Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ESPANJA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Espanja – Etelä-Euroopan parhaimmistoa

  Autonvuokraus Espanja

  Historiaa ja monimuotoisuutta täynnä oleva Espanja on ihanteellinen kohde tutustua autolla, etenkin kahta rannikkoa pitkin villillä Atlantin valtamerellä ja aurinkoisella Välimerellä. Sen laaja teiden verkosto kattaa kaikki maan neljä nurkkausta, mutta todelliseen Espanjaan pääset tutustumaan parhaiten suuntaamalla sisämaahan ja ajamalla pienempiä teitä pitkin. Nauti monista alueen yllätyksistä, jotka odottavat sinua, kuten ihanista Andalusian valkoisista kylistä, Cuencan vanhoista taloista, Méridan rohkaisevasta roomalaisesta temppelistä ja Alhambran maurien palatsista, joka kruunasi Granadan vanhan kaupunginosan.

  Autonvuokraus Espanjassa auttaa sinua myös jännittävän kiertomatkan suunnittelussa, mikä ei voisi olla helpompaa Auto Europen kautta, sillä kaikkialla on tarjolla runsaasti erinomaisia mahdollisuuksia. Málaga tarjoaa hyvät yhteydet Costa del Solin upeille rannoille kukoistavalla Andalusian luonnonkauneudella. Alicanten sijainti Espanjassa on erinomainen heille, ketkä ovat matkalla Costa Blancan valkoisille rannikoille, jotka sisältävät elinvoimaisen merenrantakaupungin Benidormin. Maan pääkaupunki Barcelona tarjoaa takuuvarmasti jokaiselle jotakin idyllisistä ja trendikkäistä kahviloista historiallisiin kohteisiin, museoihin ja taidegallerioihin, sekä uusimpia festivaaleja ja upeita hiekkarantoja.

  Siunattuna pitkillä, kuumilla ja aurinkoisilla päivillä suurimman osan vuotta, Espanjan turistimäärä jatkaa kasvuaan (yli 80 miljoonaa viime vuonna) tarjoamalla rikkaan valikoiman ainutlaatuisia kohteita ja nähtävyyksiä. Lähes 50 Unescon maailmanperintöluetteloon merkittyä kohdetta löytyy hajallaan ympäri maata, kuten upea Madrid, jota pidetään yhtenä maailman kulttuurikohteista, samoin kuin Barcelonan kukoistava kaupunki, jota edelleen leimaavat ylpeät katanialaiset. Auringossa kylpevässä Espanjan eteläosassa sijaitsee vastustamaton Sevillan, Córdoban ja Granadan kolmikko, josta on muodostunut perusta monille hauskoille kiertomatkoille vuosien varrella. Muita suosittuja kohteita ovat Mallorcan saari lämpimissä Välimeren vesissä täynnä vieraanvaraisia turistikohteita, laajoja hiekkarantoja ja vuoristokohteita, sekä Kanariansaarten kaksi suurinta saarta Teneriffa ja Gran Canaria.

  Auto Europe on pysynyt yhtenä maailman arvostetuimmista autovuokraamojen välittäjistä ja on noussut johtajaksi maailmanlaajuisilla ajoneuvojen markkinoilla vuodesta 1954. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurten kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, kuten Sixt, Hertz, Dollar, Avis, National, Europcar, Budget ja Alamo sekä tärkeimpien paikallisten vuokraamojen, jotka tarjoavat yli 24 000 nouto- ja palautuskohdetta yli 180 eri maassa. Sen lisäksi, että tarjoamme laajimman valikoiman ajoneuvoja taattuun edullisimpaan hintaan, olemme ylpeitä palkitusta asiakaspalvelusta, jonka korkeasti koulutetut vuokra-asiantuntijat ovat saatavilla seitsemänä päivänä viikossa puhelinnumerosta +358 942 720 607. Tutustu myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Espanjasta ja siihen, mitä asiakkaamme ovat lomalla kokeneet!

