungin itäosaan nauttimaan kansainvälisten tähtien musiikista neljäksi päiväksi.

  Matkailuauton vuokrauksella Oslossa ei ole mitään rajoja. Tutustua alueeseen, nauti kauniista maisemista tai matkaa johonkin muuhun kaupunkiin Norjassa. Käy esimerkiksi Bergenissä, Tromssassa tai Kristiansandissa. Kaupunkien väliset etäisyydet ovat yleensä melko suuria ja asuntoauton ja useiden leirintäalueiden ansiosta se ei ole ongelma. Matkan varrelta löytyy aina useita vaihtoehtoja pysähtyä tauolle. Valitse malli, jossa on sisäänrakennettu keittiö, täytä kaapit ennen matkalle lähtöä tuoreilla tuotteilla ja voit helposti valmistaa ruokaa itse.