Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO KEDDY

  • 8
  • 8.6
  • 8.7
  • 8.2
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  January 14
  Ei löytynyt Keddy:n nimellä vaan kulkee Europcar-nimellä. Aiheutti hämmennystä ja ahdistusta....
  December 07
  First car made noise that could not be readily located. Echanging the car was handled quickly and the second one worked fine. The mark reflects the fact that the problem in the firsat car that is evident in a short test drive...
  March 09
  Liike ei näkynyt toimipisteessä ollenkaan.
  Lue lisää

  Autonvuokraus Keddy: kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Keddy autonvuokraus - Auto EuropeKeddy on budjettivuokraamo tunnetulta Europcar autovuokraamolta. Keddyn ansiosta voit matkustaa ympäri maailmaa pienellä budjetilla ja hyötyä laadukkaasta palvelusta. Autonvuokraus Keddyltä on saatavilla vain matkatoimistoilla, sillä se on erikoisvuokraamo. Siksi asiakkaat voivat varata Keddyltä vain välittäjän kautta, kuten Auto Europe. Keddy löytyy yli 145 maassa ympäri maailman ja asiakkaat voivat valita saman valikoiman autoja, kuin Europcar. Avauksen jälkeen vuoden 2015 alussa, Keddy on kohdistettu hintasuuntautuneille asiakkaille, ketkä arvostavat Europcarin palvelun laatua.

  Auto Europen läsnäolo autonvuokrauksen markkinoilla ulottuu yli 60 vuoden taakse. Vuosien varrellla olemme keränneet rutkasti kokemusta autovuokraamojen tarjonnassa matkailijoille ympäri maailmaa. Olemme myös rakentaneet vahvan suhteen yhteistyökumppaneihimme. Auto Europe tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja työskentelee johtavien autovuokraamojen kanssa ensiluokkaisella palvelulla. Jos varaat Keddyn tai muun saatavilla olevan vuokraamon kanssa varausjärjestelmästä, voit olla varma, että saat laadukasta asiakaspalvelua meidän paikalliselta kumppanilta.

  Jos haluat varata vuokra-auton Keddyltä koronaviruksen aikana, älä huoli, koska yritys toteuttaa lukuisia hygieniatoimenpiteitä.

  Autovuokraamo Keddy: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Keddyn emoyhtiö Europcar ylpeänä pitää nimen maailmanlaajuisena johtavana autovuokraamona ja välittää tämän kunnian tytäryhtiöönsä. Molemmat vuokraamot ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Pääsääntöisesti voit olla varma, että autot Keddyn tarjonnassa eivät ole yli kuutta kuukautta vanhoja. Tämä on Europcarin politiikka, jossa he pyrkivät pysymään. Kaikki asiakkaat saavat 24/7 tiepalveluapua vuokran aikana, jotta kukaan ei jää ilman apua onnettomuuden sattuessa. Riippumatta onnettomuuden paikasta ja ajasta, Keddyn toimihenkilön antaa apua.

  Keddyn tuki ja Auto Europen asiakaspalvelu käytettävissä, sinun ei tarvitse huolehtia - jos tarvitset apua - iso ryhmä on auttamassa sinua.

  Ainutlaatuinen Keddy autonvuokrauskokemus

  Olet vain muutaman klikkauksen päässä kokea erinomaista Keddyn palvelua. Tee yksilöllinen autonvuokraus Keddyllä varausjärjestelmän kautta vasemmassa yläkulmassa. Valitse auto ja vertaile sitä tarjouksiin muiden paikallisten autovuokraamojen kanssa, kuten Hertz, Avis ja muut. Lue Keddyn arvosteluja asiakkailtamme ja tee tietoinen valinta. Muita lisälaitteita, kuten GPS tai lastenistuimet ovat myös saatavilla.

  Tee oma Keddy autonvuokrauskokemus ja löydä uusia kohteita, kuten Australia tai Kypros. Tee varaus verkossa tai puhelimessa varaustiimimme kautta, joka on innokas auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä. Koska Keddy on tytäryhtiö, heillä ei ole omaa toimistoa, kaikki varaukset hoidetaan Europcarin toimistossa.