Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MURCIAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Murcian lentokentällä - Varaa nyt!

  Autonvuokraus Murcian lentokentältä on täydellinen valinta tutkimusmatkallesi Murcian kaupunkiin, joka tunnetaan sen vaikuttavasta katedraalista, eloisista tapasbaareista ja erinomaisesta arkkitehtuuristaan, jossa näkyvät monet maurien vaikutteet. Saman nimisen maakunnan pääkaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla Segurajoen laaksossa upealla kauniilla alueella, jota ympäröivät viinitarhat, vuoret, mäntymetsät, hedelmätarhat ja järvet, eikä myöskään kuuluisa Costa Blancan alue ole täältä kaukana. Ilmastonsa ansiosta Murciasta on kehittynyt vakiintunut ympärivuotinen lomakeskus. Murcia on niin lähellä Espanjan idyllistä kaakkoisrannikkoa, sekä monia muita suosittuja kohteita, että siitä on tullut suuri matkailukeskus. Kaunis Alicanten ranta ja upea Benidormin merenrantakohde sijaitsevat hyvin lyhyen ajomatkan päässä Murciasta pohjoiseen. Kaupunki panostaa paljon terveysmatkailuun, jonka ansiosta voit kokeilla useita kylpylöitä ja lukuisia hoitoja. Jos kaipaat aktiviteettejä, lähde meren rannalle uimaan ja surffaamaan, tai kokeile golfia lähialueilla. Murciasta löytyy 21 korkealuokkaista golfkenttää, jotka sijaitsevat hyvin lähellä toisiaan.

  Auto Europe on paras valinta ihmisille, ketkä vierailevat Murcian kaupungissa ja muualla Costa Blancan matkailualueella. Auto Europella voit valita yli 24,000 noutokohteesta yli 180 eri maassa, ja yhtiö on yksi maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, joka tarjoaa mahdollisimman laajan valikoiman ajoneuvoja alan tärkeimpien vuokraamojen kautta. Uuden kaupungin lentokentän avautumisen myötä olemme varmistaneet, että asiakkaamme saavat yhtä hyvän valikoiman ja palvelua myös täällä. Autovuokraamot Murcian lentokentällä tarjoavat ajoneuvoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Vuokraa pienempi economy-luokan auto kaupunkilomalle yksinäsi tai parhaan ystävän kanssa, tai lähde koko perheen voimin Espanjan aurinkoisille rannoille pikkubussin kyydissä. Murcia sopii erinomaisesti Espanjaa rakastaville matkailijoille, ketkä ovat kyllästyneet suuriin turistikohteisiin. Murcian alue tarjoaa täydellisen mahdollisuuden ranta- ja aktiivilomailuun, ja tekemistä riittää myös kulttuurin ystäville. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös historialliset kaupungit Malaga ja Cartagena, jonne pääset helposti omalla vuokra-autolla.

  Lentokenttätiedot

  Región de Murcia kansainvälinen lentokenttä (RMU)
  Virallinen nimi: Región de Murcia International Airport, joka tunnetaan myös epävirallisesti nimellä Murcia-Corvera.
  Osoite: Valladolises y Lo Jurado Avenida de España nº 101, 30154 Murcia, Espanja
  Puhelin: +34 913 21 10 00
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Corveran, Los Martínez del Puerton ja Valladolisesin kylien välissä, noin 26 kilometrin päässä Murcian keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöivät seuraavat lentoyhtiöt: EasyJet, Ryanair ja TUI. Sesonkilentoja lentävät myös Flybe, Jet2, Norwegian ja Volotea. Kaikki lentoyhtiöt ovat halpalentoyhtiöitä ja suurin osa lennoista on sesonkilentoja. Suomeen ei tällä hetkellä ole suoria lentoja.

  Mistä noudan vuokra-auton Murcian lentokentältä?

  Kaikki autovuokraamot Murcian lentokentällä sijaitsevat terminaalirakennuksen ulkopuolella saapuneiden hallin pääsisäänkäynnin edessä. Sinun tarvitsee vain ylittää tie ja saavut eri vuokraamojen toimistoille. Tarkista oikea vuokraamosi varausvahvistuksestasi. Mikäli sinun tarvitsee noutaa tai palauttaa auto vuokraamojen aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoita siitä meille etukäteen. Me otamme selvää puolestasi, onko tämä mahdollista ja veloittavatko vuokraamot siitä lisämaksuja.