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Espanjassa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Espanjassa

  Auto Europe tarjoaa kymmeniä toimistoja eri autovuokraamoilta Espanjassa, mukaan lukien kaikki tärkeimmät lentokentät, rautatieasemat ja keskustan tärkeimmät paikat. Se on erittäin suuri maa, joten yksi parhaista tavoista matkustaa ja nähdä kaikki tärkeimmät nähtävyydet on autolla. Noutokohteita on saatavalla monissa maan suosituimmissa kohteissa, erityisesti Málagassa, Alicantessa, Mallorcassa, Barcelonassa, Teneriffalla, Murciassa, Madridssa, Ibizalla, Menorcalla ja Almeriassa.

  Auto Europen verkkosivuilla on hyödyllisiä tietoja siitä, minne mennä ja mitä nähdä heille, ketkä aikovat ajaa Espanjassa. Ne ovat myös täynnä useita blogikirjoituksia useista eri aiheista, kuten kaikki, mitä sinun tule tietää ennen ajoneuvon noutoa, mistä löydät valitsemasi autovuokraamon vastaanoton määränpäähän saapuessasi ja mitä tehdä, kun palautat autosi aukioloaikojen ulkopuolella. Huomaa, että kaikki nämä tiedot löytyvät varausjärjestelmämme hakutuloksista, käyttöehdoista ja varausvahvistuksesta.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Espanjassa

  • Málaga María Zambrano rautatieasema
  • Alicante rautatieasema
  • Barcelona Sants rautatieasema
  • Madrid Atocha rautatieasema
  • Bilbao rautatieasema
  • Seville-Santa Justa rautatieasema
  • Valencia Estació del Nord rautatieasema
  • Fuengirola Los Boliches rautatieasema
  • Gerona rautatieasema
  • León rautatieasema

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Espanjassa

  Huomaat, että Auto Europe tarjoaa autoja edullisimmilta autovuokraamoilta Espanjassa kuin missä tahansa muualla Internetissä. Autonvuokrauksen hinnat maan suosituimmissa kohteissa ovat halvimpia kuin millään muulla verkkosivustolla. Toinen etu varaukselle Auto Europella on se, että teemme yhteistyötä vain parhaimpien vuokraamojen kanssa - tiedämme, että yritykset voivat tarjota asiakkaillemme korkeimman mahdollisen palvelutason, kuten Firefly, Avis, Hertz, Europcar, Budget ja Thrifty.

  Firefly autovuokraamo Budget autovuokraamo Europcar autovuokraamo
  Hertz autovuokraamo Avis autovuokraamo Thrifty autovuokraamo

  Auto Europen varausjärjestelmässä sinun on yksinkertaisesti valittava määränpää ja haluamasi päivämäärät ennen kuin pääset vertailemaan markkinoiden parhaita hintoja vain muutamalla napsautuksella. Jos sinulla on kysyttävää mistä tahansa varausprosessin vaiheesta, soita varausasiantuntijoillemme numeroon +358 942 720 607. Halutessasi voit lähettää heille sähköpostia osoitteeseen fires@autoeurope.de ja he ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Espanjassa

  Ota meihin yhteyttä

  Auton vuokraaminen Espanjassa Auto Europen varausjärjestelmän kautta on vasta alku jännittävälle prosessille, johon kuuluu ajoneuvon noutaminen määränpäähän saapuessasi ja tietenkin sen palauttaminen matkan lopussa. Jokainen vuokraprosessin osa voi herättää useita kysymyksiä, etenkin nuoremmille tai vähemmän kokeneille kuljettajille, minkä vuoksi olemme laatineet luettelon joistakin asiakkaidemme yleisimmistä kysymyksiä.

  Alta löydät luettelon usein kysytyistä kysymyksistä autonvuokrausprosessista, jonka avulla voit hakea lisätietoa aiheittain jokaisesta tietystä osa-alueesta. Jos et löydä etsimääsi tässä osiossa, soita meille numeroon +358 942 720 607 ja autonvuokrauksen asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat kaikkia monipuolisia aiheita, kuten autonvuokrauksen suojaus, navigointilaitteet, luottokorttitiedot, tietullit, ikärajoitukset jne.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni Espanjassa?

