Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MONTREAL

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Montreal

  Yli 60 vuoden kokemuksella Auto Europe on nyt autonvuokrauksen alalla yksi maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä. Voimme siis tarjota parhaat tarjoukset parhaaseen hintaan vuokra-autoille, sekä parasta palvelua. Myös kuljetuspalvelut ja asuntoautot kuuluvat palveluihimme, kun haluat matkustaa täysin eri tavalla. Löydä kauttamme sopiva tarjous unelmiesi matkalle suoraan nettisivujemme kautta! Edullisen asuntoauton vuokraus Montrealissa onnistuu helposti. Lähde kiertomatkalle ympäri Kanadaa ja koe seikkailu täysin eri tavalla!

  Leirintäalueet Montrealin seudulla

  Montrealissa ja sen ympärillä sinulla on mahdollisuus kokeilla eri leirintäalueita asuntoautosi kanssa. Olemme poimineet sinua varten muutamia kohteita ja kerromme niistä muutamia keskeisiä lisätietoja helpottaaksemme päätöksentekoasi!

  Camping Alouette Camping Alouette leirintäaluen on hyvä suositus, jos haluat olla pysyä Montrealin kaupungin läheisyydessä. Se sijaitsee St-Mathieu-de-Beloeilissa Quebecissa. Alueella hyvin hoidettu uima-allas ja metroyhteys Montrealiin. Käytössäsi ovat suihku- ja wc-tilat, pesutupa, sekä erillinen koirien kävelypuisto.
  Camping Koa Montréal Sud Hiljaisella alueellä täältä löytyy 214 autopaikkaa ja se tarjoaa myös mahdollisuuden nuotion tekoon. Vaihtelua tarjoavat erilaiset urheilumahdollisuudet, kuten minigolf, koripallo, sulkapallo ja ratsastus. Voit valita haluamasi palvelut tarpeen mukaan.
  Alfred - Cedar Shade Campground Tämä alue sijaitsee Montrealin ja Ottawan välillä ja toivottaa vieraat tervetulleiksi toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun. Käytettävissä on kaikkeä, mitä sielusi tarvitsee - lämmitetty uima-allas, ostosmahdollisuudet ja erilaisia pelejä lapsille ja jopa polttopuiden jakelupalvelu. Pesuhuoneet ovat ilmaisia, mutta suihkut eivät.
  Camping du Village Bromont Tämä leirintäalue sijaitsee Quebecissa ja on toinen KOA ketjun kohde. Tämä on erityisen perheystävällinen lomakeskus loistavalla aktiviteettitarjonnalla perheen pienimmille, kuten lämmitetty uima-allasta suurella vesiliukumäellä ja lasten leikkipuisto. Kahdeksan golfkenttää ja leirintäalueen kylpylä on saatavilla aikuisille.
  Camping Junot Chalets Alue on saanut 4 tähteä ja sijaitsee Lac Saint-Augustin rannalla. Täältä pääset nopeasti Quebeckin vanhaan kaupunkiin. He, ketkä haluavat pitää hauskaa ja urheilla leirintäalueella, voivat vuokrata polkupyöriä, kanootteja ja kajakkeja. Käytettävissä on myös ilmainen WiFi.

  Saatavilla olevat asuntoautot Montrealissa

  Alla esittelemme joitakin asuntoautojen malleja, jotka ovat saatavilla vuokraksi Montrealissa. C19 Compact asuntoauto on ihanteellinen kahdelle tai pienelle perheelle kolmella vuodepaikalla (myös 1 parivuode). Lisää itsenäisyyttä matkallasi tarjoaa pieni keittiö. Run of Fleet 4 hengelle on yleensä vain 2 vuotta vanha, ultramoderni 7,3 m - 10 m pitkä ajoneuvo kaikella, mitä tarvitset. Lastenistuimet voidaan asentaa erikseen. 5 hengelle majoitus on jaettu kahteen parinsänkyyn ja yhteen vuoteeseen. Viihtyisään oleskelutilaan kuuluu keittiö. Seitsemän jäsenen matkaryhmälle sopii C30 Large Motorhome. Täältä löytyy kolme parisänkyä ja yksi tavallinen sänky.

  C19 Compact Run of Fleet 4

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 19 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Run of Fleet 4

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 7.3-10 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 25 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C30 Large

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C Luokka
  Pituus: 30 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Tietoa Montrealista

  Kanadassa voit vuokrata asuntoauton täysin ongelmitta. Asuntoauton vuokraus Montrealissa auttaa ja helpottaa matkustamista erityisesti pidemmillä matkoilla, sillä esimerkiksi matkaa Vancouveriin on noin 5000 km! Harmillinen hotellien haku on jätetty pois ja voit nauttia lomasta paljon intensiivisemmin. Ranska on pääkieli ranskankielisellä alueella Kanadassa, jonka suurin kaupunki Montreal. Quebecissa melkein tuntuu, kuin olisit Ranskassa. Pienet kahvilat vanhoilla kaduilla kutsuvat jäämään. Vanha Quebecin kaupunki kuuluu vuoden 1985 lopusta Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon. Montrealista pohjoiseen löydät eri suojelualueita. Jos haluat kokea ruska-ajan New Englandissa, syksy on erinomainen ajankohta!

  Ympäri Kanadaa voit kokea erilaisia kulttuuritapahtumia, historiaa ja juhlia. Myöe erilaisten tapahtumien ulkopuolella Kanada on aina kannattava matkakohde. Varaa riittävästi aikaa matkasi varrelle, koska maailman toiseksi suuressa valtiossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Lyhyesti sanottuna, kulttuuri ja luonto ovat se, mitä sinun tulee odottaa. Vain noin 33 miljoonaa ihmistä asuu tässä suuressa maassa, joista suurin osa sijoittuvat suurkaupunkeihin, kuten Montreal, Calgary, Halifax, Toronto tai Winnipeg. Jos kuitenkin matkustat kyseisten alueiden ulkopuolella, ääritapauksissa Fogo saarelle (Newfoundland) tai Big Muddy Badlands, voi olla, että olet siellä yksin! Luontoseikkailijoille tämä on paratiisi!

  Matkailuauton vuokraus Montrealissa antaa sinulle mahdollisuuden suureen seikkailuun, sekä myös itsenäisyyttä ja vapautta matkallasi. Varsinkin kesällä leirintäalueella asuminen on erinomaisen vaihtoehto tavallisen hotellimajoituksen sijaan. Leirintäalueet Kanadassa usein sijaitsevat uskomattomilla paikoilla, keskellä villiä luontoa. Leirintäalueet ovat tilavia ja niissä on erinomainen varustus. Kaupat leireintäalueilla tarjoavat kaiken tarvittavan polttopuuista ruokaan, retkeilytarvikkeisiin, hygieniatuotteisiin ja luettavaa.