Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ISTANBULIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Istanbulin lentokentällä

  Harvat kaupungit vangitsevat sydämen sekä mielikuvituksen niin kuin Istanbul, suuri metropoli täynnä lukemattomia eksoottisia nähtävyyksiä ja makuja. Istanbul on Turkin vilkkain ja asutuin kaupunki, joka on yksi maailman väkirikkaimmista kaupungeista ja on maan taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Kaupunki on ollut asutettu tuhansia vuosia ja on ainoa, joka sijaitsee kahdella mantereella - Euroopassa ja Aasiassa. Autonvuokraus Istanbulin lentokentällä antaa mahdollisuuden ajaa Bosporinsalmen yli ja uppoutua kulttuureiden vastakohtiin ja tunnelmiin molemmin puolin kaupunkia. Pohjimmaista kokemusta varten Istanbulissa, kävele tai matkusta historiallisella raitiovaunulla hyvin vilkkaalla ja tyylikkäällä kävelykadulla, joka sijaitsee kaupungin vanhassa Beyoglun korttelissa. Noin kilometrin pituinen katu on vuorattu houkuttelevilla myymälöillä, tyylikkäillä gallerioilla, kirjastoilla, kahviloilla, ravintoloilla ja erilaisella live-musiikilla. Nouda autosi ja kierrä historiallista niemimaata, kirkkoja, linnoja, basaareita ja kaikkia monipuolisia kohteita, joihin voit ihastua, äläkä unohda perinteistä turkkilaista saunaa. Voit jatkaa edelleen etelämmäksi ja löydät lukuisia muita suosittuja lomakohteita Istanbulin lisäksi. Auto Europe tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää lomaasi monipuolisesti ja säästää vuokra-auton vuokrauksessa, jotta sinulle jää enemmän lomaasi varten. Työskentelemme paikallisten ja tunnettujen vuokraamojen kanssa ja tarjoamme noutokohteita monissa paikoissa Turkissa, kuten Bodrumissa ja muissa kaupungeissa.

  Lentämällä juuri avatulle Istanbulin lentokentälle, joka on Istanbulin toinen kansainvälinen lentokenttä Sabiha Gökçenin kanssa, voit helposti tutustua Istanbulin kaupunkiin, joka on Turkin suurin kaupunki. Sitä on muovannut kaupungin uskomaton historia, joka kattaa tuhansia vuosia. Sijaintinsa Bosphoruksen molemmin puolin ja sen upean arkkitehtuurin ansiosta Istanbul on kaupunki, joka saa kävijät haukomaan henkeä. Näe kaikki suosituimmat nähtävyydet, kuten valtava Hagia Sofian moskeija tai maailmankuulut suuret sisätilamarkkinat, jossa on yli 4000 kauppaa ja jossa voit kaikkea mahdollista oikeassa turkkilaisessa ilmapiirissä. Auto Europen avulla voit luottaa siihen, että löydät auton, joka sopii juuri omaa tarkoitustasi varten matkallesi Turkissa. Olet tullut oikeaan paikkaan, jos etsit autonvuokrausta Istanbulin lentokentällä. Meillä on yli 60 vuoden kokemus autonvuokrauksen alalta ja voimme ylpeillä valtavasta valikoimastamme eri autoluokkia. Meiltä löydät kaiken miniluokasta, joka sopii erinomaisesti matkoille Turkin suurkaupungeissa, kuten Istanbulissa, suuremmat ajoneuvot taas sopivat hyvin koko perheellesi ja runsasta määrää matkatavaroita varten. Jos olet epävarma siitä, mikä autoluokka sopii sinulle parhaiten, palkittu asiakaspalvelu on valmis auttamaan. He voivat kertoa parhaista vaihtoehdoista ja auttaa sinua varauksen yhteydessä. He ovat saatavilla puhelimitse tai sähköpostilla viikon jokaisena päivänä.

  Lentokenttätiedot

  Istanbulin lentokenttä avattiin jo lokakuussa vuonna 2018 Turkin kansallispäivänä ja huhtikuussa 2019 se korvasi vanhan Atatürkin lentoaseman, joka kävi jo erittäin pieneksi, ja se on nyt Istanbulin tärkein lentokenttä. Lentoasema on vielä kehitteillä ja sen odotetaan valmistuvan vuoteen 2027 mennessä, jolloin siitä tulee maailman suurin ja modernin lentokenttä, joka pystyy käsittelemään 200 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Tällä hetkellä lentoasema koostuu yhdestä suuresta terminaalista ja kun se on valmis, se koostuu neljästä terminaalista ja kuudesta kiitotietä.