  Yleensä alaikäraja autovuokraukselle Espanjassa on 21 vuotta, mutta tämä saattaa vaihdella sen mukaan, minkä autovuokraamon ja varauksen sijainnin valitset. On myös tärkeätä muistaa, että molempia vähimmäis- ja enimmäisikärajoituksia voidaan soveltaa joissakin kohteissa, joten ole tietoinen, että saatat joutua maksamaan nuoren- tai seniorikuljettajan lisämaksun paikan päällä.

  Jotta voit saada selville, veloitetaanko ikään liittyvä maksu paikallisesti, sinun on tarkistettava Auto Europen verkkosivuilla hinnoittelun tiedot osio, joka koskee varausprosessin aikana valittua määränpäätä, autokategoriaa ja vuokraamoa. Voit myös tarkistaa nuoren tai seniorikuljettajan lisämaksun varauksen tekemisen jälkeen lukemalla sinulle myöhemmin sähköpostitse lähetetystä varausvahvistuksen ehdoista.

  Yhtä tärkeätä on muistaa, että pääkuljettajan on aina ilmoitettava oikea ikänsä ajoneuvoa vuokratessa Auto Europen varausjärjestelmän kautta. Näin varmistat, että saat oikein tiedon kaikista vuokraamoa koskevista rajoituksista.

  Auto Europen verkkosivusto tarjoaa runsaasti ikää koskevia tietoja sekä nuorille että vanhemmille, ketkä suunnittelevat kiertomatkaa Espanjassa ja muissa kohteissa, olipa kyse sitten kokeneesta lomailijasta, kuka vuokraa autoja useita kertoja vuodessa tai kokematon kuljettaja, kuka varaa auton ensimmäistä kertaa.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Espanjassa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseeen?

  Kyllä. Useimmissa tilanteissa autojen vuokraamot antavat kuljettajille mahdollisuuden palauttaa ajoneuvo eri kohteeseen, kuin mistä se oli noudettu, toisinaan ilman lisäkustannuksia. Lisäksi auton palauttaminen toiseen maahan on joskus sallittua, vaikka siitä yleensä peritään kansainvälisen yksisuuntaisen vuokran maksu, jonka hinta lasketaan tapauskohtaisesti.

  Yhdensuuntaisen vuokran maksua (ilman arvonlisäveroa) koskevat yksityiskohdat annetaan autonvuokrauksen hinnan alla, kun haku suoritetaan Auto Europen hakukoneessa. Nämä tiedot ilmoitetaan myös selvästi varausvahvistuksessa, joka lähetetään asiakkaalle varauksen vahvistamisen jälkeen.

  Huomaa, että kaikki yhdensuuntaisen vuokran maksut maksetaan suoraan paikalliselle autovuokraamolle Espanjassa, eikä Auto Europelle. On myös tärkeää muistaa, että jokainen autovuokraamo toimii näissä asioissa oman näkemyksensä mukaan, mikä tarkoittaa, että hinnat, ehdot ja käytettävissä olevat vaihtoehdot voivat vaihdella eri vuokraamojen ja kohteiden välillä. Ja huolimatta siitä, että kukin vuokraamo määrittelee omat maksunsa itsenäisesti, mielestämme on tärkeää tiedottaa asiakkaillemme kaikista kustannuksista, jotka heille aiheutuvat vuokraprosessin aikana ottaen huomioon, että tällaiset maksut voivat vaihdella suuresti eri vuokraamojen välillä, kun taas toiset eivät välttämättä salli yhdensuuntaisia matkoja laisinkaan.

