Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ENTERPRISE

  • 9.1
  • 9
  • 9.3
  • 9.2
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  February 22
  Positiivinen kokemus - kaikki toimi nopeasti ja selkeästi. Myös henkilökunta oli ystävällistä.
  January 19
  Pienen jonotuksen jälkeen pääsimme hoitamaan asiamme. Olin ilmoittanut puhelimitse lennon vaihtumisesta ja myöhäisemmästä saapumisesta, mutta tieto ei virkailijan mukaan ollut tullut lentokentän toimipisteeseen. Auto kuitenkin...
  July 21
  Hyvä ja ystävällinen palvelu.Kaikki toimi moitteettomasti.
  Lue lisää

  Autonvuokraus Enterprise - Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Enterprise autonvuokraus - Auto EuropeEnterprise Holdings on Pohjois-Amerikan suurimmista autovuokraamoista ja Enterprisen emoyhtiö. Se omistaa myös Alamon ja Nationalin autovuokraamot. Yhtiö on vahvasti läsnä Yhdysvalloissa ja sillä on yli 6000 vuokratoimistoa maailmanlaajuisesti - mikä antaa heidän asiakkaille ennennäkemättömän valinnan noutokohteita. Jos valitset autonvuokrauksen Enterprisen kanssa, olet turvallisissa käsissä, saat erinomaisia ajoneuvoja ja tehokkaan asiakaspalvelun.

  Auto Europe on yli 60 vuoden ajan luonut poikkeukselliset työsuhteet paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa. Autonvuokrauksen ohella tarjoamme myös matkailuautojen vuokrausta ja luksusautoja, jotka kaikki ovat erinomaisen asiakaspalvelumme perustana. Enterprise ja Auto Europe ovat olleet yhteistyökumppaneita useita vuosia, joka mahdollistaa upeita hintoja ja erikoistarjouksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja löydä täydellinen autonvuokraustarjous jo tänään.

  Jopa nykyisen COVID-19:n aikana voit varata vuokra-auton turvallisesti Enterpriselta, koska autovuokraamo toteuttaa lukuisia terveystoimenpiteitä.

  Autovuokraamo Enterprise: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Enterprise on ylpeä poikkeuksellisesta asiakaspalvelutavastaan. Tekemällä asiakaskokemuksen Enterprisen keskeiseksi osaksi tarkoittaa sitä, että yritys on tunnustettu useita kertoja sitoutumisestaan loistavaan kokonaisvaltaiseen autovuokrauspalveluun. Enterprise ylläpitää tätä korkeaa palvelutasoa toteuttamalla "Enterprise Service Quality Index" tutkimuksia. Aikaisemmille asiakkaille lähetetty kysely rohkaisee heitä arvioimaan viimeisimmän kokemuksensa.

  Enterprise Holdings on usein valinnut innovatiivisen lähestymistavan ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin ja tämän ansiosta se oli ensimmäinen autovuokraamo, joka vuokrasi sähköautoja Yhdysvalloissa. Enterprisen ajoneuvot ovat moderneja, polttoainetaloudellisia ja niille on annettu ympäristöystävällinen luokitus, etenkin heidän hybridi- ja sähköautoryhmälle. Erityisesti sähköajoneuvot ovat auttaneet lukuisia asiakkaita tottumaan käyttämään tämän tyyppistä tekniikkaa ja edistämään sen käyttöä perinteisten bensiiniajoneuvojen sijasta.

  Organisaatiosta on tullut myös merkittävä avustaja paikallisille ja kansallisille hyväntekeväisyysyhteisöille. Sitoutuen useiden vuosien ajan yritys on lahjoittanut yli 180 miljoonaa puntaa hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka keskittyvät ympäristöön, koulutukseen ja tästä hyötyvät kaikki yhteisöt kokonaisuudessaan. Enterprise Holdings on investoinut miljoonia uusiutuvien polttoaineiden kehittämiseen ja ympäristöaloitteiden tukemiseen, kuten puiden istutukseen. Rahoituksen ohella myös yrityksen työntekijät omistavat aikaansa varojenkeruutapahtumien järjestämiseen ja vapaaehtoistyöhön.

  Uniikki Enterprisen autonvuokrauskokemus

  Autonvuokraus Enterpriselta on hyvin yksinkertaista. Helpoin ja kätevin tapa on verkkosivustomme kautta. Kolmella yksinkertaisella vaiheella voit vertailla ajoneuvoja, vuokraamoja ja tarjouksia. Voit valita tuhansista sijainneista, joten varmasti löydät parhaimman vaihtoehdon matkallesi. Varausjärjestelmämme avulla voit myös verrata viimeisimpiä tarjouksia ja lisätä lisävaihtoehtoja, kuten lastenistuimen tai navigointilaitteen.

  Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat lisätietoja varausprosessista, ota yhteyttä varausasiantuntijaamme puhelimitse tai sähköpostilla. Koulutettu ja omistautunut henkilökuntamme on käytettävissä avuksesi suunnittelemaan matkasi autonvuokraustarpeitasi varten. Ota yhteyttä Auto Europeen tänään ja löydämme budjetillesi sopivan vuokra-auton.