Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LASTENISTUIMEN VARAAMINEN AUTO EUROPEN KAUTTA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Lastenistuinopas - Mitä jos tarvitsen lastenistuimen vuokra-autooni?

  Mikäli suunnittelet perhelomaa ja vuokraat auton matkallesi, saatat tarvita sopivat ja paikallisten lakien mukaiset istuimet lapsillesi. Lastenistuimet kuuluvat yleisimmin vuokrattaviin varusteisin, ja ne ovat hyvin tärkeä asia lasten kanssa matkustaville perheille. Vuokraamot perivät niistä yleensä lisämaksun, joka voidaan lisätä hintaan kun teet varauksen Auto Europen nettisivujen kautta.

  Tällaiset lisäkustannukset tulee aina ottaa huomioon matkakustannuksia suunnitellessasi. Ota yhteyttä Auto Europen palkittuun asiakaspalveluun soittamalla numeroon +358 942 720 607 saadaksesi lisätietoa lastenistuimista, ja autamme sinua mielellämme tai lisäämme halutessasi tämän vaihtoehdon varaukseesi. Pettymysten välttämiseksi on hyvä varata lastenistuimet ja myös muut valinnaiset lisävarusteet autoosi hyvissä ajoin, sillä saatavuus saattaa olla rajoitettua etenkin kiireisimpinä sesonkiaikoina, ja paikallisen vuokraamon tulee aina vahvistaa varusteiden saatavuus erikseen.

  Usein kysytyt kysymykset lastenistuinten vuokrauksesta


  Voinko vuokrata lastenistuimen kun varaan auton Auto Europen kautta?

  Kyllä, tietysti! Turva- tai lastenistuimen lisääminen vuokra-autoosi varauksen teon yhteydessä on Auto Europen nettisivuilla yksinkertaista. Päiväkohtaiset lisämaksut vapaa-valintaisista varusteista kuten lastenistuimesta tai istuinkorokkeesta maksetaan paikalliselle vuokraamolle kun saavut noutamaan autoasi valitsemastasi kohteesta. On tärkeää muistaa, että kaikkien lisävarusteiden, kuten lastenistuinten, saatavuus on yleensä vahvistettava etukäteen vuokraamon toimesta, muuten saatat kohdata ongelmia auton noudon yhteydessä.

   

  Miten voin lisätä lastenistuimen varaukseen?

  Lastenistuimen lisääminen Auto Europen kautta tehtyyn varaukseenLastenistuimen lisääminen Auto Europen varaukseesi on erittäin helppoa. Syötä ensimmäiseksi kohteesi (ja päivämäärät) ensiluokkaisella hakukoneellamme ja valitse useista vuokraamoista ja autoluokista, jotka ilmestyvät ruudullesi muutamassa sekunnissa. Kun olet tehnyt valintasi, näet kuinka paljon sinun tulee maksaa lastenistuimen lisäämisestä varaukseesi. Tämä tapahtuu painamalla sinistä "+ Hinnoittelun tiedot" -painiketta, jonka avulla pääset "Tietoa vapaaehtoisista lisävarusteista" -osioon, josta löydät kaikkien vuokra-autoon saatavilla olevien lisätuotteiden ja varusteiden, kuten lastenistuimen, tarkat tiedot ja hinnat.

  Tämän jälkeen, klikkaa keltaista "Varaa nyt" -painiketta ja löydät listan vapaaehtoisista lisävarusteista, ja voit valita tarvitsemasi määrän turvaistuimia, lastenistuimia tai istuinkorokkeita. Löydät myös eri istuinten tarkat tiedot koskien ikä- ja painorajoituksia ja hintaa.

  Edelleen, on erittäin tärkeää muistaa, että lastenistuimet ovat varattavissa vain saatavuuden mukaan, joka on tarkastettava etukäteen paikalliselta vuokraamolta jotta et pety autoa noutaessasi. Muistutamme myös, että vuokraamo päättää päiväkohtaiset hinnat ja maksu hoidetaan vuokraamolle noudon yhteydessä.

   

  Mikä on turvaistuimen, istuinkorokkeen ja lastenistuimen ero?

