Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO USA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus USA - Nauti elämäsi matkasta

  Autonvuorkaus USA

  Yhdysvallat on todellakin neljän vuodenajan matkakohde, joka tarjoaa jokaiselle jotakin, kulttuuriseikkailuja kuin mikään muu kansa maan päällä. Autonvuokraus USA:ssa tuo sinut lähemmäksi maan parhaita puolia, kun ajat tuntikausia ison taivaan nauttien peräkkäisistä upeista näkymistä matkan varrella. Noin neljä miljoonaa mailia moottoriteitä antaa mahdollisuuden räätälöidä jokaiselle sopivan pitkän kiertomatkan ystävien kanssa tai hauskan loman tien päällä koko perheen kanssa.

  Tutustu Los Angelesiin ja Miamiin, joissa jokaisella on oma erottuva keittiö ja ainutlaatuiset kulttuuriset ominaispiirteet. Uskalla näiden ja muiden suosittujen suurkaupunkien ulkopuolelle ja nauti Amerikasta palkittujen kansallispuistojen henkeäsalpaavissa maisemissa, joissa ikoniset muistomerkit, lumiset tulivuoret, jyrkät vesiputoukset ja hämmästyttävät luonnon ihmeet ovat kiehtoneet vierailijoita vuosisatojen ajan.

  USA on vertaansa vailla oleva kohde kaikilta osilta, eivätkä mitkään kaksi matkaa Yhdysvaltoihin ole samanlaisia. Amerikka on suurten mahdollisuuksien ja matkakokemusten maa, etelän punaisten kivien autioista pohjoisen Suurten järvien alueisiin. Monet ihmiset vuokraavat auton USA:ssa ikimuistoiselle kiertomatkalle Chicagon ja Los Angelesin vilkkaiden kaupunkien välillä Route 66 tietä pitkin tai yhdelle kuuluisista Tyynenmeren rannikon moottoritiematkoista, jotka kulkevat Kalifornian aurinkoista rannikkoa pitkin.

  Amerikassa ei ole parempaa kiertomatkamahdollisuutta, kuin Blue Ridge Parkway reitti, joka kiemurtelee melkein 500 mailia eteläisen Appalachian vuorten läpi mäkiä ja hedelmällisiä pastoraalisia laaksoja pitkin. Ja jotta voit saada todellinsen käsityksen maan valtavasta koosta, voit seurata mahtavaa Mississippijoen reittiä yli 2000 mailia Yhdysvaltojen upeimpien maisemien halki.

  Venyen Pohjois-Amerikan yhdeltä puolelta toiselle - Atlantista Tyynenmeren alueelle - Yhdysvalloista löytyvät kaikki oikeat ainekset onnistuneelle kiertomatkalomalle. Kymmeniä käteviä nouto- ja palautustoimistoja sijaitsee ympäri maa. Olipa kyse pitkästä viikonlopusta Orlandossa tai kahden viikon loma Kaliforniassa, Auto Europelta löytyy oikea auto oikeaan tilanteeseen parhaalla asiakaspalvelulla ja aina halvimmalla hinnalla, sekä mahdollisuus yhdensuuntaiseen autovuokraukseen mukavuuden lisäämiseksi.

  Auto Europe perustettiin vuonna 1954 ja on nyt johtava yritys maailmanlaajuisilla autonvuokrauksen markkinoilla. Se on täysin sitoutunut auttamaan sinua järjestämään matkasi ja saavuttamaan valitsemasi määränpään mahdollisimman helposti ja edullisesti. Valitse haluamasi ajoneuvo ja vuokraamo hakukoneemme kautta muutamalla helpolla vaiheella tai soita vuokra-asiantuntijoillemme seitsemänä päivänä viikossa numeroon +358 942 720 607 ja he auttavat mielellään. Voimme tarjota sinulle myös mahdollisuuden säästää rahaa erikoistarjouksillamme ja lisäkustannusten leikkaamisen etuja, kuten ilmaiset ajoneuvojen korotukset ja ilmaiset lisäkuljettajat. Lue, mitä muilla on sanottavaa äskettäisestä Auto Europen vuokrauksesta autonvuokrauksen asiakasarvosteluista USA:sta.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta USA:ssa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton USA:ssa

  Auto Europen nouto- ja palautustoimistojen valikoima vastaa Yhdysvaltojen laajaa mittakaavaa kaikissa suurissa kaupungeissa ja lentokentillä koko maassa, mukaan lukien San Francisco ja Fort Lauderdale. Tutustu blogissamme neuvoihin auton nopealle noudolle ja jotta voit olla varma siitä, mitä asiakirjoja tarvitset mukaasi saapuessa autovuokraamolle.