  Hyvä uutinen kaikille, ketkä suunnittelevat autonvuokrausta Espanjassa ja aikovat lähteä maasta muutamaksi päiväksi, on se, että suurin osa paikallisista vuokraamoista antaa kuljettajille luvan ylittää maan rajat Ranskaan, Portugaliin ja muihin Länsi-Euroopan maihin ilman minkäänlaisia rajoituksia. Tästä huolimatta luksusautoluokan ajoneuvoihin sovelletaan toisenlaisia määräyksiä ja jotkut vakuutuksiin liittyvät matkarajoitukset saattavat koskea tiettyjä maita. Esimerkiksi automerkeillä Mercedes, BMW, VW, Audi tai Porsche ei saa ajaa Viroon, Kroatiaan, Latviaan, Liettuaan, Puolaan, Slovakiaan, Sloveniaan, Tšekkiin ja Unkariin. Asiakkaiden on ilmoitettava kaikki maat varauksen yhteydessä, joissa he aikovat käydä, jotka puolestaan asianmukaisesti listataan varausvahvistukseen. Useimmissa tapauksissa autovuokraamojen on vahvistettava kaikki rajat ylittävät matkat etukäteen ja he veloittavat paikallisesti päivittäisen lisämaksun, jonka summa ilmoitetaan myös varausvahvistuksen ehdoissa.

  Valitse haluamasi vuokraamo ja ajoneuvoluokka Auto Europen varausjärjestelmästä tarkistaaksesi, sovelletaanko matkarajoituksia ja klikkaa Hinnoittelun tiedot - Peruspaketti ja Autonvuokrauksesi sisältää kaikkia tarvitsemiasi tietoja varten, jotka löytyvät myös varausvahvistuksesta varauksen vahvistamisen jälkeen. Tarkista Auto Europen verkkosivulta lisätietoja yhdensuuntaisesta autonvuokrauksesta ja mahdollisista rajoituksista, joita saatat kohdata matkustaessasi Itä-Eurooppaan.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Espanjassa?

  Kyllä. Luottokortti on pakollinen autonvuokraukselle Espanjassa, koska vuokraamot vaativat turvatakuun auton palauttamisen varmistamiseksi ja mahdollisten ylimääräisten maksujen, kuten ylinopeussakkojen, maksamatta jääneiden tiemaksujen jne. kattamiseksi. Luottokortit ovat myös todistettu tapa vahvistaa autovuokraamoille, että kuljettaja ei ole luottoriski. Maailmanlaajuisesti hyväksytyimmät luottokortit ovat Visa, Mastercard, Diners ja American Express, ja niiden on aina oltava ensisijaisen kuljettajan nimissä.

  Ota huomioon, kun noudat autoa, tietty summa varataan rutiininomaisesti luottokortiltasi. Sitä pidetään turvatakuuna, jos ajoneuvoon ilmaantuu vaurioita vuokran aikana. Jos vaurioita ei tule, summa vapautetaan ja rahat palautetaan välittömästi tilillesi, mikä on tavanomainen menettely autovuokraamossa.

  Monet kuljettajat olettavat virheellisesti, että he voivat käyttää tavallista pankkikorttia vuokra-autoa noudettaessa, mutta tämä ei miltei koskaan ole mahdollista, vaikka tästä säännöstä on olemassa muutamia poikkeuksia vuokraamon ja sijainnin mukaan.

  Huomaa, että kun vuokraat premium- tai luksusluokan auton kauttamme, paikallinen autovuokraamo voi pyytää kaksi ensisijaisen kuljettajan nimissä olevaa luottokorttia ajoneuvon korkeiden kustannusten ja suuremman turvallisuusriskin takia.

  Kaikki tiedot hyväksytyistä luottokorteista ja korttityypeistä löytyvät helposti Auto Europen verkkosivuilla. Kun varausjärjestelmä on löytänyt parhaimmat vuokra-autojen tarjoukset Espanjassa, klikkaa "Hinnoittelun tiedot" osiota, josta löydät vuokraamon maksuehtojen tiedot ja kaikki tarvittavat lisätiedot maksutavoista. Tutustu meidän blogikirjoitukseen saadaksesi lisätietoja autonvuokrauksen maksuista ja luottokorteista, joita tarvitset ajoneuvon noutoa varten saapuessasi määränpäähäsi.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Espanjassa?