  Istanbulin lentokenttä (ISL)
  Virallinen nimi: Istanbul Airport.
  Osoite: Tayakadın Mahallesi, Terminal Caddesi No: 1, 34283 Arnavutköy / İstanbul, Turkki.
  Puhelinnumero: +90 444 14 42
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee noin 43 kilometrin päässä Istanbulin keskustasta luoteeseen.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Istanbulin lentokentän tärkeimpiin lentoyhtiöihin kuuluvat mm. Aeroflot, Air France, British Airways, China Southern Airlines, Egyptair, Emirates, Etihad Airways, Gulf Air, KLM, Korean Air, Lufthansa ja maan oma lentoyhtiö Turkish Airlines.

  Mistä noudan vuokra-auton Istanbulin lentokentältä?

  Jokaisella autovuokraamolla Istanbulin lentokentällä on oma tiski suuressa saapuneiden lentojen hallissa kansainvälisten ja kotimaisten lentojen alueiden välissä. Tiskillä käsitellään vuokrasi ja saat auton avaimet, ja autot noudetaan "Turquoise" parkkialueelta terminaalia vastapäätä. Tarkista aina oikea vuokraamosi varausvahvistuksestasi, jotta osaat suunnata heti oikealle tiskille. Tarkista paikallisen vuokraamon kanssa, minne auto tulee palauttaa, sillä säännöt voivat vaihdella vuokraamon mukaan.

  Avis Istanbul lentokenttä Avis Istanbulin lentokentällä
  Tayakadin Mh. Ulubatli Hasa,
  34283, Istanbul, Turkki

  +90 549 8271 110
  Aukioloajat:
  24/7
  Budget Istanbul lentokenttä Budget Istanbulin lentokentällä
  Arrivals Hall, Arnavutkoy Istanbul,
  34149, Istanbul, Turkki

  +90 216 465 6909
  Aukioloajat:
  24/7
  Europcar Istanbul lentokenttä Europcar Istanbulin lentokentällä
  Tayakadin MH. Terminal Cd,
  34283, Istanbul, Turkki

  +90 530 7608498
  Aukioloajat:
  24/7
  Hertz Istanbul lentokenttä Hertz Istanbulin lentokentällä
  Tayakadin Mahallesi,
  34283, Istanbul, Turkki

  +90 212 465 5999
  Aukioloajat:
  24/7

  Terminaalit

  Istanbulin lentokentällä on yksi erittäin suuri ja moderni terminaali, joka koostuu lähtö- ja saapumisauloista. Toisen pienemmän terminaalin on tarkoitus valmistua vuonna 2025. Lähtöhalliin pääsee seitsemän oven läpi, joista 1 ja 2 ovat tarkoitettu kotimaan lennoille ja 3, 4, 5, 6 ja 7 kansainvälisille lennoille. Jos lennät Turkish Airlinesin kanssa, sinun tulee käyttää sisäänkäyntejä 3, 4 tai 5. Kaikkien muiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lähtöselvitystiskit ovat parhaiten saavutettavissa ovien 6 ja 7 kautta. Sisäänkäynnin jälkeen sinun on heti kuljettava passi- ja tullitarkastuksen läpi suureen odotusaulaan, joka on täynnä erilaisia palveluita. 1,4 miljoonan neliömetrin terminaalirakennuksessa on suuri Duty Free alue, ravintoloita laajalla valikoimalla, välipalabaari ja kahvila-alue, useita kauppoja, lentoyhtiöiden oleskelutiloja, valuutanvaihtopisteitä, rukoushuoneita ja lasten leikkipaikka.