  Autonvuokraus USA:ssa ei voisi olla helpompaa. Kaikkien suosituimpien kohteiden, kuten New York ja yli 24 000 sijainnilla yli 180 maassa ympäri maailmaa, Auto Europe on selvästi paras valinta seuraavalle matkalle Amerikassa ja muualle. Voit soittaa varausasiantuntijoillemme seitsemänä päivänä viikossa numeroon +358 942 720 607, ketkä auttavat matkasi suunnittelussa ja löytävät tarpeisiisi sopivan ajoneuvon.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla USA:ssa

  • Los Angeles Union rautatieasema
  • Washington DC Union rautatieasema
  • San Diego Amtrak rautatieasema
  • Dallas Amtrak rautatieasema
  • Oakland Amtrak rautatieasema
  • Philadelphia 30th Street rautatieasema

  Varaa parhailta autovuokraamoilta USA:ssa

  Auto Europella olemme erittäin ylpeä siitä, että työskentelemme kaikkien Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa toimivien parhaiden autovuokraamojen kanssa, ja olemme luoneet vahvat liikesuhteet Alamon, Enterprisen, Nationalin, Thriftyn, Budgetin ja Dollarin, sekä monien muiden johtavien autovuokraamojen kanssa yrityksen perustamisesta lähtien vuonna 1954

  Sen lisäksi, että tarjoamme parhaat autonvuokraustarjoukset USA:ssa, tarjoamme kätevimmät nouto- ja palautuskohteet koko maassa. Tarjolla on joukko lisäetuja, kuten ilmaiset peruutukset jopa 48 tuntia ennen noutoa, eikä luottokorttimaksuja Auto Europen varausjärjestelmän kautta tehdyille varauksille.

  Alamo autovuorkaamo Dollar autovuorkaamo Thrifty autovuorkaamo
  Enterprise autovuorkaamo National autovuorkaamo Budget autovuorkaamo

  Jos sinulla on epäilyksiä tai tarvitset apua löytääksesi parhaimmat autonvuokrauksen tarjoukset USA:ssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autonvuokrauksen asiakaspalvelijamme auttavat sinua hyvin mielellään tekemään oikean valinnan, olipa kyse ajoneuvoluokista tai Auto Europen suositusta Super Cover nolla omavastuupaketista.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta USA:ssa

  Ota meihin yhteyttä

  Yhtenä maailman johtavana autonvuokrauksen välittäjänä Auto Europe on erittäin perehtynyt vastaamaan kysymyksiin kaikista autonvuokrauksen näkökohdista Yhdysvalloissa. Tässä osassa olemme keskittyneet joihinkin yleisimpiin osa-alueisiin, jotka on otettava huomioon matkustaessa autolla suosituimmissa turistikohteissa, kuten Grand Canyon tai Golden Gate Bridge, mutta jos et löydä etsimääsi vastausta, älä epäröi soittaa vuokrausasiantuntijoillemme numeroon +358 942 720 607 tai lähetä heille sähköpostia osoitteeseen fires@autoeurope.de.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni USA:ssa?

  Useimmissa USA:n osavaltioissa kuljettajien on oltava vähintään 21-vuotiaita, vaikkakin joillakin alueilla alle 21-vuotiaiden kuljettajien on mahdollista vuokrata auto Yhdysvalloissa. Huomaa, että jos olet alle 26-vuotias ja suunnittelet ajamista Yhdysvalloissa, saatat joutua mahdollisesti maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun, joka peritään paikallisesti ja voi olla melko huomattava. On aina parasta kysyä paikalliselta vuokraamolta, sovelletaanko tätä lisämaksua sinun tapauksessasi ja jos niin, kuinka paljon se tulee olemaan. Huomaa myös, että joissakin tilanteissa voidaan vaatia myös kansainvälistä ajolupaa.

  Löydät helposti kaikki vaadittavat nuorten kuljettajien lisämaksut sekä varaukseesi liittyvät rajoitukset tai vaatimukset. Valitse yksinkertaisesti päivämäärät ja määränpää Auto Europen varausjärjestelmästä ja löydät "Hinnoittelun tiedot" osiosta kaikki nuoria kuljettajia koskevat tiedot, jotka on ilmoitettu selvästi kuljettajan lisätiedot -osiossa. Auto Europe lisää nämä tiedot myös varausvahvistuksesi ehtoihin varauksen vahvistamisen jälkeen.

  On ehdottoman tärkeää, että syötät pääkuljettajan oikean iän varausta tehdessäsi. Tämän avulla voimme ilmoittaa sinulle oikein kaikki autonvuokrauksen ikävaatimukset, joita voidaan soveltaa vuokraasi, olitpa sitten kokenut matkustaja tai vuokraat autoa ensimmäistä kertaa.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni USA:ssa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseen?