  Varmista, että sinulla on voimassa oleva ajokortti aina ajaessa Espanjassa, sekä vakuutustiedot ja ajoneuvon rekisteröintiasiakirjat. Muista, että sinun on aina ajettava tien oikealla puolella ja ohitettava vasemmalta. Turvavyön käyttäminen on pakollista kaikille ajoneuvossa oleville, kun taas lastenistuinten käyttöä vaaditaan vähintään 11-vuotiaille lapsille.

  Matkapuhelimeen puhuminen on ehdottomasti kiellettyä, paitsi jos käytät handsfree-järjestelmää, ja heijastavaa liiviä on käytettävä autosta poistuessa tiellä. Ennen matkan aloittamista sinun tulisi myös tarkistaa, että autossa on punainen varoituskolmio, joka on laitettava tien varteen pienen matkan päähän ajoneuvon taakse, jos joudut onnettomuuteen tai konerikon tapauksessa.

  Nopeusrajoituksia on noudatettava Espanjassa (kuten kaikissa muissakin maissa), toisin sanoen 120 km/h kaksikaistaisilla ja moottoriteillä, 100 km/h pääteillä (90 km/h kaikilla muilla teillä) ja 50 km/h asutusalueilla, kun taas veren alkoholipitoisuus ei saa ylittää 0,5 g/l (0,25 mg/l ulos hengittäessä). Paikallinen poliisi voi suorittaa satunnaisia alkoholi- ja huumetestejä kuljettajille missä tahansa ympäri maata, joten on parasta olla koskaan juomatta, kun ajat Espanjassa. Mikäli mahdollista, on parasta välttää kiireisiä ruuhka-aikoja klo 7.30–9.30 ja 5.00–17.00 välillä. Huomaa, että joissakin kaupungeissa on linja-auto- ja taksikaistoja, joita muut kuljettajat eivät saa käyttää ja löydät ne suurista kaupungeista, kuten Barcelona ja Madrid. Nämä kaistat on merkitty BUS-VAO -merkeillä, mikä tarkoittaa Vehículos de Alta Ocupación (useamman matkustajan ajoneuvot). Näiden kaistojen käyttäminen on kielletty, josta tulee rankat paikan päällä maksettavat sakot, jos jäät kiinni niiden käytöstä kamerassa, etenkin aamu- ja iltaruuhkassa.

  Muista, että sääolosuhteet ovat erilaiset Pohjois-Espanjassa verrattuna aurinkoisempaan etelään. Pohjois-Espanja (Asturia, Galicia ja Baskimaa) on kostea, jossa sataa paljon ja satunnaisesti myös lunta talvikuukausina, kun taas maan eteläosa on usein kuiva ja kuuma, joten oikein toimiva ilmastointijärjestelmä on välttämätön kesäkuukausien aikana.

  Pysäköinti kadulla on usein mahdollista riippuen siitä, missä olet, mutta tarkista yksityiskohdat aina kylteistä. Sinisellä värillä merkityistä pysäköintipaikoista maksetaan maksuautomaateissa tai älypuhelimella (korkeintaan 4 tuntia ja yleensä ilmaiseksi yöllä). Vihreällä merkityt paikat osoittavat, että vain asukkaat voivat käyttää niitä pysäköintipaikkoja. Keltaisella merkityille alueille pysäköinti on ehdottomasti kielletty ja paikkoja voi käyttää vain tavaroiden lastaamiseen ja purkamiseen, kun taas valkoiset viivat tai ilman väriä merkityt paikat tarkoittaa yksinkertaisesti, että pysäköinti on sallittua ja ilmaista.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Espanjassa?

  Kyllä, mutta vain tietyillä maksullisilla teillä ja joillakin Espanjan moottoriteillä, nimeltään autopistas de peaje, jotka on merkitty sinisellä AP-merkillä. Kuljettajat voivat maksaa käteisellä, luottokortilla (suurin osa kansainvälisistä korteista hyväksytään) tai espanjalaisen moottoriteiden ylläpitäjän oman erityissovelluksen kautta Autopistas. Voit maksaa myös sähköisellä tietullilaitteella, jonka vuokraamo voi tarjota sinulle ajoneuvon noudon yhteydessä.

