Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS TROMSSA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Tromssa

  Haluatko olla riippumaton ja vapaasti tutkia Norjaa itseksesi? Asuntoauton vuokraus Tromssassa auttaa sinua saavuttamaan tämän unelman. Tee Tromssasta matkasi lähtöpiste ja kaupungin lisäksi tutustu myös lähialueisiin tai muihin kaupunkeihin, kuten Bergen ja Trondheim tai pääkaupunki Oslo. Suunnittele reittisi Norjassa mielesi mukaan ja nauti kaikista asuntoauton mukavuuksista. Ttustu sivuillamme saatavilla olevien ajoneuvojen valikoimaan Auto Europelta. Heti kun löydät sopivan mallin, voivat varata sen saman tien. Autame mielellämme sinua puhelimitse tai sähköpostilla!

  Leirintäalueet Tromssan seudulla

  Seuraavissa esimerkeissä, jotka olemme keränneet sinulle, olemme rajoittaneet ne lähialueisiin. Norjassa löydät tietenkin monia muita kohteita, joista voi olla hyödyksi pidemmillä matkoilla. Suunnittele reitti vaiheittain, jotta voit aina viettää yön leirintäalueella ja jatkaa matkaa seuraavana aamuna levänneenä. Matkailuauton vuokraus Tromssassa starttaa unelmiesi matkan pitkin Norjan kauniita maisemia.

  Tromsoe Camping Viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva leirintäalue on hyvä valinta, jos et halua eksyä liian kauas kaupungista. Asuntoautoille on käytettävissä 54 päällystettyä autopaikkaa. Kaikki paikat ovat myös varustettu virtalähteellä, joita varten saatat kuitenkin tarvita sovittimen. Wi-Fi on käytettävissä maksutta. Aktiviteettien valikoimaan kuuluu esimerkiksi ajo porovaljakolla.
  Skittenelv Camping Tämä paikka sijaitsee kaupungista koilliseen, noin 28 kilometrin päässä. Alue on rauhallinen ja tarjoaa vierailleen saunan, lämmitetyn uima-altaan, jossa on vesiliukumäki, ravintolan, leikkipaikan ja minigolfradan suoraan kohteessa. Voit myös vuokrata soutuveneitä tai kalastaa. Autopaikoilla on saatavilla sähköä.
  Ramfjord Camping Tämä leirintäalue sijaitsee noin 35 minuuttia kaupungista kauniilla paikalla. Paikka sijaitsee lähellä hiekkarantaa metsäisellä alueella ja tarjoaa puoliksi varjoisia autopaikkoja virtalähteellä. Vesilähde sijaitsee vain 50 metrin päässä kaikista autopaikoista.
  Campsite Bjoernebo Tämä alue sijaitsee noin tunnin päässä kauniilla rauhallisella paikalla. Täällä voit nauttia panoraamasta, ratsastuksesta, kalastuksesta tai pelata pöytätennistä. Autopaikoilla on saatavilla sähköä ja juomavettä niiden lähellä. Lapset nauttivat pienestä leikkipaikasta ja pelihuoneesta.
  Olderelv Camping Tämä alue löytyy hieman kauempana, 117 kilometrin päässä, mutta Olderelv on hyvä kohde nähdä kauniita vesiputouksia ja vaeltaa, pyöräillä tai mennä kalastamaan. Talvella monet talviurheilun mahdollisuudet houkuttelevat kävijöitä. Asuntoautoille löytyy 70 autopaikkaa sähköllä ja juomavedellä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Tromssassa