  Kyllä. Vaikka yleinen sääntö on, että sinun on palautettava ajoneuvo samaan toimistoon, josta auto noudettiin, on olemassa joitakin poikkeuksia. Esimerkiksi jotkut autovuokraamot USA:ssa antavat sinun noutaa auton Los Angelesista ja palauttaa sen San Franciscoon - tai päinvastoin - ilman lisäkustannuksia. Samoin Floridassa on joskus sallittua noutaa ja palauttaa ajoneuvo eri toimistoihin ilman lisämaksuja. Huomaa, että muita maksuja voidaan soveltaa, jos suunnittelet yhdensuuntaista autovuokrausta Yhdysvalloissa tai muualla maailmassa (paikallisesta vuokraamosta riippuen), joten on aina parasta tarkistaa etukäteen.

  Sekaannusten välttämiseksi asiakkaiden on aina ilmoitettava meille yhdensuuntaisista matkasuunnitelmistaan varauksen teon yhteydessä, jotta voimme vahvistaa, onko se mahdollista. Sinulla on mahdollisuus perua varaus täysin veloituksetta, jos vuokraamo ei hyväksy varausta millään ehdoilla.

  Muista myös, että yhdensuuntaisista matkoista voidaan periä lisämaksu, jonka hinta joko sisältyy vuokrahintaan tai se veloitetaan noutohetkellä paikallisessa valuutassa, tässä tapauksessa Yhdysvaltain dollareina. On huomattava, että tietyt rajoitukset voivat koskea tiettyjä ajoneuvoluokkia, vähimmäisvuokrausaikaa ja matkoja tiettyjen kaupunkien ja kohteiden välillä.

  Yksityiskohtaiset tiedot yhdensuuntaisista maksuista (ilman arvonlisäveroa) löytyvät varausjärjestelmän tuloksista, jotka näkyvät auton hinnan alapuolella. Voit myös soittaa Auto Europen palkittuun asiakaspalveluun ja keskustella varauksestasi mahdollisesti perittävistä maksuista.

  Yhdensuuntaisen maksun perii monissa tapauksissa se luotettava autovuokraamo, jonka kanssa kuljettaja valitsee varauksensa, mikä tarkoittaa, että Auto Europe ei koskaan hyödy näistä ylimääräisistä maksuista. Vaikka autovuokraamot USA:ssa määrittävät omat yhdensuuntaisen vuokran maksut itsenäisesti, mielestämme on tärkeää tiedottaa asiakkaillemme kaikista vuokraukseen liittyvistä lisäkustannuksista, jotta voimme auttaa heitä tekemään tietoon perustuva päätöksen tulevaa matkaa varten. Tämä maksu voi vaihdella vuokraamosta riippuen samoissa nouto- ja palautuskohteissa, ja yksi yritys voi veloittaa paljon vähemmän kuin toinen, kun taas toiset eivät ehkä edes salli yhdensuuntaisia matkoja. Kukin autovuokraamo toimii eri toimistoissa ja vuokrasijainneilla, joissa on erilaiset säännöt ja vaihtoehdot.

  Kuljettajille, ketkä harkitsevat rajoja ylittävää matkustamista vuokra-autolla Yhdysvalloissa, on ensin muistettava, että Meksiko on täysin matkustamiselta kielletty, vaikkakin Kanadassa on mahdollista käydä niin kauan, kuin ajoneuvo palautetaan Yhdysvaltoihin (ei sallittu Kanadan asukkaille). Kuljettajien on aina pidettävä mielessä, että matkustettaessa noutomaansa ulkopuolella, olipa kyseessä sitten Yhdysvallat tai muu maailma, vuokralaisen on varmistettava, että hän noudattaa matkustusmaan paikallisia lakeja, mukaan lukien (mutta ei näihin rajoitettu) oikeat turvalaitteet, lailliset rajanylitysasiakirjat, tiemaksutarrat jne.

  Jotta voit täysin perehtyä vuokraukseen liittyviin matkarajoituksiin, löydät kaikki tarvitsemat tiedot varausjärjestelmästämme valitsemalla ensin haluamasi autonvuokrausluokka ja vuokraamo, jonka jälkeen seuraa "Hinnoittelun tiedot" ja "Yleiset vuokraehdot" linkkejä. Kaikki nämä tiedot sisältyvät myös Auto Europen varausvahvistukseen, joka lähetetään sähköpostitse varauksen vahvistamisen jälkeen.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten USA:ssa?

  Kyllä. Auton vuokraamiseksi Yhdysvalloissa kuljettajilta vaaditaan voimassa oleva luottokortti. Tämä johtuu siitä, että autovuokraamot yleensä pidättävät vuokrattavan ajoneuvon omavastuun arvon vuokran ajaksi kussakin maassa, joka palautetaan viipymättä, jos ajoneuvo palautetaan hyvässä kunnossa. Kaikki nämä tiedot sisältyvät myös Auto Europen varausvahvistukseen, joka lähetetään sähköpostitse varauksen vahvistamisen jälkeen.