  Tietullit Espanjassa ovat melko kohtuuhintaisia verrattuna moniin muihin Euroopan kohteisiin, vaikkakin maksettava summa voi vaihdella ajetun alueen mukaan. Jos valitset maksamisen käteisellä, sinun on varmistettava, että sinulla on mukana on paljon seteleitä ja kolikoita ja sinun on ajettava tietullikopille oikeaa kaistaa pitkin, jolla tietullihenkilöt ottavat vastaan käteistä rahaa.

  Automaattiset tietullimaksujärjestelmät perustuvat edistyneeseen teknologiaan, kuten Via-T, mikä säästää sinulta taakan etsiä rahaa tai jopa luottokorttiasi lähestyessäsi tietullikoppeja, mikä tarkoittaa, että voit yksinkertaisesti ajaa niiden läpi ilman, että sinun täytyy laskea alas ikkuna tai noutaa lippu. Kysy autovuokraamolta lisätietoja ajoneuvosi noudon aikana.

  Ajoneuvojen kuljettajien tulisi ottaa huomioon se, että Espanjassa on monia ilmaisia vaihtoehtoja heille, ketä matkustava maassa autolla. Onneksi on olemassa useita maksuttomia moottoriteitä, nimeltään autovías, jotka ovat vilkkaampia kuin maksulliset tiet (autopistas), mutta verkosto on erittäin laaja ja hyvässä kunnossa. Voit suunnitella matkan ja valita reitin arvioimalla aika ja kustannukset käyttämällä Michelinin verkkosivustoa. Lue blogikirjoituksestamme lisätietoja tietullien maksamisesta matkalla Espanjassa ja Portugalissa .

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Espanjassa?

  Hinnat vuokra-autoille Espanjassa Auto Europen varausjärjestelmässä sisältävät vastuuvakuutuksen, varkaussuojan ja CDW:n (Collision Damage Waiver, kolarisuoja) joko omavastuulla tai ilman vuokraamon mukaan. Tämä on niin kutsuttu peruskorko. Sinun on kuitenkin otettava huomioon se, että Espanjassa CDW ei koskaan kata renkaita, ikkunoita, ulkopeilejä, auton pohjaa ja sisätiloja, kattoa, moottoria, lukkojen vaurioita ja ajoneuvon avainten katoamista.

  Tästä syystä kuljettajia kehotetaan harkitsemaan Auto Europen omavastuun hyvityspalvelun lisämaksusta, joka kattaa katon, ikkunat, pyörät, auton pohjan, hinauskustannukset, auton avaimen katoamisen, väärästä polttoaineesta aiheutuneet vauriot ja mahdolliset hallintokulut. Huomaa, että suojan hinta vaihtelee sijainnin, vuokra-ajan, autokategorian ja vuokraamon mukaan.

  Löydät kaikki kolarisuojaa, varkaussuojaa, vastuuvakuutusta ja muita asioita koskevia tietoja autovuokrauksen suojista klikkaamalla "Hinnoittelun tiedot" osiota varatun auton kohdalla Auto Europen varausjärjestelmässä ja sen jälkeen lisätietoja. Nämä tiedot on myös selvästi ilmoitettu käyttöehdoissa kyselyä tehdessäsi tai varauksen viimeistelyn vaiheessa.

  Jotkut autovuokraamot tarjoavat asiakkaille samanlaista suojaa heidän saapuessa vuokraamolle hakemaan ajoneuvoa. Muista, että kattavan suojamme käytännön nojalla kaikki muu vuokraamon tarjoama on täysin valinnaista, eikä Auto Europe ole velvollinen korvaamaan paikallisesti ostetun vakuutuksen kustannuksia, vaikka sitä pidettäisiin tarpeettomana ajoneuvon palautuksen jälkeen.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Espanjassa?

  Kyllä, voit helposti lisätä toisen kuljettajan varatessasi vuokra-autoa Espanjassa. Se on hieno vaihtoehto pitkille matkoille, kun väsymys alkaa painamaan ja on turvallisempaa antaa ajoneuvo toisen henkilön haltuun. Jotkut autovuokraamot sisällyttävät lisäkuljettajan vuokrahintaan, kun taas toiset veloittavat asiakkaalta päivittäisen lisämaksun ajoneuvon noutohetkellä, jonka vuokraamo itse asettaa.