  Lentokenttäpalvelut

  Näin suurella lentokentällä ei ole pulaa paikan päällä olevista palveluista matkustajille, ketkä saapuvat ja lähtevät. Itse asiassa Istanbulin lentoasema tarjoaa melko ainutlaatuisen ostoskokemuksen, joka on sekoitus monia valittuja tuotemerkkejä ja moderneja vähittäiskauppoja, joka sisältävät hienon valikoiman turkkilaisia ja kansainvälisiä tuotteita. Erilaiset ruokailupalveluita tarjoavat paikat koostuvat useista erityylisistä kahviloista ja ravintoloista, jotka tarjoavat innovatiivisia aterioita Turkista, Lähi-idästä ja muualta maailmasta, mukaan lukien leipomot, kahvilat, baarit, ravintolat, pikaruokaketjut ja suosittu buffet. Ostosalue Istanbulin lentokentällä on yhtä laaja suurella valikoimalla paikallisia ja kansainvälisiä muotiliikkeitä, jotka myyvät kaikenlaisia tarvikkeita, koruja, kelloja, lastenvaatteita, leluja, tekstiilejä ja elektroniikkaa. Voit päästä Turkish Airlinesin oleskelutilaan liukuportaita pitkin E1-porttia vastapäätä kansainvälisten lähtevien lentojen kerroksessa. Pankkiautomaatteja löytyy eri pankeilta jokaisessa aulassa ja lentokentän ympäri sijaitsee jopa 44 rukoushuonetta, joista puolet on tarkoitettu miehille ja toinen puoli naisille. Playland leikkialue sijaitsee lähtevien lentojen kerroksessa kaikkia lapsia varten.

  Kulkuyhteydet Istanbulin lentokentällä

  Kun noudat autosi autovuokraamosta Istanbulin lentokentällä, matkustaminen kaupunkiin on erittäin helppoa. Voit myös ajaa lentokentälle käyttäen kuuluisaa North Marmara moottoritietä, joka kulkee Yavuz Sultan Selimin sillan yli. Kaupungin keskustaan pääsee autolla noin 50–60 minuutissa Istanbulin lentokentältä ja D020 tien läheisyys helpottaa matkaa lentokentälle ja lentokentältä. HAVAIST ja IETT yhtiöiden liikennöimä lentokentän linja-autopalvelu kulkee yhteensä 150 kertaa päivässä Istanbulin lentokentän ja kaupungin sekä Euroopan, että Aasian puolen välillä. Matka-ajat vaihtelevat 30-90 minuutin välillä riippuen lopullisesta määränpäästäsi. Myös lentokentän ja Besiktasin, Mecidiyeköyn ja Taksimin välillä kulkee säännöllisiä bussiyhteyksiä 15 minuutin välein. Uusi M11-metrolinja avataan vuonna 2020 lentokentältä İhsaniyelle, Işıklar Otogarille, Göktürkille, Kemerburgazille, Kağıthanelle ja Gayrettepe-metroasemalle Şişlin alueella, joka yhdistää M2-linjan kaupungin keskustan sisällä oleviin kohteisiin. Gayrettepestä pääsee nopeasti ja helposti Taksimin ja Sultanahmetin tärkeimmille matkailualueille M2-linjalla, joka sijaitsee Taksimin ja Şişhanen metroasemilla. Tuleviin suunnitelmiin sisältyy myös nopea junayhteys Istanbulin lentokentän ja kaupungin keskustan välillä Yavuz Sultan Selimin sillan kautta, jolloin ihmiset voivat matkustaa nopeasti Euroopan ja Aasian osien välillä.

  Pysäköintivinkkejä

  Jos saavut Istanbuliin autolla ja et tunne katuja, on parempi pysäköidä auto turvalliseen paikkaan ja käyttää julkista liikennettä ainakin aluksi, sekä tutustua Turkin kuljettajan oppaaseen. Hyvä uutinen on se, että lähes kaikissa kaupungin osissa, joita hoitaa Istanbulin kunta, on IsParks nimisiä pysäköintialueita, vaikkakin rajallisia aamuisin ja iltaisin. Istanbulin pysäköintialueet vaihtelevat huomattavasti katetuista pysäköintirakennuksista avoimiin pysäköintialueisiin ja katupysäköintipaikkoihin. Sultanahmetin kaltaisissa suosituissa matkailukohteissa on vaikea löytää pysäköintipaikkoja, kun taas Taksimin, Beşiktaşin, Nişantaşın ja Mecidiyeköyn liike- ja viihdealueilla on monia eri vaihtoehtoja. Pysäköintikustannukset Istanbulissa ovat huomattavasti alhaisemmat kuin monissa muissa Euroopan kaupungeissa. Istanbulin lentokentällä on erittäin hyvä tarjonta ulko- ja monikerroksisia pysäköintitiloissa, jotka koostuvat yhteensä viidestä erillisestä pysäköintialueesta, joista yhdessä on 3 kerrosta ja neljässä 7 kerrosta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Istanbulin lentokentän kotisivut