Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOMAATTIVAIHTEISEN AUTON VUOKRAUS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Automaattivaihteisen auton vuokraus Auto Europella

  Henkilökohtaisista mieltymyksistä huolimatta olemme varmasti kaikki yhtä mieltä siitä, että automaattivaihteinen auto tarjoaa enemmän mukavuutta tien päällä. Ajaminen uudessa kaupungissa, tuntemattomien tieliikennesääntöjen noudattaminen, sekä tottuminen uuteen autoon on paljon helpompaa, kun sinun ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen. Automaattivaihteisen auton vuokraus matkalle helpottaa ajamistasi, sillä se suuntaa huomiosi ja keskittymiskykysi tielle ja kaikkeen edessäsi. Jopa ne kuljettajat, ketkä ajavat usein käsivaihteista autoja, haluavat vuokrata automaattivaihteisen auton matkalla ulkomailla. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto erityisesti niissä maissa, joissa ajetaan tien toisella puolella.

  Saatavuus

  Automaattivaihteisen auton vuokraus on suosittu vaihtoehto erityisesti Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa ja Iso-Britanniassa. Manuaalisen auton vuokraaminen on paljon yleisempää Manner-Euroopassa erityisesti siksi, koska autovuokraamoilla on pienempi automaattiautojen valikoima. Tämä tarkoittaa, että saatavilla oleva pieni tarjonta varataan loppuun aika nopeasti. Yhdysvalloissa manuaalivaihteisen auton löytäminen on mahdotonta, sillä maassa ajetaan ja vuokrataan lähinnä vain automaatteja. Jos mietit automaattivaihteisen auton vuokraamista, suosittelemme auton varaamista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, etenkin kesäkuukausien aikana, jotta et tule pettymään.

  Ei ole mikään yllätys, että kukaan ei halua suunnitella lomaa ja viime hetkellä huomata, että automaattivaihteisia autoja ei ole saatavilla vuokralle. Siksi tarjoamme ilmaisen peruutuksen 48 tuntia ennen noutoa. Voit myös tehdä muutoksia varaukseen ilman lisäkustannuksia samoilla rajoituksilla. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että auton vuokramaksu päivitetään sen päivän mukaan, jolloin tee muutoksen. Voit tehdä varauksesi etukäteen, vaikka et ole vielä täysin varma matkustussuunnitelmistasi ja muokata varausta myöhemmin halusi mukaisesti. Koska näkyvät autonvuokrauksen hinnat vaihtelevat päivittäin, on hyvä tehdä varaus etukäteen, jotta saat auton sen hetkisellä hinnalla.

  Maksut

  Kysyntä ja saatavuus vaikuttavat automaattivaihteisen auton vuokran kokonaiskustannuksiin. Yleensä automaattiset autot ovat kalliimpia manuaalisiin verrattuna, mikä on toinen hyvä syy tehdä varaus hyvissä ajoin ennen matkaa. Ole siis valmis maksamaan hiukan enemmän ja suunnittele budjettisi sen mukaisesti, mutta olemme varmoja, että automaattivaihteisen auton mukavuus on sen arvoista. Toinen etu on se, että automaattisen ja manuaalisen vaihteiston välillä ei ole suuria eroja polttoaineen kulutuksen suhteen. Paikalliset vuokraamot ovat ottaneet lähivuosina käyttöön ympäristömaksun, joka peritään automaattivaihteisten autojen vuokrilta. Tämä maksu peritään paikan päällä joko per vuokra tai päivä. Maksun suuruus ja veloitustapa löytyy vuokraehdoistamme tai varausvahvistuksestasi.

  Auto Europen turvallinen varausjärjestelmä verkossa auttaa vaivattomasti automaattisten ja manuaalisten autojen vuokraustarjousten vertailua, joten voit helposti löytää parhaan auton matkallesi. Jos haluat etsiä vain joko automaatti- tai manuaalivaihteisia autoja, voit suodattaa hakutuloksia vaihteiston perusteella. Hakutulokset näyttävät automaattivaihteiset vuokra-autot aina oletuksena varausjärjestelmässä yhdessä manuaalivaihteisten kanssa. Voit vertailla autojen hintoja molempien vaihdetyyppien välillä ja saat paremman käsityksen kustannuksista.

  Ajoneuvojen valikoima

  Tutustu autovalikoimaamme eri maissa ja autoluokissa, jotta saat käsityksen eri ajoneuvotyypeistä, niiden koosta, matkatavaroiden kapasiteetista ja vaihteistosta. On aina hyvä tietää etukäteen, mahtuuko vuokra-autoosi kaikki matkatavarat ja miten tilava se on sisältä aikuisille. Tavoitteenamme on antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot ennen matkaa, jotta voit nauttia parhaasi mukaan kiertomatkastasi Euroopassa tai muualla maailmassa.