  Kummassakin tapauksessa lisäkuljettajat on kirjattava vuokrasopimukseen ja heiltä vaaditaan silloin esitettäväksi samat asiakirjat kuin pääkuljettajalta noudon yhteydessä, mukaan lukien voimassa oleva ajokortti ja passi. Tämä on tärkeää, koska jos ystävä tai perheenjäsen ei ole asianmukaisesti ilmoittautunut kuljettamaan ajoneuvoa, hänet jätetään kaikkien vakuutusturvien ulkopuolelle, mikä tekee heistä vastuullisia kolaritapauksessa aiheutuneista vahingoista tai jos ajoneuvo varastetaan. On siis välttämätöntä, että kaikilla lisäkuljettajilla on asianmukaiset valtuudet ajaa ajoneuvoa ennen lähtöä autovuokraamolta.

  Auto Europen verkkosivuilla voit helposti selvittää, kuinka paljon lisäkuljettaja tulee maksamaan tulevalle matkallesi. Kun olet valinnut päivämäärät ja määränpään, sekä haluamasi autovuokraamon, napsauta yksinkertaisesti "Hinnoittelun tiedot" linkkiä ja löydät kaikki lisätiedot kuljettajista. Huomaa, että tämä hinta ja muut kuljettajaan liittyvät lisätiedot sisältyvät myös sähköpostitse lähetetyn varausvahvistuksen ehtoihin varauksen vahvistamisen jälkeen.

  On myös mahdollista lisätä ilmainen lisäkuljettaja varauksen yhteydessä Auto Europe nettisivujen kautta. Tätä varten tutustu ilmaisten lisäkuljettajien osioon, josta löydät viimeisimmät tarjoukset, jotka ovat tällä hetkellä voimassa useissa eri kohteissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Espanja. Voit tällä tavalla säästää paljon rahaa, etenkin koska lisäkuljettajien maksut vaihtelevat suuresti maittain ja vuokraamojen välillä.

   

  Tarvitsenko päästötarraa vuokra-autolle Espanjassa?

  Kyllä. On olemassa rajoituksia, jotka koskevat tietyn tyyppisiä autoja ja ajamista suurten kaupunkien keskusta-alueilla, kuten Madrid ja esimerkiksi Barcelona, joista löytyy matalapäästöalueita, jotka tunnetaan paikallisesti nimellä Zona Baixes Emissions (Barcelona) ja nollapäästöalue (ZEZ) Madridin keskustassa.

  Huomaat kuitenkin, että suurimmalla osalla vuokra-autoista pääsee näille keskitetysti sijaitseville alueille, koska vuokra-autot ovat enimmäkseen uusia ajoneuvoja, joissa on puhtaat moottorit ja näitä rajoituksia sovelletaan enemmänkin vanhoille ajoneuvoille, joiden päästöt on suurempia. Joka tapauksessa on aina parasta kysyä asiasta etukäteen autovuokraamolta ennen näille alueille ajamista.

  Muut rajoitukset koskevat auton rekisterikilpiä ja vuorottelevat parillisen ja parittoman numeron välillä, joten kuljettajien on myös oltava tietoinen näistä rajoituksista ja tarkistaa vuokraamolta autoa noudettaessa.

   

  Tärkeää tietoa polttoainekäytännöstä Espanjassa

  Suurimmalla osalla edullisista autovuokraamoista Espanjassa on käytössä "nouto täynnä/palautus tyhjänä" polttoainekäytäntö, jolloin maksat etukäteen polttoaineesta paikallisesti ja palautat auton vuokrauksen lopussa mahdollisimman pienellä määrällä polttoainetta, koska käyttämätöntä polttoainetta ei hyvitetä. On tärkeää huomata, että polttoaineesta veloitettu hinta on korkeampi kuin paikallisen polttoaineen hinta huoltoasemalla, koska hintaan lisätään polttoaineen tankkausmaksu. Jotkut ihmiset pitävät tällaista käytäntöä hyödyllisenä siinä mielessä, että heidän ei tarvitse tankata autoa ennen sen palauttamista.