  Se on epämiellyttävä yllätys ihmisille, kun he yrittävät noutaa vuokra-auton USA:ssa ja vuokraamo kieltäytyy sen antamisesta. Tämän vuoksi suosittelemme asiakkaita matkustamaan voimassa olevan suuremman luottokortin kanssa, joka on pääkuljettajan nimissä. Esitä se aina paikallisen vuokraamon henkilökunnalle määränpäässäsi, olipa kyseessä sitten suuri lentokenttä tai tärkeä keskustan toimisto. Tutustu blogiimme saadaksesi lisätietoja siitä, miksi luottokortit ovat niin tärkeitä auton vuokraamiselle ja ajoneuvon noudolle.

  Premium- tai luksusluokan auton vuokraavien asiakkaiden on pidettävä mielessä, että vuokraamo saattaa mahdollisesti pyytää kaksi pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia (Visa, Mastercard, Diners ja American Express kortit hyväksytään). On erittäin helppo tarkistaa, mitkä kortit (ja korttityypit) hyväksytään, kun teet haun Auto Europen varausjärjestelmässä ja napsautat "Hinnoittelun tiedot" linkkiä, josta pääset vuokraamon maksutapaosioon, josta löytyvät kaikki tarvittavat luotto- ja pankkikortteja koskevat tiedot.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä USA:ssa?

  On olemassa useita tärkeitä asioita, jotka tulee tietää ajaessa Yhdysvalloissa. Esimerkiksi, kun vuokraat auton Orlandossa Floridassa, tai muualla Yhdysvalloissa, on tärkeää olla tietoinen kaikista tärkeimmistä säännöistä, jotka koskevat autolla ajamista kyseisessä maan osassa mahdollisen turvallisen matkan varmistamiseksi. Toisin sanoen, mitä enemmän tutkimusta teet ennen matkaa, sitä paremmin valmistaudut matkalle Yhdysvalloissa.

  Ensimmäinen asia, joka tulee muistaa, on ajaa aina tien oikealla puolella ja älä koskaan käytä matkapuhelintasi, kun ajat Yhdysvalloissa. Ja älä unohda, että turvavöiden käyttäminen on pakollista kuljettajille ja kaikille matkustajille suurimmassa osassa Yhdysvaltoja.

  Kuten suurimmassa osassa muuta maailmaa, alkoholinkäyttö ja ajaminen ovat Yhdysvaltojen liittovaltion rikos, ja alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaista ajamista (DUI) tai päihteiden alaista ajamista (DWI) koskevia säännöksiä noudatetaan tiukasti. Ajaminen alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena on rikos kaikkialla maassa, vaikka erityiset lait ja rangaistukset vaihtelevat osavaltioittain. Muista myös, että suurin osa osavaltioista kieltää avoimen alkoholipullon pitämistä autossa, joten jos tuot loput viinipullosta autoon ravintolasta tai sinulla on esimerkiksi laatikko viiniä retkeilyyn, niin ne on varastoitava hyvin takakontissa.

  Yksi toinen asia, jonka sinun tulee tietää, on roskalakien tiukat vaatimukset, joten älä koskaan heitä mitään roskia auton ikkunasta, koska sakot ovat suuria (jopa 1000 dollaria) ja ulkomaalaiset ovat usein velvollisia maksamaan ne paikan päällä, joka voi melko helposti jättää sinut rahattomaksi lopuksi matkaa!

  On tarpeetonta sanoa (ja erittäin tärkeää muistaa), että sinulla tulee aina olla mukana voimassa oleva ajokortti, samoin kuin kaikki ajoneuvon rekisteröintiasiakirjat, allekirjoitettu auton vuokrasopimus ja kaikki vastaavat vakuutusasiakirjat, etenkin suurissa kaupungeissa, kuten Los Angeles.

  Kun ajat vuokra-autolla USA:ssa, löydät runsaasti huoltoasemia kaikilla moottoriteillä, pääteillä ja suurten kaupunkien ympärillä. Bensiinin myynnin lisäksi niistä löytyy yleensä suuria myymälöitä, ja ne ovat siksi erittäin hyödyllisiä esimerkiksi ruokaostoksia, veden ja kaiken muun tarvittavat hankkimista varten, mitä saatat tarvita lopun matkastasi. Suurin osa niistä on avoinna klo 18:00–22:00 välillä, kun taas yhä useammat kasvaneen kysynnän takia ovat avoinna jopa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa.

  Silti polttoaineiden suhteen on syytä huomata, että bensiiniä myydään Yhdysvalloissa gallonissa (3,79 litraa) ja että saatavilla on kolmea oktaania: normaali, plus ja premium. Useimmat autovuokraamot vaativat vain säännöllisen polttoaineen käytön. Huomaa, että kansainväliset pankki- tai luottokortit eivät toisinaan toimi bensiinipumppujen maksukoneissa, koska ne vaativat Yhdysvaltain postinumeroa turvallisuussyistä. Näissä tapauksissa joudut maksamaan kassalla itse huoltoaseman sisällä.