  Centauro Corvera lentokenttä Centauro Corveran lentokentällä
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Espanja 30154

  +34 968 572 185
  Aukioloajat:
  Ma - su 08:00 - 22:00
  Europcar Corvera lentokenttä Europcar Corveran lentokentällä
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Espanja 30154

  +34 968 335 546
  Aukioloajat:
  Ma - su 09:00 - 23:59
  Firefly Corvera lentokenttä Firefly Corveran lentokentällä
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Espanja 30154

  +34 671 781 694
  Aukioloajat:
  Ma - su 09:00 - 22:00
  Keddy Corvera lentokenttä Keddy Corveran lentokentällä
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Espanja 30154

  +34 968 335 546
  Aukioloajat:
  Ma - su 09:00 - 22:30
  OK Rent a Car, Corvera lentokenttä OK Rent a Car Corveran lentokentällä
  Calle Santos,
  Murcia, Espanja 30154

  +34 902 360 636
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:00 - 22:00

  Terminaalit

  Murcian kansainvälisen lentoaseman modernissa terminaalirakennuksessa on kattava suuri sali, jossa on 24 lähtöselvityspistettä ja ylimääräinen piste, joka on varattu erityismatkatavaroille lähtöalueella. Rakennuksessa on kaksi kerrosta, josta ylempi on turvatarkastuksen jälkeistä aluetta ja tarkoitettu lähteville ja saapuville lennoille. Kolmen turvatarkastuspisteen jälkeen saavut alueelle, jossa on yhdeksän porttia lennoille sekä Schengen-, että sen ulkopuolisiin maihin. Matkatavaroiden noutohallissa on kolme pistettä ja yksi tarkoitettu vain erikoismatkatavaroille.

  Lentokenttäpalvelut

  Valoisa ja tilava terminaalirakennus tarjoaa sekä lentoasemalle saapuville, että sieltä lähteville matkustajat laajan valikoiman erilaisia palveluja. Suuri Duty Free -myymälä sijaitsee lentokentän toisessa kerroksessa turvatarkastuksen jälkeen ja suosittu iso Costa Coffee kahvila ensimmäisessä kerroksessa ennen turvatarkastusta. Modernit sisätilat ja ulkoterassi antavat matkustajille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta ja laadukkaasta kupillisesta kahvia. Se tarjoaa myös laajan valikoiman sekä makeita, että suolaisia välipaloja, ja kuuluisia kylmiä frostino juomia. Muita mukavuuksia ovat pankkiautomaatit, ilmainen langaton internet, matkailuneuvonta ja apupalvelut liikuntarajoitteisille matkustajille.

  Kulkuyhteydet Murcian lentokentällä

  Autonvuokraus Murcian lentokentältä on helppoa ja nopeaa, aivan kuten matka keskustaan moottoriteitä pitkin, pääosin uuden tienjärjestelmän ja siihen liittyvän infrastruktuurin ansiosta, joka rakennettiin juurikin lentokenttää varten vuonna 2019. RM-16 tie yhdistyy A-30-moottoritielle, joka johtaa pohjoiseen Murcian keskustaan. Täältä pääset nopeasti vaikkapa Valenciaan saakka. Taksipysäkit sijaitsevat terminaalirakennuksen ulkopuolella ja taksit tarjoavat kiinteän hinnan, jotta matkustajien yliveloitusta vältettäisiin. Toinen vaihtoehtosi ovat linja-autot, jotka liikennöivät lentokentältä Murcian keskustasta ja kaupungin lähialueilta, kuten Cartagena, Mar Menor ja Los Narejos. Interbus liikennöi säännöllisin väliajoin keskustan ja lentokentän välillä ja matka maksaa viisi euroa. Linja-autopysäkit sijaitsevat terminaalirakennuksen uloskäyntiä vastapäätä.

  Pysäköintivinkkejä

  P1-parkkipaikka on suuri, hyvin suunniteltu ja sijaitsee aivan terminaalirakennuksen vieressä Murcian kansainvälisellä lentokentällä. Turvallinen ja kohtuuhintainen parkkialue sopii lyhytaikaiseen oleskeluun. Pysäköinti Murcian kaupungissa on vaikeaa. Sopivan pysäköintipaikan etsimiseen menee paljon aikaa ja jos aiot vierailla kaupungin historiallisessa keskustassa, suosittelemme pysäköimään maanalaisella parkkialueella kaupungintalon vieressä. Keskustassa katupysäköinti sinisillä alueilla on maksullista maanantaista lauantaihin ja saat pysäköidä vain enintään 2,5 tunniksi. Keskustan alueelta löytyy myös lukuisia parkkihalleja, jotka ovat edullisempia ja pysäköinti siellä on rajatonta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Murcian lentokentän kotisivut