  Asuntoauton vuokraus Tromssassa onnistuu monille malleille. Alla näytämme sinulle neljä esimerkkiä. Riippuen matkustajamäärästä, voit valita sellaisen ajoneuvon, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Small malliin mahtuu kaksi ihmistä, ketkä voivat nauttia ajoneuvon keittiöstä ja suihkusta ja wc:stä. Juomavesi on taattu sisäänrakennetun säiliön ansiosta, sekä jätevettä varten löytyy toinen säiliö. Pituutta on lähes seitsemän metriä ja makuupaikkana on parivuode. Kuusimetrinen mallin Van tarjoaa samat ominaisuudet ja sopii kahdelle matkustajalle. Neljän ihmisen matkaseuralle voit valita Luxury luokan ajoneuvon. Ajoneuvo pituus 6 - 7.5 metrin välillä. Täältä löytyy riittävästi tilaa kahdella parisängyllä, wc:llä, keittiöllä, suihkulla ja juomaveden ja jäteveden säiliöllä. Jos lähdet lomalle kuuden hengen kanssa, voit valita 6,5-metrisen Family asuntoauton. Kaksi parivuodetta ja kaksi sänkyä, suihku, keittiö ja wc tekevät lomastasi viihtyisän.

  Small Van

  Small

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.9-7.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Van

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.9-6.8 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Luxury Family

  Luxury

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 5.9-7.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.3-7.6 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Tromssasta

  Tromssassa asuu noin 73000 asukasta, mikä tekee siitä kahdeksanneksi suurimman kaupungin Norjassa. Kaupunki sijaitsee maan pohjoisosassa, 344 km linnuntietä napapiirin pohjoispuolella. Tämän seurauksena täällä voit kokea kaksi ainutlaatuista ilmiötä: toukokuun puolivälistä heinäkuun loppuun vallitsee ns keskiyön aurinko, jolloin aurinko ei laske koskaan. Marraskuun lopusta tammikuun puoliväliin taas vallitsee kaamos, jolloin päin vastoin aurinko tuskin nousee yhtään. Tromssassa on paljon nähtävää, suuri osa siitä on suorassa yhteydessä luotoon tai kaupungin sijaintiin. Siksi Polaria-museo keskustassa tekee napaseudun tutkimuksia eri alueilla. Useissa akvaarioissa voit tarkastella eri kalalajeja ja muita meren eläviä. Erityinen rakennuksen arkkitehtuuri on tarkoitettu muistuttamaan jäätä.

  Toinen kohokohta on jäinen tuomiokirkko vuodelta 1965, jonne asennettiin suurimmat lasimosaiikki-ikkunat Eurooppassa. Myös Tromssan tuomiokirkko on näkemisen arvoinen, tämä on edelleen ainoa katedraali maassa, joka on tehty puusta. Fantastiset näkymät kaupungin ylle ja ympäröiville saarille, vuorille ja vuonoille saat, kiipeämällä Fjellheisenin köysirataa pitkin 418 metriä korken Storsteinen vuoden huipulle. Tätä panoraamaa et heti unohda! Käy Tromssassa kesäkuun alussa ja kuljeskele kasvitieteellisessä puutarhassa (Tromssa Botaniske Hage). Hyvin hoidetulta alueelta löytyy tähän aikaan kauniita kukkia. Jos käyt kaupungissa elokuun lopun ja huhtikuun alun välillä, saat todistaa todennäköisesti upeaa luonnonilmiötä - revontulia. Tromssa on oikea revontulien tapaamispaikka, monet opastetut kierrokset vievät sinut parhaisiin paikkoihin. Erityisen vaikuttava ilmiö ovat Tromssan vuonot, joka kaikkina vuodenaikoina tarjoavat upean maiseman.

  Asuntoauton vuokrasus Tromssassa mahdollistaa keiken tämän ja paljon muuta matkareittisi varrella. Sinä yksin päätät, minne matka kulkee ja millä leirintäalueella haluat viettää yön. Kun olet tutkinut kaupungin perusteellisesi, kaikki sen nähtävyydet ja kohteet, voit tutustua alueeseen aina joustavasti ja ennen kaikkea mukavasti. Monien leirintäalueiden ansiosta eri puolilla maata, pitkät matkat kaukaisiin kaupunkeihin on ongelmatonta. Jos valitsemassasi mallissa on keittiö, voit valmistetaa ruokaa itsellesi illalla, jos hankit tarpeeksi tarvikkeita.