  Lukuun ottamatta joitakin sisäkaupunkialueita, kuten San Franciscon keskusta, amerikkalaiset tiet ovat yleensä leveämpiä, vähemmän ruuhkaisia ja helpommin navigoitavia kuin monet eurooppalaiset tiet. Suuri osa Yhdysvaltojen tieinfrastruktuurista on suunniteltu ruudukkotyyppiseen muotoon, jotta vastaasi ei tule niin monta mutkaa, huonosti havaittavia katuja tai umpikujia, kuten toisinaan näet Euroopan maissa. Tämä on totta sekä kaupungeissa, että moottoriteillä ja maan syrjäisimmillä alueilla. Tämä on yksi syy siihen, miksi ajaminen Amerikassa ei ole niin pelottavaa kuin monien ihmisten ennakkoluulot ennen matkalle lähtöä.

  Toinen keskeinen tekijä autonvuokraukselle USA:ssa on se, että suurin osa vuokratuista ajoneuvoista tulevat automaattivaihteistolla, ja manuaalivaihteistoon tottuneet kuljettajat voivat tarvita hieman aikaa tottua automaattiin. Se on kuitenkin vaivattomampaa, kun sinun ei tarvitse koko ajan vaihtaa vaihteita, etenkin kiireisissä kaupungeissa, kuten Chicago.

  Muista, että Yhdysvaltojen tienkäytännöt vaihtelevat osavaltioittain, joten mikä voi olla tavallista Memphisissä, ei välttämättä ole sallittua Coloradossa ja niin edelleen. Nopeusrajoitusten osalta yleinen sääntö on 56km/h taajama-alueilla, tavallisilla moottoritieliikenneteillä 89km/h ja interstage/moottoriteillä 89-129km/h.

  Matkasi suunnittelussa on syytä tarkistaa ajo-ohjeet jokaisessa kohteessa, jossa aiot käydä. Esimerkiksi Floridassa sinun on ajettava valot päällä sateessa riippumatta kellonajasta, ja Kaliforniassa sinun on pysäköitävä aina liikenteen suuntaan, joten jos näet pysäköintipaikan tien toisella puolella, sinun on tehtävä U-käännös ja ajettava takaisin ennen ajoneuvon pysäköimistä.

  Lähes jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa sinun on ajettava aina ajokortti ja vakuutusasiakirjat mukanasi riippumatta siitä, oletko Yhdysvaltain kansalainen tai vuokraatko autoa Yhdysvalloissa kotimaisella ajokortillasi. Soita hätätilanteessa numeroon 911 ja odota avun saapumista. Vinkkejä siitä, mitä tehdä, jos auto rikkoutuu tai joutuu onnettomuuteen, tutustu blogissamme tähän erittäin tärkeään aiheeseen.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla USA:ssa?

  USA:ssa on laaja tieverkosto, joka kattaa koko maan. Monet moottoriteistä ja silloista ovat ilmaisia, mutta joillakin sovelletaan tietulleja (joita usein kutsutaan maksullisiksi moottoriteiksi, turnpike), jotka voivat tulla melko kalliiksi ajaessasi niillä useita tunteja.

  Tällä hetkellä Amerikassa on yli 8000 tuhatta kilometriä tiemaksullisia teitä, ja maksutapa vaihtelee osavaltioittain, mutta suurin osa tiemaksuista voidaan maksaa käteisellä, luottokortilla tai elektronisella passilla, jota kutsutaan transponderiksi, joka asetetaan tuulilasille. Se veloittaa maksun luottokortiltasi automaattisesi, kun ajat tietullikopin läpi. Monet autovuokraamot tarjoavat näitä sähköisiä laitteita ja veloittavat sinulta koko summan, kun palautat ajoneuvon.

  Huomaa, että joillakin avoimilla maksullisilla teillä ei ole koppeja, joten sinun on esitettävä ajoneuvosi rekisterinumero ennen tien käyttöä. Koska kaikki tietullit eivät ole samoja kaikissa osavaltioissa, on parasta ennen matkan aloittamista tutustua maksuihin ja maksutyyppeihin, jotka hyväksytään reittisi teillä, joilla aiot ajaa. Havaijilla vierailevat voivat kuitenkin rentoutua tietäen, ettei millään saaren moottoritiellä tai silloilla veloiteta tietulleja. Ajantasaisia tietoja ajamisesta USA:ssa saat Yhdysvaltain matkustustiedotteesta Suomen ulkoministeriön sivuilla.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten USA:ssa?