  Auto Europe tekee yhteistyötä myös sellaisten Espanjassa toimivien vuokraamojen kanssa, jotka harjoittavat edelleen perinteisempää "nouto täynnä/palautus täynnä" polttoainekäytäntöä tarjoamalla autoja täydellä tankilla, josta he eivät veloita, ja antamalla asiakkaille mahdollisuuden palauttaa auto samalla määrällä polttoainetta, täten vältät autonvuokraamojen polttoainemaksun.

  Voit aina tarkistaa, mikä polttoainekäytäntö koskee kutakin autovuokraamoa varausjärjestelmässämme. Lisätietoja tästä löytyy meidän polttoainevaihtoehtojen tietosivulla.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Espanjassa

  Yksi maailman hienoimmista kiertomatkakohteista, Espanjassa on laaja valikoima reittejä ja pysähdysmahdollisuuksia jyrkillä vuoristoalueilla, kuten Pyreneet, Sierra Nevada ja Picos de Europa, sekä laajoilla viljelysmaa-alueilla ja luonnonpuistoissa, unohtamatta Atlantin Kanariansaaria (ja Välimeren Baleaarit.

  Minne menetkin vuokra-autollasi Espanjassa, sinun on valittava oikea ajoneuvo. Jos maasto on mäkinen ja hiukan karua, tarvitset todennäköisesti auton esimerkiksi maastoautoluokasta, kun taas pitkää kiertomatkaa varten Välimeren rannikolla Marbellan kaltaisten kalliiden rantakohteiden läpi voi tarvita enemmän katseita kääntävää ajoneuvoa luksus- tai avoautoluokasta. Ja ryhmille, joihin kuuluu 7 tai useampi henkilö, joilla on monta matkalaukkua, kannattaa ehkä valita suurempi ajoneuvo suositusta tila-autokategoriastamme.

  Tulevaa matkaasi varten Espanjassa voit olla varma, että Auto Europella on aina oikea auto oikeaan tilanteeseen ja aina oikeaan hintaan! Auttaaksemme sinua valitsemaan oikea ajoneuvo vierailuasi varten, tutustu meidän Espanjan ajoneuvovalikoimaan, joista löytyvät kaikki tarvittavat tiedot kaikista ajoneuvoluokista.

  Luksusautonvuokraus Espanja Autonvuokraus tila-autot Espanja Asuntoauton vuokraus Espanja

  Luksusautonvuokraus Espanja - Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia autoja, jotka ovat ihanteellisia nähtävyyksien katseluun tietyillä Espanjan houkuttelevimmista turistialueista, kuten etelässä Andalusiassa ja Luoteis-Galiciassa. Samoin tyylikkään avoauton ajaminen Ibizan ja Mallorcan ympäri antaa sinulle pitkäkestoisia muistoja vierailustasi Baleaareilla.

  Autonvuokraus tila-autot Espanja - Tila-autot ovat räätälöity pidempiä matkoja varten perheen tai ystävien kanssa. Suuremmille ryhmille yksi 7–12-paikkaisista pakettiautoistamme on täydellinen ratkaisu kiertomatkalle Espanjassa. Sen lisäksi, että sinulla ja kaikilla muilla autossa matkustavilla on paljon jalkatilaa matkan aikana, tilaa löytyy myös riittävästi matkalaukuille.

  Asuntoauton vuokraus Espanja - Auto Europen avulla voit myös säästää huomattavasti rahaa hotellikustannuksista ja lähteä tien päälle modernin matkailuauton kanssa Espanjassa ja tutustua viehättäviin Kantabrian, Galician ja Asturian alueisiin ennen matkaasi pohjoiseen, josta löydät Baskimaan, joka on kuuluisan Guggenheim-museon koti Bilbaossa.


  Käytännöllisiä linkkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit Espanjassa

  Parhaimmat matkakohteet Espanjassa

  Oudot liikennesäännöt maailmalla