  Vauvanistuin/turvaistuin: 0-13 kg

  Vauvan turvaistuin on tarkoitettu vauvoille, jotka painavat maksimissaan 13 kiloa, mikä tarkoittaa yleisesti vauvoja vastasyntyneestä noin 15 kuukauden ikään. Nämä erityisistuimet on asetettava selkä menosuuntaan päin tai poispäin ajosuunnasta, ja ne voidaan sijoittaa mihin tahansa ajoneuvossa, eteen tai taakse. On tärkeää muistaa, että kun vauvanistuin asetetaan etupenkille, tulee sen penkin turvatyyny ottaa turvallisuussyistä kokonaan pois käytöstä ennen matkan aloittamista. Nämä istuimet on suunniteltu vauvan vartalonmuotoon, jotta vauva pysyisi turvassa ja jotta vauvalla on mukava olla matkan aikana. Tämän vuoksi ne ovat ehdoton edellytys, kun matkustat alle 1-vuotiaiden vauvojen kanssa.

  Lastenistuin: 9-18 kg

  Lastenistuimet ovat sopivia pienille lapsille, jotka painavat 9-18 kiloa. Nämä nuoret lapset ovat yleensä 9 kuukauden ja 4 vuoden välillä ja istuimet voi asettaa joko selkä tai kasvot menosuuntaan päin mille tahansa penkille (toisin sanoen etu- tai takapenkille). Nykyaikaisissa lastenistuimissa on paranneltu sivutörmäyssuoja. joka hyödyntää pehmeäksi pehmustettuja, syviä reunoja. Ne voidaan myös asettaa nojausasentoon, jotta lapsi voi tuntea olonsa mukavammaksi ja rennommaksi matkan aikana.

  Istuinkoroke: 15-30 kg

  Istuinkorokkeet on yleensä suunniteltu vanhemmille arviolta 4-7 -vuotiaille lapsille, jotka painavat noin 15-30 kiloa. Istuimet asetetaan kasvot menosuuntaan päin mihin tahansa takapenkin istuimista tai etupenkille. Istuinkorokkeet on helppo asentaa ja niissä on vanhemmille lapsille vaadittu vankka sivutörmäyssuoja. Niissä on myös pehmustettu päänoja, joka antaa hyvän tuen ja mukavuusasteen ja niitä on samanaikaisesti helppo säätää lapsen pituuden mukaan. Istuinkorokkeet auttavat myös turvaamaan nuoremmat matkustajat varmistaen, että aikuisten turvavyö istuu tiukasti lapsen olkapään ja lantion yli.

   

  Miten paljon lastenistuimen vuokraus maksaa?

  Hinnat vaihtelevat vuokraamosta toiseen, mutta yleensä niissä on kiinteä päivähinta (esimerkiksi 10 euroa per päivä, sisältäen alv:n), joka maksetaan suoraan paikalliselle vuokraamolle noudon yhteydessä. Jos vuokraat ajoneuvon pitkäksi ajaksi, saatetaan tällöin soveltaa edullisempaa enimmäishintaa, jolloin saatat maksaa esimerkiksi 50 euroa 7 päivän vuokrauksesta.

   

  Millainen vuokra-auto sopii parhaiten?

  Kun valitset vuokra-autoasi Auto Europella, kannattaa ajatella tarvitsemasi kokonaistilan määrää. Muista laskea mukaan itse lastenistuin, sekä tarpeeksi tilaa matkatavaroille, rattaille ja muille asioille, joita kuljetat mukanasi matkasi aikana. Tässä tapauksessa on järkevämpää valita esimerkiksi suurempi 4- tai 5-ovinen auto 2-ovisen mallin sijaan. On tärkeää ottaa huomioon kaikki matkatavarat ja lisävarusteet ennen kuin päätät, mikä autoluokka on matkallesi sopivin.

   

  Miten toimia auton noudon yhteydessä?

  Ensimmäiseksi varmista, että saamasi lastenistuin on sellainen jonka tilasit, ja sopivin malli lapsesi ikään ja kokoon nähden. Lisäksi on erittäin tärkeää tarkistaa, että istuin on moitteettomassa kunnossa, ja että se on täysin toimiva säädettävinä valjaineen jne. Kun istuin on asennettu, on parasta tarkastaa vielä uudelleen, että se on turvallinen ja valmis tulevaa matkaa varten. Jos et ole varma siitä, miten istuin asennetaan autoon, kannattaa paikallisen vuokraamon henkilökunnalta pyytää apua ja ehdotuksia. Yleensä he eivät asenna istuinta puolestasi, mutta he voivat antaa ohjeita ja varmistavat, että sinulla on asennusohjeiden kopio käytössäsi.