  Kun vuokraat autoa USA:ssa Auto Europen kanssa, on olemassa useita tärkeitä kohtia, jotka tulee muistaa autonvuokrauksen suojista. Huomaat, että nolla omavastuu -tuotteemme tulee vakiona kaikissa vuokrakohteissa ja sisältää arvonlisäveron (ALV), vastuuvakuutuksen, tulipalovakuutuksen, kolarisuojan nolla omavastuulla (CDW) ja varkaussuojan nollaomavastuulla (TP) (huomioi, että nolla omavastuu tarkoittaa omavastuun poistamista). Useimmilla vuokraamoilla tavanomaiseen autonvuokraushintaan sisältyy laaja kattavuus ajoneuvon pyörien, lasien, auton pohjan ja katon vaurioiden varalta. Asiakkaat, ketkä valitsevat Avisin tai Budgetin nolla omavastuupaketin Auto Europen verkkosivuilla, voivat hyötyä nolla omavastuusta varkauden tai korin vaurioitumisen tapauksessa, sekä omavastuun hyvityksestä lasien ja pyörien vaurioista. On tärkeää lukea valitsemasi sopimuksen täydelliset ehdot, koska ne saattavat muuttua kunkin vuokraamon ja autoluokan mukaan.

  Lisäksi Auto Europe tarjoaa lisäsuojaa heille, ketä etsivät täydellistä mielenrauhaa matkustaessa Yhdysvaltojen ympäri. Edellä mainitun nolla omavastuusuojan kaikkien etujen ansiosta erityinen Super Breakdown Cover nolla omavastuulla tarjoaa asiakkaille hyvityksen luottokorttimaksuista, jotka ovat korkeintaan 150 €, enintään 150 € hallintokuluista, käyttöomaisuusmaksuista, käyttämättä jääneet vuokrapäivät lääketieteellisten syiden, onnettomuuksien tai ajoneuvovaurioiden takia, ajoneuvon pohjan, katon, pyörien, lasien ja renkaiden aiheuttamien vauriot, sekä muiden laitteiden, kuten navigaattorin, lastenistuinten jne. vauriot.

  Jos asiakkaan on tehtävä hyvitysvaatimus, hänen on ensin maksettava vaadittu summa autovuokraamolle ja sitten anottava se takaisin Auto Europelta. On tärkeää, että hakiessa hyvitystä Auto Europelta toimitat kaikki tarvittavat asiakirjat hyvityksen saamiseksi niin nopeasti kuin mahdollista.

  Kaikki nämä tiedot on ilmoitettu selvästi Auto Europen varausjärjestelmän hakutuloksissa. Napsauta yksinkertaisesti sinistä "Hinnoittelun tiedot"-painiketta haluamasi autokategorian ja vuokraamon kohdalla ja löydät tietoja joko nolla omavastuusta mukaan lukien pyörät, lasit, ajoneuvon pohja ja katto, tai muista suojavaihtoehdoista, joiden kaikki yksityiskohdat löydät myös "Ehdot"-osiosta, kun teet haun tai vahvistat varauksesi.

  Paikallisten autovuokraamojen työntekijät tavallisesti yrittävät myydä sinulle omia tuotteita ja ominaisuuksia niiden lisäksi, jotka olet jo ostanut Auto Europen verkkosivun kautta. Yksi näistä tuotteista on vakuutusturva, joka mainitaan usein, kun asiakkaat saapuvat hakemaan ajoneuvoa. Yleisesti ottaen nämä ylimääräiset vakuutussuojat ovat täysin valinnaisia ja on todennäköistä, kaikki, mitä paikallisen vuokraamon henkilökunta tarjoaa, ei ole vuokrallesi tarpeellista.

  Älä epäröi soittaa varaustiimillemme tai lähettää heille vaihtoehtoisesti sähköpostia, mikäli sinulla on kysyttävää vuokra-autojen suojista. Tuotteemme on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mielenrauhan matkasi aikana tarjoamalla sujuvan ja stressittömän autonvuokrauksen Yhdysvalloissa. Lue lisää aiheesta blogissamme saadaksesi yleiskatsauksen saatavilla olevista suojista.

   

  Voinko ajaa vuokra-autolla USA:ssa suomalaisella ajokortilla?

  Kyllä. Koska Yhdysvaltain hallitus on allekirjoittanut sopimuksen useiden maiden, myös Suomen kanssa, jos sinulla on ollut hallussa täysi kotimainen valokuvallinen ajokortti vähintään 12 kuukautta, silloin sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia vuokrata auto Yhdysvalloissa. On ehdottoman välttämätöntä, että ajokortti on aina mukanasi ja se esitetään paikalliselle autovuokraamolle ajoneuvon noutohetkellä passin ja osoitetodisteen kanssa. Huomaa, että sama pätee kaikille muille varauksessa mainituille kuljettajille.

