Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS TORONTO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Toronto

  Toronto on kukoistava metropoli, joka tunnetaan lukuisista museoista ja huippuluokan taidegallerioista, ja se sijaitsee Kanadan lumoavan Ontarion maakunnassa. Kaupunki koostuu dynaamisista asuinalueista omalla erottuvalla luonteella. Torontosta löytyy monia huippunähtävyyksiä, jotka sijaitsevat lähellä keskustaa. Esimerkiksi kuuluisat Niagaran putoukset ovat myös yksi maailman tärkeimmistä luontokohteista.

  Auto Europe perustettiin jo yli 60 vuotta sitten ja on nykyään yksi maailman johtavimmista autonvuokrausvälittäjistä, joka tarjoaa halvimmat tarjoukset ja laajan valikoiman vuokra-autoja, sekä asuntoauton vuokrausta.

  Asuntoauton vuokraus Torontossa tekee matkustamisesta hauskaa, ja on kaiken lisäksi edullista. Auto Europen asuntoautot yhdistävät kaikki tarvittavat kodin mukavuudet kompaktiin asuntoon, jonka voit ottaa mukaasi tien päälle ja tutkia uusia kohteita. Jos aloitat ja lopetat matkasi Torontossa, matkaa klassiselle Ontarion kierrokselle, johon kuuluvat mahtavat Niagaran putoukset, Muskoka, Rideau ja kaunis Blue Mountain -alue.

  Asuntoauton vuokraus Torontossa antaa täyden vapauden ja joustavuuden, jonka ansiosta pääset lähemmäksi muutamia maan muita kiinnostavia kaupunkeja, kuten Quebec, Ottawa ja Montreal.

  Leirintäalueet Torontossa ja sen ympärillä

  Toronton kaupunki ja sen ympäristö tarjoaa laajan valikoiman leirintäalueita, joissa voit pysähtyä ja käyttää hyväksesi monipuolisia paikan päällä tarjolla olevia palveluja ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksia.

  Riverside Park Riverside Park on yksi alueen parhaista leirintäalueista, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Niagarajoen varrella, vain muutaman minuutin päässä kuuluisasta vesiputouksesta. Suuren uima-altaan lisäksi leirintäalueelta löytyvät vesikäymälät, puhtaat pesutilat, ilmaiset suihkut ja kolikkokäyttöiset pesulapalvelut.
  Wasaga Pines Wasaga Pines on ylellinen leirintäalue asuntoautoille, joka sijaitsee ihastuttavalla Elmvalen maaseudulla noin 90 minuutin matkan päässä Torontosta. Täältä löydät täyden valikoiman palveluita, kuten lämmin uima-allas, lähikauppa, pesutilat (joista osa soveltuu vammaisille), lasten leikkipaikka ja laaja valikoima aktiviteettejä, kuten koripalloa, lentopalloa, pesäpalloa, minigolfia jne.
  Algonquin Trails Algonquin Trails leirintäalueelta, joka sijaitsee Muskoka Cottage Country alueen sydämessä noin tunnin ajomatkan päässä Torontosta pohjoiseen, löytyy asuntoautoille täyden palvelun alueita. Kaikkien paikan päällä olevien palveluiden lisäksi voit nauttia paikallisista nähtävyyksistä ja aktiviteeteistä, kuten taidegallerioista, maanviljelijöiden markkinoista, kalastuksesta, kanootti- ja polkupyörävuokrauksesta sekä ratsastuksesta.
  Poplar Grove Lähellä hämmästyttävää Ottawan kaupunkia, muutaman tunnin ajomatkan päässä Torontosta, löytyy Poplar Grove. Se on ystävällinen perheomisteinen leirintä- ja asuntoautoalue, josta löytyy monia erinomaisia palveluita, kuten tenniskenttiä, rullaluistelualue, jääkiekkoverkkoja, nuotiopaikka ja piknik-alue. Lemmikkieläimet ovat myöskin tervetulleita.
  Toronto West KOA Tämä valtatien 401 tuntumassa sijaitseva hyvin järjestetty alue on Toronton keskustaa lähimpänä sijaitseva asuntoautojen leirintäalue. Leirintäalueelta löytyy myös kaikkien tarpeellisten varusteiden lisäksi myös laaja valikoima virkistysmahdollisuuksia, kuten hevoskilpailuja, kasinoita ja useita ensiluokkaisia golfkenttiä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Torontossa

  Alla löydät muutamia esimerkkejä Auto Europen suosituimmista asuntoautoista Torontossa. Noin 6 metriä pitkä Roadtrek on ihanteellinen Kanadassa matkustaville pareille, jossa voi nukkua kaksi henkeä parivuoteessa ja sisältä löytyy keittiö, suihku ja wc. C10 Compact sopii erinomaisesti Torontossa vieraileville kahdelle aikuiselle ja lapselle, jossa on yksi parivuode ja yksi yhden hengen vuode. Suurempi Maxi asuntoauto on ihanteellinen vaihtoehto kuudelle matkustajalle kahdella kahden- ja yhden hengen vuoteella, sekä suurella oleskelutilalla. Auto Europen vaikuttavassa C30 Large -asuntoautossa on tilaa jopa seitsemälle henkilölle kolmella parivuoteella ja yhdellä lisävuoteella. Tässä autossa on suuri erillinen makuuhuone takana, jossa on leveä vuode.

  Roadtrek Van C19 Compact

  Roadtrek

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Campervan
  Pituus: 21 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 19 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Maxi Motorhome C30 Large

  Maxi Motorhome

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 28 - 33 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C30 Large

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 30 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa Torontosta

  Kanada on erinomainen matkakohde räätälöidyille matkoille, joten valitse matkailuauton vuokraus Torontossa. Täällä voi pitää hauskaa ja kokea kaikenlaista Toronton keskustan neonvaloisista upeisiin Niagaran putouksiin. Toronto on myös kuvankauniin Ontarion alueen keskus itäisessä ja Keski-Kanadassa. Täältä löytyy merkittäviä piirteitä, mukaan lukien kaunis Blue Mountain alue Dundalkin ylämailla ja ihastuttava Madawaskajoen alue. Ei ole olemassa parempaa tapaa tutustua tähän Kanadan osaan, kuin omalla asuntoautolla Torontosta, joka on yksi Pohjois-Amerikan monipuolisimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista.

  Torontossa, joka on myös koko maan taloudellinen moottori, on lukuisia nähtävyyksiä, ostoskeskuksia, museoita, erinomaisia ravintoloita ja maailmanluokan teattereita ja kulttuurikeskuksia. Koe mukulakivinen Distilleryn historiaseutu ja St Lawrence Market (National Geographic -lehden mukaan paras maailmassa). Niagaran putouksien lisäksi et voi lähteä Torontosta vierailematta erinomaisessa Kanadan Ripleyn akvaariossa ja ikonisessa CN-tornissa, josta on uskomaton näköala kaupunkiin.

  Aloita asuntoauton vuokrasuunnitelmat Torontossa tänään ja voimme taata sinulle upean loman Kanadassa. Varaa asuntoautosi Torontossa heti ja säästä rahaa hotelli-, ruokailu- ja lentolippukuluissa, kun matkustat Ontarion alueella ja muissa Kanadan osavaltioissa.