Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUS PÄIVÄKSI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus päiväksi Auto Europen kanssa

  Meillä kaikilla on ideoita siitä, mikä on paras tapa tutustua kaupunkiin. Jotkut turistit haluavat tutustua kaupunkeihin jalkaisin tai polkupyörällä ja pitävät tätä parhaana tapana tutustua ja nauttia suuresta osasta kaupunkia. He, ketkä haluavat enemmän mukavuutta, mutta silti haluavat kokea mahdollisimman paljon kaupungin tarjonnasta, valitsevat autonvuokrauksen. Näille matkailijoille autonvuokraus päiväksi on usein ihanteellinen ratkaisu tutkia kaikkia nähtävyyksiä, mitä isäntäkaupungilla on tarjottavana nopeasti ja vaivattomasti. Tämä vaihtoehto sopii niin vilkasta kaupunkia, jossa on monenlaisia monumentteja ja nähtävyyksiä, kuin myös rauhallista kohdetta varten. Mahdollisuus vuokrata auto päiväksi on erinomainen vaihtoehto aina, kun tarvitset autoa lyhyeksi ajaksi.

  Vuokraa auto päiväksi

  Auto Europen vuokrahinnat perustuvat 24 tuntiin. Kun vuokraat auton yhdeksi päiväksi ja nouto tapahtuu klo 10.00, palautuksen tulee tapahtua viimeistään seuraavana päivänä klo 10.00, jolloin sitä pidetään 24 tunnin vuokrana. Huomioithan, että jos palautat auton 24 tunnin jälkeen, sinulta veloitetaan seuraavan vuorokauden hinta riippumatta siitä, montako tuntia myöhemmin palautat auton ennen 48 tunnin täyttymistä. Ota siis palautusaikasi vakavasti äläkä oleta vuokraamoilta poikkeuksia, vaan palauta auto ajoissa ja allekirjoitetun vuokrasopimuksen mukaisesti.

  Yhdensuuntainen vuokra

  Auton vuokraamisella lomallasi on lukuisia etuja. Se ei ole pelkästään kuljetusmuoto, joka vie sinut mukavasti paikasta toiseen, vaan tarjoaa myös ylimääräistä vapautta. Sinun ei tarvitse rajoittaa suunnitelmiasi paikallisten julkisten aikataulujen mukaan ja voi pysähtyä haluamaasi paikkaan milloin haluat. Autonvuokraus päiväksi on saatavilla myös yhdensuuntaista vuokraa varten, mutta muista, että monet autovuokraamot asettavat tavallisesti rajoituksia käytettävissä oleville autoluokille, auton malleille, vuokran kestolle ja palautuskohteesta riippuen. Kun vuokraat auton yhteen suuntaan, autovuokraamon on sen jälkeen palautettava auto alkuperäiseen noutopisteeseen, josta koituu kustannuksia. Tämän vuoksi jotkut vuokraamot voivat pyytää yhdensuuntaisesta vuokrasta lisämaksua. Yhdensuuntaisen vuokran maksut ja säännöt päättää paikallinen vuokraamo itse ehtojensa mukaisesti. Auto Europe pystyy tarjoamaan sinulle neuvoja mahdollisista maksuista ja muista säännöistä. Jos vuokraamo ei salli yhdensuuntaista vuokraa haluamaasi kohteeseen tai jos he soveltavat vähimmäisvuokra-aikaa, Auto Europe voi auttaa sinua löytämään täydellisen ratkaisun lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Kansainvälinen yhdensuuntainen autonvuokraus on mahdollista, mutta ei kaikille autoluokille ja vaatii lähes aina vähintään kolmen päivän vuokraa. Kotimainen yhdensuuntainen autonvuokraus on vuokraamoille paljon helpompi, mutta myös jopa saman kaupungin eri toimistojen välillä saattaa olla rajoituksia vuokrapäivien suhteen. Sinua saattavat kiinnostaa myös meidän kuljetta- ja kuljetuspalvelut.

  Syitä vuokrata auto vain päiväksi

  Autovuokraamot sallivat päivävuokrat ilman rajoituksia tai lisäkustannuksia vain silloin, kun nouto- ja palautustoimisto on sama. Auton nouto ja palautus samassa toimistossa on aina paras vaihtoehto, kun vuokraat yhdeksi päiväksi, viikoksi tai jopa pidemmäksi aikaa. Kokemuksemme perusteella voimme sanoa, että risteily- ja liikematkustajat sekä matkustajat, ketkä haluavat matkustaa lentokentältä kaupunkiin omalla autolla, varaavat eniten autoja yhdeksi päiväksi. Satamamatkustajilla on rajoitetusti aikaa maissa, jolloin usein päivävuokra on paras vaihtoehto tutustua alueeseen nopeasti ja tehokkaasti. Osa matkustajista eivät halua stressata julkisia tai maksaa kalliista taksista ja mieluummin vuokraavat auton vain päästäkseen lentokentältä kaupunkiin tai tiettyyn kohteeseen. Pidä tämä vaihtoehto mielessäsi seuraavan kerran, kun päätät lähteä risteilylle tai matka lentokentältä kohteeseesi on hankala. Vuokraa auto päiväksi etukäteen, jotta et menetä arvokasta aikaa paikan päällä tai joudu maksamaan lisäkustannuksista.

  Autonvuokraus päiväksi Auto Europella

  Voit tehdä autonvuokrauksen 24 tunniksi helposti verkkosivuillamme. Jos sinulla on huolenaiheita tai tarvitset lisäapua varauksen yhteydessä, asiakaspalvelumme on saatavilla puhelimitse tai sähköpostilla. Auto Europella on mahdollisuus varata auto 24 tunniksi, sekä kauttamme löydät myös ainutlaatuisia matkavinkkejä, joiden avulla voit suunnitella matkasi paremmin. Ota selvää, mitä sinun tarvitsee tietää auton vuokraamisesta Euroopassa ja maailmanlaajuisesti.

  Parhaat tarjoukset Auto Europelta

  Auto Europe on tehnyt yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa varmistaakseen parhaat tarjoukset ja valikoiman kaikille asiakkaillemme! Jos etsit autoa vuokralle yhdeksi päiväksi edullisimmilla hinnoilla, mutta laadusta ja palvelusta tinkimättä, Auto Europe tarjoaa sinulle täydellisen tarjouksen!