  Kuljettajilla on oltava voimassa oleva, vähintään vuoden vanha suomalainen ajokortti, ja erityisissä olosuhteissa kolme vuotta vanha (katso lisätietoja varausvahvistuksen ehdoista). Ajokortin on oltava kirjoitettu kokonaan roomalaisilla aakkosilla; jos ei, niin kotimaisen ajokortin lisäksi vaaditaan kansainvälistä ajokorttia (IDP). Huomaa, että jotkut autovuokraamot vaativat kansainvälistä ajokorttia riippumatta siitä, minkä tyyppinen ajokortti kuljettajalla on, joten on aina parasta tarkistaa varausvahvistuksen ehdot ennen matkaa.

  Lisäksi muutama vuokraamo on 8. kesäkuuta 2015 lähtien pyytänyt kuljettajilta DVLA-koodia ennen ajoneuvon noutoa. DVLA-koodi on kuvallisen ajokortin vastine verkossa, jota tarvitaan DVLA-tietokannan käyttöä varten ajokorttitietojen, samoin kuin mahdollisten rangaistusten/merkintöjen, sekä erityyppisten sinulle sallittujen ajoneuvojen tarkistamiseksi.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen USA:ssa?

  Kyllä. Auto Europen asiakkaat voivat helposti lisätä lisäkuljettajan autovuokraamoissa USA:ssa. Joissakin autovuokraamoissa lisäkuljettajien maksut sisältyvät jo hintaan, kun taas toiset perivät päivittäisen maksun noutohetkellä, jonka vahvistaa paikallinen vuokraamo. Lue lisää saadaksesi selville, kuinka lisätä lisäkuljettajia ilmaiseksi, kun varaat ajoneuvosi Auto Europen sivuilla.

  On tärkeätä muistaa, että kaikki muut kuljettajat on vahvistettava autonvuokraussopimuksessa ja heitä pyydetään esittämään auton noudon yhteydessä samat asiakirjat, kuin pääkuljettajan (kuten passi/henkilöllisyystodistus ja täysi ajokortti, sekä tarvittaessa kansainvälinen ajolupa). Huomaa, kun vuokraat meidän suositun Gold Rate paketin, hintaan sisältyy vähintään kolme lisäkuljettajaa (kaikkien oltava yli 26-vuotiaita)!

  Kaikki tarvittavat lisätiedot lisäkuljettajan maksuista löytyvät Auto Europen varausjärjestelmän hakutuloksista. Kun olet valinnut haluamasi autokategorian ja vuokraamon, napsauta auton tietojen alla olevaa "Hinnoittelun tiedot"-linkkiä. Siirry kuljettajan lisätietoihin, josta löytyvät tiedot lisäkuljettajan alaikärajasta ja päivämaksu ilmoitetaan selvästi.

  Huomaa, että jos autovuokraussopimukseen kuulumaton ystävä tai perheenjäsen ajaa ajoneuvoa missä tahansa vaiheessa vuokra kuluessa, kaikki vakuutukset automaattisesti mitätöidään, jolloin kyseinen henkilö on vastuussa mahdollisten vaurioiden kokonaismäärästä, jos ajoneuvo varastetaan tai se joutuu onnettomuuteen. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että kaikille lisäkuljettajille annetaan asianmukaiset valtuudet ennen lähtöä autovuokraamosta.

   

  Miten voin säästää autonvuokrauksessa USA:ssa?

  Voit nauttia huomattavista säästöistä Auto Europen erityisen Gold Rate -paketin ansiosta, joka on erityinen tarjous kaikille heille, ketkä etsivät halpoja autovuokraustarjouksia Yhdysvalloissa. Lisää yksinkertaisesti Gold Rate -paketti varaukseesi, kun varaat auton Auto Europen varausjärjestelmän kautta, jolloin saat käyttöösi jopa kolme lisäkuljettajaa ilman lisämaksua, sekä ensimmäisen tankillisen polttoainetta täysin ilmaiseksi!

  Voit valita Auto Europen Gold Rate -paketin nopeasti ja helposti varausjärjestelmämme kautta. Valitse auto, joka parhaiten vastaa tarpeitasi, ja vieritä hakutuloksia alaspäin, kunnes näet tarjoukset, jotka sisältävät kaikki Gold Rate -paketin edut hämmästyttävällä hinnalla.

  Tämän paketin avulla voit tutustua Yhdysvaltoihin täydellä mielenrauhalla, sekä säästää paljon aikaa ja rahaa prosessin aikana. Jos et ole jo vakuuttunut, tutustu Gold Rate infografikkaan ja selvitä, miksi se on paras tapa hyödyntää edullisia vuokra-autoja Yhdysvalloissa.

   

  Voinko vuokrata auton manuaalivaihteistolla USA:ssa?

  Kyllä voit, mutta niitä on erittäin vaikea löytää USA:ssa! Kun vuokraat auton Yhdysvalloissa, on todennäköistä, että se on varustettu automaattisella, eikä manuaalivaihteistolla, mutta ensimmäisen vaihtoehdon edut ovat selvästi suuremmat kuin jälkimmäisen. Esimerkiksi, kun tutkit yhtä kiehtovista kohteista, kuten Las Vegas ja ajat kasinoja täynnä olevien katujen läpi, automaattisen vaihteiston avulla ajaminen antaa sinulle aikaa ja joustavuutta keskittyä katselemaan nähtävyyksiä, kuten Vapauden patsas ja Empire State Building ilman huolia vaihtaa vaihteita jne. Voit nauttia eräiden maailman suurimpien kaupunkien nähtävyyksistä ja äänistä.

  On totta, että automaattivaihteistolla varustettuja ajoneuvoja on helpompi ajaa ja että useimmissa tapauksissa sitä pidetään parempana vaihtoehtona verrattuna manuaalivaihteistolla varustettuihin ajoneuvoihin. Tämä tarkoittaa, että ajat keskimääräistä tasoa paremmalla ajoneuvolla, jolla on suurempi mukavuusaste ja erinomaiset auton sisätilat. Samoin rentouttava matka Miamin kuuluisilla rannikkoteillä tuntuu vieläkin mukavammalta, kun ajat nykyaikaista autoa, jossa on automaattivaihteisto.

   

  Voitteko taata vuokra-auton USA:ssa automaattivaihteistolla?

  Valtaosa autovuokraamoista USA:ssa eri kohteissa takaa ajoneuvon, jolla on uusin automaattinen vaihteisto. Jos et jostain syystä löydä tätä vaihtoehtoa tämän sivun yläosassa sijaitsevasta Auto Europen varausjärjestelmästä, ota yhteyttä varausasiantuntijoihimme, ja he ratkaisevat asian nopeasti ja tehokkaasti.

  Kuten jo totesimme, on olemassa monia automaattivaihteisen vuokra-auton varaamisen etuja, joista tärkein on mahdollisuus kokea ympäristösi täysillä - olipa sitten kyse järvialueista tai Grand Canyonista - sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, mistä vaihteita tarvitset. Toinen tärkeä näkökohta on polttoainetehokkuus. Uusimmat autot suunnitellaan nykyaikaisimman tekniikan mukaan, jota autonvalmistajat käyttävät. Monet viime vuosien kiitosta saaneista autoista ovat olleet automaattivaihteisia, mikä tarkoittaa, että niistä on tulossa suosittu valinta autovuokraamojen kesken, erityisesti Yhdysvalloissa.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot USA:ssa

  Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoluokkia ihmisille, jotka etsivät parasta autovuokrausta Yhdysvalloissa. Amerikassa voit varata unelmiesi auton elämäsi matkalle joillekin maailman luonnonkauneimmista kohteista, kuten Kalifornia ja Floridan Everglades. Lisäksi, kun teet varauksen Auto Europella, saat markkinoiden alhaisimmat hinnat, olipa kyseessä sitten luksusluokan auto jännittävälle matkalle Route 66:ta pitkin tai tilava ja tukeva maastoauto unohtumattomalle seikkailulle erämailla perheen tai ystävien kanssa lumoavassa Yellowstonen kansallispuistossa, joka on maailmankuulun Old Faithful geyserin koti. Tai saatat huomata, että moderni matkailuauto (tunnetaan paikallisesti nimellä RV) sopii paremmin tarpeisiisi matkustaessa osavaltiosta osavaltioon arvostaen Yhdysvaltojen hämmästyttävää luonnonkauneutta.

  Luksusautonvuokraus USA Autonvuokraus tila-autot USA Asuntoauton vuokraus USA

  Luksusautonvuokraus USA - Nauti tyylillä New Yorkin keskustan nähtävyyksistä ylellisessä vuokra-autossa Yhdysvalloissa. Auto Europe tarjoaa arvostetuimpia ajoneuvoja halvimmalla hinnalla kaikkialla USA:ssa New Orleansista Virginiassa sijaitsevaan Blue Ridgen vuoristoon.

  Autonvuokraus tila-autot USA - Tila-autojen vuokraus Yhdysvalloissa takaa lisämukavuuden kuljettajille ja matkustajille, sekä runsaasti lisätilaa golfmailoille ja muille urheiluvälineille. Auto Europen laaja valikoima tila-autoja palvelee ryhmiä, jotka vierailevat Grand Canyonissa ja muilla ikonisilla nähtävyyksillä Yhdysvalloissa.

  Asuntoauton vuokraus USA - Auto Europe työskentelee Yhdysvalloissa suosituimpien matkailu- ja asuntoautojen vuokraamojen kanssa, jotka tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden käydä maan suosituimmissa kohteissa ja kiertää Amerikkaa tyylillä ja säästää huomattavasti rahaa hotellikuluissa.


  Käytännöllisiä linkkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit USA:ssa

  Asuntoautolla festareilla